1-вото ви мнение в този форум?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: 1-вото ви мнение в този форум?
Добра тема.
Иначе моето първо мнение е направо срамно !

Иначе моето първо мнение е направо срамно !
DanielzZz написа:Искам да попитам как се слага неон на ауспуха.Къде се прокарват кабели и т.н.Има ли лоши черти,добри и много ли ток дърпа.Предварително благодаря.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ааа, яката Темааааа
27 юли 2006г.
Некъв беше пуснал обява, че продава хиляди халогени за Е36... мойте естествено беха гепени на втората седмица и бехме лУеко бесни... Докат се научихме кво се праи, телове, силикони винтове и пр... И пак съм скачала на бой нещо

27 юли 2006г.
Apassionata написа: Ми да - събирате се 10 -на изгорели Пича, единия звъни и разбира къде са халогенките, изсипвате се сичките и бой... и после резерви колкот щеш ще имате и баз пари ще ги раздавате даже!![]()
Некъв беше пуснал обява, че продава хиляди халогени за Е36... мойте естествено беха гепени на втората седмица и бехме лУеко бесни... Докат се научихме кво се праи, телове, силикони винтове и пр... И пак съм скачала на бой нещо

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Apassionata написа:
мойто първо май е предишното на твойто

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
През далечната 2006-та година
Исках да пробвам с КолоЛото

bivola написа:хора нещо не схващам как става моля Ви се ако можете снимайте педали,скорости всичко как се прави отвътре 10х предварително
Исках да пробвам с КолоЛото

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ами първото ми мнение .. почти веднага след като си купих първата кола

Wolfen написа:Наскоро си купих е46 за 13К и за момента съм супер доволен. Когато я вземах общо взето упорито подтисках мисли от сорта на "ама ся колко ще ми гори", "ама то частите са много скъпи", "ами каското...". Просто я взех. Вярно е, че си е и до късмет. Тепърва ще се ръся сигурно покрай нея, но затова пък съм щастлив. Пари все ще се намерят. Така, че колега, не му мисли много. Вземай!![]()
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Регистриран съм на: 14 Яну 2009, 21:50
А първото ми мнение е това и е на :19 Фев 2009, 23:47
А това ми е най-смешното, когато Sharo си запали Е30-ката с V8-ка
А първото ми мнение е това и е на :19 Фев 2009, 23:47
Kroki написа:Мислех докъто не си купя БМВ да не пиша мнения,а само да чета. Но съм страстен почитател на ретро моделите и особено на E21 и просто неустоях,това е красота отвсякъде,цялата работа,караш ме да се чувствам горд че има такива хора като тебе.Едно голямо ЕВАЛА!![]()
![]()
А това ми е най-смешното, когато Sharo си запали Е30-ката с V8-ка

Kroki написа:Батко разбираш ли че си НАЙ-ГОЛЕМИЯ.Звука направо те кара да полудееш.Едно голямо![]()
![]()
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Като повечето тук , се регнах понеже се бях огледал в БМВ , а много не ги разбирах тогава и първото ми мнение , е в първата ми тема .
На 22.октомври 2008
Колеги сериозно съм решен да взимам BMW , но се чудя какво точно , мисля Е36 .Дайте малко инфо за моделите 320 318 и 318is .Кой е най-подходящия . Също ме интересува разхода плюсовете и минусите на тези мотори , каква горе/долу е подръжката им . На колата 80% ще слагам газ , или газов инжекцион .Давайте мниения и препоръки , мерси предварително
М/у 318-ката си я купих от момче от форума , обявите в мобиле ги пренебрегнах закоето грам не съжалявам . И съм много доволен , и от тогава знам , че като купуваш бмв , вземи малко по-скъпото ,но няма да съжаляваш
На 22.октомври 2008
Колеги сериозно съм решен да взимам BMW , но се чудя какво точно , мисля Е36 .Дайте малко инфо за моделите 320 318 и 318is .Кой е най-подходящия . Също ме интересува разхода плюсовете и минусите на тези мотори , каква горе/долу е подръжката им . На колата 80% ще слагам газ , или газов инжекцион .Давайте мниения и препоръки , мерси предварително
М/у 318-ката си я купих от момче от форума , обявите в мобиле ги пренебрегнах закоето грам не съжалявам . И съм много доволен , и от тогава знам , че като купуваш бмв , вземи малко по-скъпото ,но няма да съжаляваш
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

изпадна ми комплект предни и задни амортисьори "Билщайн"- жълти
как да разбера дали са читави?
това ми е първия пост във форума...интересно, ама е цяла година след като съм се регистрирал

явно не съм имал никакви проблеми по това време с Е30-ката

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
моето не е нищо особено... явно тогава не ме е мързяло да пиша и с главни букви
баси колко години минаха
16/Апр/2004

баси колко години минаха

16/Апр/2004
Предполагам, че всички знаят за какво става въпрос, но не ми се дават $400 за нови фарове както и на вас
http://students.washington.edu/ashis/Cr ... 20Eyes.htm
Стори ми се доста интересно, въпреки че си е доста играчка...
Изникват и няколко проблема, например това, че фаровете са залепени за рефлекторите. Ако някой се е занимавал сам и е стигнал до някакво решение, ще бъде много интерсно да го чуем.
Също така ако знаете от къде мога да си купя такъв кит на нормална цена пишете...
Ако смятате, че е тъпо да си развалям фаровете на колата може да се опитате да ме убедите да не го правя но е малко вероятно да ви послушам :mha:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Първото ми мнение е по повод Е21 на GRINGO.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Далечната 2006.Кефеше ме звука на M50-то,а още нямах БМВ та направо питах за съдействие.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=32414

Това беше моето първо мнение пуснал съм го на 27 март 2010г. Датчика на коляновия вал се беше скапал.
Здравйте колеги аз съм абсолютно пресен член на клуба.От 4 дена притейавам Е36 320i но мнението което пускам не е само да се похваля(не случайно пиша в този раздел)Значи какав е проблема при мен (баси появи се на втория ден)Когато запаля автомобила за парви път през деня няма никакъв проблем както се казва още докато и покажа ключа и пали,но после да кажем след 15-20 минути трябва да запаля пак тогава вече неще или пали с огромни мъки,като въртя стартера доста и така най-много да прецакам стартера.иначе си работи напълно нормално колата нито прекъсва нито придърпва.Извинявам се ако сам се намесил във вече започнатата тема но не ми се пуска6е нова.Ще съм ви много благодарен за съвети!

Здравйте колеги аз съм абсолютно пресен член на клуба.От 4 дена притейавам Е36 320i но мнението което пускам не е само да се похваля(не случайно пиша в този раздел)Значи какав е проблема при мен (баси появи се на втория ден)Когато запаля автомобила за парви път през деня няма никакъв проблем както се казва още докато и покажа ключа и пали,но после да кажем след 15-20 минути трябва да запаля пак тогава вече неще или пали с огромни мъки,като въртя стартера доста и така най-много да прецакам стартера.иначе си работи напълно нормално колата нито прекъсва нито придърпва.Извинявам се ако сам се намесил във вече започнатата тема но не ми се пуска6е нова.Ще съм ви много благодарен за съвети!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
kriso85 написа:Скоро правих основен ремонт на дизела/счупи бутало и глава/.Смених и веригата без останалите джаджи около нея штото казаха че са здрави.Сега искам да я откарам да я чуят в някой добър сервиз в София.Кажете каде е най добре и колко струва.И какво точно могат да ми кажат
07 януари 2007 година
От тогава мразим дизелите

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Моето първо мнение не е нищо особенно, лошото е, че от него време насам много стойносттни хора си тръгнаха оттук. В началото атмосферата бе много приятелска и дружелюбна, който имаше нужда от помощ я получаваше, нямаше злоба, ехидство и подигравателност, нито криворазбрано остроумничане и ирония, а вижте какво е сега...
only rear wheel drive
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5