Откраднато Е46 330д
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Откраднато Е46 330д
Добре де, как така като са с каско и са маркирани ги крадат всеки ден и нямат намиране? Не съм много запознат, но няма ли някакъв начин да ги проследят ?
Успех с намирането и от мен. Няма да се учудя, ако и самите застрахователи са в играта. Знам за случай с един човек, който не искал да си плаща повече каско за колата и след 4-5 дни осъмнала цялата на баница. Въпроса е, че не може да се докаже, че са те. Но какво да направим, като не всеки от нас има гараж или охраняем паркинг близо до дома. Остава ни само да се надяваме, да не ни набележат, че тогава няма оттърване. ... лоша работа...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Приятел, съчувствам ти напълно, знам какво е да ти откраднат колата 

Никой не мое ма връне на селу!
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Има доста забавна тема в монитор, в нея се говори и за твоята кола, сигурно снимката е взета от форума:
http://www.monitor.bg/article?id=279960
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Да го е страх човек да си купи хубава кола.. Колега, успех с намирането на баварката 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- largo
- Потребител
-
- Кара: ше 330d до вчера
lowrider написа:Има доста забавна тема в монитор, в нея се говори и за твоята кола, сигурно снимката е взета от форума:
Е тук вече се изненадах. Автора на статията от форума ли е? Някакси тъпо се получава, защото не ме е питал да слага снимката, а си прави статия на мой гръб. То хубаво да се разчуе, ама поне да ми беше писал на лично, че смята да ми ползва снимката и думите.
Айде, пък може и да е за добро.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Според криминалистите джип за 150 000 лв. на голяма немска компания се краде за не повече от 50 секунди.
„Обикновено крадците са двама. Единият пробива и отваря вратата. Другият веднага вади тест буксата, която се намира в краката до педалите. Там си вкарва свой компютър и обучен ключ и джипът е запален“, обясниха още разследващите.
и какво ? Никога неможеш да бъдеш сигурен, че няма да ти краднат колата, с колкото и защити да е тя. Единственият по-сигурен вариант е да си караш някоя по-стара кола, от която немогат да вземат хубави пари и съответно заради това няма да я вземат ... и все пак неможеш да си сигурен

„Напоследък имаме доста пришълци от другите градове. Те идват в София и посягат на застраховани коли, защото никой не ги познава. След това ги карат към морги във Враца, Перник, Монтана или Пазарджик. Софийските им колеги имат повече страх, защото знаят, че постоянно им дишаме във врата и ги притесняваме”, обясни пред „Монитор” криминалист от столичната полиция..."

M - The most powerful letter in the world
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не знам в чий врат дишат, но според мен крадците стават все по- нагли и безцеремонни.
Никой не мое ма връне на селу!
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Ужасно колега дано ти я намерят.
Мен са съм се подготвил,че от два дни едни само гледат колата и нещо ме следят. . ще им е... ...... а уж пред нас я държа на затворен паркинг ... баси наглите са станали крадците единственият начин да се оправиш с тях е бой през ръцете с винкела ..

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
h4ckED написа:и какво ? Никога неможеш да бъдеш сигурен, че няма да ти краднат колата, с колкото и защити да е тя. Единственият по-сигурен вариант е да си караш някоя по-стара кола, от която немогат да вземат хубави пари и съответно заради това няма да я вземат ... и все пак неможеш да си сигурен![]()
И това не е сигурно за съжаление,защото преди два дни
на мой приятел му откраднаха голф 3ка с 3 врати,бяла,
изгнила и без каквито и да е екстри

от свинята лебед не става...
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Колега по-скоро се моли да не ти я намерят вече, защото със сигурност колата ти е на съставните части и вече тогава ще пиеш студената вода, няма и лев да видиш! успех с развитието на случая 

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
обосновано ли е в закона някаде , че алармата в автомобила ти не трябва да е свързана с освобождаването на някакъв паралитичен гас или направо Б.О.В. 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
mitrax написа:обосновано ли е в закона някаде , че алармата в автомобила ти не трябва да е свързана с освобождаването на някакъв паралитичен гас или направо Б.О.В.
За жалост- ДА, с всички членове касаещи телесни повреди и убиване...
- ivelintiulev
- Потребител
-
- Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
- Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
- Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
Колега какво става има ли развитие по случая ти.гледай да не те прекарат уния от каското 

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2