31.01.11г. Окрадоха ми М-лайсните !!! ;(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Re: 31.01.11г. Окрадоха ми М-лайсните !!! ;(

Мнение от Akyosev » 31 Яну 2011, 18:42

Колега, на мен също ми свиха лайсните и емблемата вечерта на четвъртък срещу петък(28.01). Спирам на Опълченска, точно пред бл.2 (до мола). Явно са същите. Доста некадърно, защото са счупили парчета. Да изсъхнат!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 31 Яну 2011, 18:54

VesoPesa написа:
Bmw325is написа:
kOnPuBkA написа:Е тя полицията какво да направи? Да спи до всяко БМВ в градЪ по един полицай ли?
Според мен, в повечето случаи кражбите стават за лично ползване... Говоря за такива М лайстни и прочее..Сваляш ги на съседа от колата и ги слагаш на своята... Кой ти прави иначе разлика между М и обикновенна лайстна...

Мога да ти дам личен пример с моя касетофон който беше откраднат ,случайно го намерих в една заложна къща обадих им се и те казаха трябва да пуснеш жалба, но понеже жаблата ми ще е в 5-то а заложната къща е към 1-во щяло да мине много време и ми казаха да не се занимавам по добре,Полицията в България е мързелива! лично изпатил съм от нея и затова ви казвам За нищо не става

1. След колко време го намери в заложната?
2. Защо не си пусна жалба въпреки всичко?

Иначе имаш един друг вариант, да потърсиш някаква връзка с лихварите и да ти дадът данните на тоя дето го е заложил и после вече знаеш кво да правиш.

заложната се намира в района на 1-во районно а касетофона ми е откраднат в района на 5-то , като исках да подавам жалба ми казаха ,то ще се проточи първо защото съм нямал документи за касетофона (с него си купих колата) второ било в различни райони и много бавно щяло да стане всичко,Ходи се разбери после ,хем знаеш кой е и те пак гледат да не се занимават...1 патрулка не е минавала от тука в сухата река 1 патрулка ,всичките по ботевградско карат с 20км/ч. и се прават на "американски ченгета".

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 31 Яну 2011, 19:26

:bang: :bang: :bang: :bang:
Мамицата им деееба мръсна!хора питайте от къде са нещата които купувате!иначе тук в Плевен 2-3 седмици изчезнаха М лайсни на един приятел на седана и сега скоро на един приятел на купето!хвана ли някой гърмя го!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Яну 2011, 21:28

angel_lalov написа:........хвана ли някой гърмя го!

Айде малко по-спокойно да го давате, а ;) Ако искаш заради едни кирливи пластмаси да лежиш бая годинки- гърми го бе, ама не забравяй и 2 контролни изстрела в главата да му вкараш накрая...
Като го хванеш да краде го строши от бой, викни и колеги да си начешат ръцете ако искаш- това съм го правил и има полза, ама да го гърмиш заради едни пластмаси не си заслужава... Дори и цялата кола да краде- пак не си заслужава главоболието...

ПС: Освен ако не мислиш да го гърмиш с газов пищов... Тогава един съвет само- гърмиш го и бягаш бързо, че пипне ли те ще ти навре пищовчето знаеш къде ;) И това е проверено- бях пред дулото на газовия, не зад него и във времето преди да ми подейства газа идиота беше пребит качествено...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 31 Яну 2011, 22:16

така е думата колега!но повярвай ми писнало ми е немога да спя спокойно!през ноща скачам от леглото и поглеждам дали сичко е наред!лягам си супер късно за да не стане нещо!абе ужас е!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Яну 2011, 22:23

гараж му е майката!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 31 Яну 2011, 22:24

решението го знаеш- гараж, в краен случай паркинг... Кардиналното решение е да караш някоя кочина дето няма к'во да и откраднат и ще спиш спокойно...
Изображение
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 31 Яну 2011, 22:25

Kroki написа:гараж му е майката!

О да, преди 5-6 години бяха откраднали на едни приятели джипа, никой нищо не беше чул, а бяха в апартамента над гаражите :confused:

Даже бяха затворили вратите :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар

Мнение от ms » 31 Яну 2011, 22:33

Е, те и от резиденцията тука задигнаха един джип при един куп охрана :mhihi: Желание като има нищо не ги спира ;)
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 31 Яну 2011, 22:40

Е да, ама не смятам, че ще тръгнат да ти откраднат Е36-цата от гараж. По скоро да я предпазиш от тези "минимални" липси :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин.....
Мечтае да кара: на ток.....
Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан

2012--2013->е36 m52b28 95г седан

2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе

2015--2016->е46 m54b30 2001г купе

2016---e46 m47TUd20 2003г компот

2019---e90 m47 2006

2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010

Мнение от -Юли- » 01 Фев 2011, 0:22

колеги,прекалено много роми започнаха да карат и да се оглеждат в нашите бмв-та!!!или си ги крадат за тяхната кола или за продажба.....това са лесни пари, все някой ще се намери да търси това което се продава , м-кови огледала ,халогени,брони,лайсни :lol: кой не би искал да си вземе м-броня за 70лв примерно :mhihi: ако нямаше кой да ги купува щяха ли да ги крадат ....по скоро не, като преседи на някой ром в къщата 3,4 месеца без никой да купи гепеното,ще види че не в това е прехраната!!!стига толкова за ромите те са велика и задружна сила :mhihi: все си мисля ,че повечето от нас като карат бмв не са :angel: !!!пример;;намирам хора (лесно се намират :( )искам това и това не ме интересува от къде !!!!и пичовете носят м-кови лаисни м-огледалца...на некви никви пари....и какво става накрая аз със нови нещица доволен че съм напазарувал за бимата евтино :mhihi: ------а от другата страна :banghead: къде са ми нешата кой ги окраде!!!и ве пак се чудя защо толкова много ни крадат частите от е36 ците най- вече :ranting:
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 01 Фев 2011, 0:24

бе вие хубаво давате съвети за гаражи/платени паркенги ама ко праим ако и двата варианта не са възможни...
Относно стрелбата ms е прав вадиш ли пистолет ползваш и то на сигурно щото иначе така могат да ти го наврат че и хирурга да види зор.
Няма оправия тая зима е най-гладната от 15 години насам, секви сополанковци си накупиха бмв-та и са готови заради един лев разлика в цената да се из*ерат на труда на някой, а лошото е че мтелчетата и глобулчетата израстнаха в изродски времена и са пълни темерути. Един приятел хванал комшията си да му краде емблемите понеже били хаман и на въпроса защо? отговора бил че заради емблемите колата му изглеждала по-хубава..... хора които живеят 30 години врата до врата вече не си говорят щото след тоя отговор естествено имало бясна джига. Спокойствие здрави нерви и да се надяваме че до края на 2011 статуса на старите ни бмв-та (визирам Е36 и Е39) ще падне до този на Голф 3/Астра Б
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Фев 2011, 1:12

Bmw325is написа:заложната се намира в района на 1-во районно а касетофона ми е откраднат в района на 5-то , като исках да подавам жалба ми казаха ,то ще се проточи първо защото съм нямал документи за касетофона (с него си купих колата) второ било в различни райони и много бавно щяло да стане всичко,Ходи се разбери после ,хем знаеш кой е и те пак гледат да не се занимават...1 патрулка не е минавала от тука в сухата река 1 патрулка ,всичките по ботевградско карат с 20км/ч. и се прават на "американски ченгета".

Е хубаво де, ама не отговори на нито един от въпросите ми ;)

Това че ще се проточи си е така, защото самата система е бавна, но това не значи че не трябва да си подаваш жалбата!

Колкото до това че нямаш документ за касетофона донякъде си е вярно, щото реално всеки може да каже че са му откраднали касетофона от колата, а тя дори да не е имала касетофон. Все пак трябва да докажеш с нещо че обекта на кражбата съществува.
Реално погледнато ако все пак задържат предполагаем извършител, но нямат доказателства че той е откраднал този касетофон не могат да му направят нищо защото и ти не можеш да докажеш че въпросния касетофон е бил твоя собственост.
Дори и да е заложен на негово име, той може да каже че го е купил от битака(примерно) и прехвърля кражбата на друг неизвестен извършител и накрая край няма.

За това при подобни случки, се обаждате на 166 или директно на полицейското управление на територията на което е станала кражбата, чакате оперативния екип без да пипате нищо, те свалят отпечатъци, правят си оглед и т.н. и накрая като хванат предполагаем извършител, сравняват доказателствата които са събрали от местопрестъплението и ако всичко съвпада се повдига дело в съда и евентуално крадеца бива осъден.

Обаче да се жалвате че са ви вдигнали касетофона, който след 1 месец(примерно) сте си намерили в някоя заложна и да тогава да се сетите че има полиция, е равно на приказката "след дъжд качулка", щото за тва време тоя касетофон може да мине пред 20 човека че и повече и после чакай резултати от полицията :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 01 Фев 2011, 10:08

VesoPesa написа:
Bmw325is написа:заложната се намира в района на 1-во районно а касетофона ми е откраднат в района на 5-то , като исках да подавам жалба ми казаха ,то ще се проточи първо защото съм нямал документи за касетофона (с него си купих колата) второ било в различни райони и много бавно щяло да стане всичко,Ходи се разбери после ,хем знаеш кой е и те пак гледат да не се занимават...1 патрулка не е минавала от тука в сухата река 1 патрулка ,всичките по ботевградско карат с 20км/ч. и се прават на "американски ченгета".

Е хубаво де, ама не отговори на нито един от въпросите ми ;)

Това че ще се проточи си е така, защото самата система е бавна, но това не значи че не трябва да си подаваш жалбата!

Колкото до това че нямаш документ за касетофона донякъде си е вярно, щото реално всеки може да каже че са му откраднали касетофона от колата, а тя дори да не е имала касетофон. Все пак трябва да докажеш с нещо че обекта на кражбата съществува.
Реално погледнато ако все пак задържат предполагаем извършител, но нямат доказателства че той е откраднал този касетофон не могат да му направят нищо защото и ти не можеш да докажеш че въпросния касетофон е бил твоя собственост.
Дори и да е заложен на негово име, той може да каже че го е купил от битака(примерно) и прехвърля кражбата на друг неизвестен извършител и накрая край няма.

За това при подобни случки, се обаждате на 166 или директно на полицейското управление на територията на което е станала кражбата, чакате оперативния екип без да пипате нищо, те свалят отпечатъци, правят си оглед и т.н. и накрая като хванат предполагаем извършител, сравняват доказателствата които са събрали от местопрестъплението и ако всичко съвпада се повдига дело в съда и евентуално крадеца бива осъден.

Обаче да се жалвате че са ви вдигнали касетофона, който след 1 месец(примерно) сте си намерили в някоя заложна и да тогава да се сетите че има полиция, е равно на приказката "след дъжд качулка", щото за тва време тоя касетофон може да мине пред 20 човека че и повече и после чакай резултати от полицията :!:

Супер късмет беше че си намерих касетофона,незнам дали го осъзнаваш но те никога ,ама никога нямаше да го намерят,А като исках да подам жалба колко пати да ти го напиша ,Полицая ми каза какъв си ти че да обвиняваш някой без доказателства ,после ми казаха ,че може и той да подаде жалба за клевета и затова било най-хубаво да не се занимавам ,ти щом си толкова запознат с нещата,неможе да не знаеш колко е мързелива полицията,Тука в сухата река по улиците за последно видях патрулка преди 2 години и то паркирана под едно дърво и 2-та Служители на Реда спяха ,сладко ,сладко :kuku: ако си вършеха работата ,нямаше да си имаме сички тези главоболия ,Лично съм се убедил че полицията е мързелива и не си върши работата както трябва и никой неможе да ме разубеди :no:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 02 Фев 2011, 22:32

Аз също се правя на чук и чакам да ми върнат М лайсните...Човек от форума е,доста активен в "Продава"...Просто стоя и му гледам сеира..Знам почти всичко за него...каква кола кара (BMW ест.) Основното му занимание е е36-халогени,М лайсни и тук таме некоя М броня...Доста некадърно краде...не се оглежда за камери и т.н. Но изобщо не подозира,че го има заснет на охранителна камера,която за щастие улавя моята кола в момента на деянието..Друг случай,когато камера го е записала,когато сваля халогените на едно Е36 седан,но човека от съображения за сигурност си монтира камера,точно където си спира колата...Така,че мисла да почакам още малко преди да съм грабнал винкел,крик,тръбен ключ или нещо от рода...Защото мисля да направя точно това с неговата кола,което той направи с моята-Да я обезобразя! И то много сериозно! :ranting:
P.S. И ще ти кажа,защо си спят сладко,сладко и са толкова мързеливи... 400-450лв. заплата... :bgflag: Made in Bulgaria...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата