Съществували дизелов двигател 3500 кубика на BMW?
Модератор: Общи модератори
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Съществували дизелов двигател 3500 кубика на BMW?
3 500 кубика дизел няма, бензинови има!
Дизели има 3 000 кубика и 4 000 кубика!
3.5Д в Е60 върви доста, пък с ремап да не коментираме и разхода с 14/100 извънградско малко множко.
Темата си е приключена незнам защо няма катинар...
Дизели има 3 000 кубика и 4 000 кубика!
3.5Д в Е60 върви доста, пък с ремап да не коментираме и разхода с 14/100 извънградско малко множко.
Темата си е приключена незнам защо няма катинар...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Воденичаров написа:bum_bum написа:BAYRON написа:Разликата идва от това че "3.5" се развъртва до 4400 оборота, турбото, помпата, които дават внушаващите 80 Нм отгоре.
а общо 51 кончета.
Не знам на 5-цата,но на Х5 тоя 3.5d толкова внушаващо не върви, че нямам думиАко това са прехвалените нови мощни дизели по-добре да развиват бензиновите.
С какво го сравняваш, че толкова бавно ти се струва?
Сравнено с мойта си кола, а и като цяло. Изключвам му всичките глупости там, слагам на спорт и давам яката газ. Джипката седи и се чуди може би 2 секунди кво става

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
bum_bum написа:Воденичаров написа:bum_bum написа:BAYRON написа:Разликата идва от това че "3.5" се развъртва до 4400 оборота, турбото, помпата, които дават внушаващите 80 Нм отгоре.
а общо 51 кончета.
Не знам на 5-цата,но на Х5 тоя 3.5d толкова внушаващо не върви, че нямам думиАко това са прехвалените нови мощни дизели по-добре да развиват бензиновите.
Сравнено с мойта си кола, а и като цяло. Изключвам му всичките глупости там, слагам на спорт и давам яката газ. Джипката седи и се чуди може би 2 секунди кво ставаСлед тва тръгва. Не казвам, че съвсем не върви, но след всичките приказки, които съм чел тук очаквах едва ли не да излети.. а то нищо особено.
E 7 секунди до 100 ако са малко за джип

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Що да са прехвалени х5-ците с този мотор , ако говориш за SD ,
чат-пат покарвам такава и е доста приятна и вървежна , сравнение с 3.0д
чат-пат покарвам такава и е доста приятна и вървежна , сравнение с 3.0д
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
bum_bum написа:Воденичаров написа:bum_bum написа:BAYRON написа:Разликата идва от това че "3.5" се развъртва до 4400 оборота, турбото, помпата, които дават внушаващите 80 Нм отгоре.
а общо 51 кончета.
Сравнено с мойта си кола, а и като цяло. Изключвам му всичките глупости там, слагам на спорт и давам яката газ. Джипката седи и се чуди може би 2 секунди кво ставаСлед тва тръгва. Не казвам, че съвсем не върви, но след всичките приказки, които съм чел тук очаквах едва ли не да излети.. а то нищо особено.
От поста ти и от профила ти не става ясно каква ти е колата. Та, с каква кола го сравняваш?

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Няма да заключвате преди и аз да съм се разписал!!! Една тема за печки да има и да я пропусна - не стаа
По темата - няма 3500 кубика дизел. Все си е 3000 - 3.0D, 3.0SD, 3.5D, 4.0D.

По темата - няма 3500 кубика дизел. Все си е 3000 - 3.0D, 3.0SD, 3.5D, 4.0D.

Si non confectus, non reficiat.
същото ми е мнението за мл420.. 700нм к*р, ни се усеща, ни върви, абе много спряла работа са. аз не съм и очаквал нещо кой знае какво де, ама тва направо..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хуу де,разбра се че нема,ма защо тогава се изписва така,че дори и 4.0д
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Хуу де,разбра се че нема,ма защо тогава се изписва така,че дори и 4.0д
Изписва се 40d, а не 4.0d.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Зависи от мощността на двигателя
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Воденичаров написа:bum_bum написа:Воденичаров написа:bum_bum написа:BAYRON написа:Разликата идва от това че "3.5" се развъртва до 4400 оборота, турбото, помпата, които дават внушаващите 80 Нм отгоре.
а общо 51 кончета.
От поста ти и от профила ти не става ясно каква ти е колата. Та, с каква кола го сравняваш?
С is-ка

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Еее, ми така кажи 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Къде отива някаква си Х5-ца само 3000 кубика пък и дизел срещу всемогъщия IS 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:Джипката седи и се чуди може би 2 секунди кво ставаСлед тва тръгва. Не казвам, че съвсем не върви, но след всичките приказки, които съм чел тук очаквах едва ли не да излети.. а то нищо особено.
тва е заради прехваления автоматик най-вероятно? пък и усещането в колата лъже доста

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”