31.01-01.02.1945 г.
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: 31.01-01.02.1945 г.
SKISA написа:емо, само за самоубийците не ти е верна справката!!!
в скандинавските страни и нагоре изобщо ,където е студеничко и тъмничко самоотпътувалите са в пъти повече от при нас!!!гаранция! на бас....!?!?
иначе не е въпроса да се мрази, въпреки че аз ги мразя,а да не се забравя...! пусни си тема за избитите при царя или през турско и никой няма да я оплюе....! гаранция!
Иво,знаеш за какво пиша,мен/нас не ни интересува миналото а настоящето и бъдещето,било-заминало,да гледаме на пред,това с какво било и кой колко гаден бил е минало и се използва от всички политици за да се насърчава злоба и умраза,на принципа-разделяй и владей,минало,край,ла финита,никой няма да позволи повече фашизъм-комунизъм-социализъм,времето е било такова-и в америка и в съюза,гледайте сега какви тихи репресии има в страната-подслушване,отказ за лечение,всички цени на горе-е това е най-силната репресия за един народ-икономическата зависимост и насилие,айде още малко новини-цената на водата се качва с 10% не поради нещо а от комисията решили заради инфлацията...ами заплатите къде се индексират според инфлацията,не виждате ли и с какво се храним,майка ми и баща ми за ноември,без да са ползвали парно получават сметка от 77 лева...за декември 140,парното не е ползвано грам,стоят на студено-помислете над тея теми а не на теми-колко души е убила инквизицията през 14 век
п/п
Казах че сме на челните места по самоубииства,а не на първо
Е.Димитров написа:да гледаме на пред,това с какво било и кой колко гаден бил е минало и се използва от всички политици за да се насърчава злоба и умраза,на принципа-разделяй и владей

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
SKISA написа:адаш, замисли се какъв щеше да си ако не беше дошла 89та и какъв си сега....
Щех да съм в ДС, че на баща ми брачед му беше голем човек там. Щях да крам Самара и да ходя командировки в чужбина с разни спортни и други делегации, че да не вземе някой да фъсне от групата

- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Е.Димитров написа:Айде глупости сега,не можел да се сети,ми за царя говоря бре колега,освен това хайде стига с тая пропаганда,винаги и на всякъде при смяна на режим има несправедливо съдени и убити,ами хайде да се върнем малко,ами Вапцаров,амо 6 те ястребинчета,ами колко са изгнили по занданите в полицейските участаци при фашизма,ами при правителството на царя колко са затворени,съдени и разтреляни,ами по турско робство колко са избити???
Хайде и по-нови данни да посочим,ето от днес,жена с инсулт е возена 150 километра щото няма болница в която да я приемат и е починала,ами ето и други новини,колко са починали от измръзване от 1990 година до днес,ами колко са починали само за последните 2 години заради отказано лечение-нима това не е осъждане на смърт...аа да,тогава е било друго,тоталитарна власт,сега имаш избор,може да си умреш от рак след като са ти отказали лечение или няма медикаменти,или от диабет...ами си свободен да си ритнеш камбаната в къщи,демократично...
Чесно,повръща ми се от подобни философи дето само дрънчат на кухо за стари събития и са слепи за света в който са съвременици,ти знаеш ли че от депресия в тая държава страда всеки 4 ти гражданин и от какво е депресията породена-от мизерията и безработицата,знаеш ли че България оглавява числото на самоубииците в европа за последните 5 години...или сега е по-хуманно осъждането на смърт в болници и учреждения-ти си дрънкай как е било по "онова " време и подминавай бездомниците дето живеят при минус 10 градуса в 2 стаен кашон

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е.Димитров написа:SKISA написа:емо, само за самоубийците не ти е верна справката!!!
в скандинавските страни и нагоре изобщо ,където е студеничко и тъмничко самоотпътувалите са в пъти повече от при нас!!!гаранция! на бас....!?!?
иначе не е въпроса да се мрази, въпреки че аз ги мразя,а да не се забравя...! пусни си тема за избитите при царя или през турско и никой няма да я оплюе....! гаранция!
Иво,знаеш за какво пиша,мен/нас не ни интересува миналото а настоящето и бъдещето,било-заминало,да гледаме на пред,това с какво било и кой колко гаден бил е минало и се използва от всички политици за да се насърчава злоба и умраза,на принципа-разделяй и владей,минало,край,ла финита,никой няма да позволи повече фашизъм-комунизъм-социализъм,времето е било такова-и в америка и в съюза,гледайте сега какви тихи репресии има в страната-подслушване,отказ за лечение,всички цени на горе-е това е най-силната репресия за един народ-икономическата зависимост и насилие,айде още малко новини-цената на водата се качва с 10% не поради нещо а от комисията решили заради инфлацията...ами заплатите къде се индексират според инфлацията,не виждате ли и с какво се храним,майка ми и баща ми за ноември,без да са ползвали парно получават сметка от 77 лева...за декември 140,парното не е ползвано грам,стоят на студено-помислете над тея теми а не на теми-колко души е убила
инквизицията през 14 век
п
Казах че сме на челните места по самоубииства,а не на първо
А,не така бе ...
как ще забравяме?

Ти не щеш да забравиш кой е от провинцията, кой е от София,

На кратко- Народ, който не помни историята си я повтаря.
А хич не ми се иска да наричат дъщеря ми изменник и фашист и т.н
а по информация от извора днешната младеж приема с отворени обятия социалистическите идеи...а стига вече!
Съгласен съм да не се преследват убийците, те така или иначе са измрели, но нека да не се мътят главите на младото поколение, че комунизма е мед и масло, а убийства не е имало.
Да не говорим,че са изтрепали най-кадърните.
Първо за да им вземат имотите и бизнеса
второ, и то по-лошото, за да няма умни, които да им се пречкат,
и трето за да всеят страх в народа.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
klintan66 написа:......но нека да не се мътят главите на младото поколение, че комунизма е мед и масло, а убийства не е имало....
Колега, извинявай, ти в България ли живееш? Мътели ни главите че комунизмът е мед и масло? Та то си е ТОЧНО ОБРАТНОТО - постоянно отвсякъде слушам колко са лоши комунистите, как ДС са подмолни мошенници, във всички американски филми се говори за това как комунистите са виновни за всичко?!?! На всяка крачка се опитват да промиват младите колко е ЛОШ комунизма, с цел да заобичаме ''добрите'' и ''безгрешни'' ''наши братя отвъд океана'' - капиталистите. Комунистите са толкова сатанизирани, че нямам думи вече. Не че ги защитавам, ама ги изкараха виновни за всяко зло дело по света. Това си е жива демагогия, просто ми писна да слушам как на някой му били виновни комунистите, та те ги няма вече от 22 години, някой хора обаче живеят с призраците

Ето и клипче да видиш как ни промиват, нас младите, че комунизмът е МЕД И МАСЛО, и как ние вярваме че е било много хубаво

http://vbox7.com/play:2b3b3c92

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Да, прав си колега!
Комунистите са лоши а социалистите нямат нищо общо с тях и са много добри!
п.п. Момичето говори с ирония т.е - Подкрепя ги!
Комунистите са лоши а социалистите нямат нищо общо с тях и са много добри!

п.п. Момичето говори с ирония т.е - Подкрепя ги!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Elesar74 написа:Оставам с впечатление, че във форума сериозни теми не се дискутират сериозно....
А добро утро..чак сега ли го разбираш, приятелю

F**k them all!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, подменяте темата с днешните проблеми и препратки към други страни. Не виждам защо? Никой не отрича днешното ни окаяно състояние, но не говорим за това. И какво е това пожелателно говорене, гледай към бъдещето, не помни миналото си, недей да мразиш? Щото бъдещето е светло, настоящето и то пък миналото си е минало? Никой не говори за омраза в тази тема, но вижте само, днешните наследници, на тия, дето са убивали "законно" днес са в парламента, в президентството, избрани от кого, от нас. Днес ни убиват"хуманно", икономически. Да ги обичам ли? Да се правя на незаинтересован, сякаш не ме засяга, както мнозина разсъждават? Гледай в бъдещето и какво виждате като сте такива ясновидци, щото аз не виждам много хубави неща, а не съм песимист човек, дали пък не съм реалист? Светлото бъдеще е гарантирано само от правилен прочит на миналото. Минало, което не трябва да се забравя, за да не се повтори. Германците са срамуват от Хитлер и националсоциализма, а ние кога ще се срамуваме от комунизма и неговите престъпления? Или тук има достатъчно хора, доволни на апартаментче, ладичка, моренце? А Хитлер знаете ли колко км магистрали е построил?
Последна промяна Elesar74 на 01 Фев 2011, 21:56, променена общо 1 път
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Позволявам си да ви занимая с тази тема уважаеми съфорумци, защото малко или много е неудобна дори и в наши дни. И сякаш нищо не се е случило тогава, а това което се е случило, за мнозина и днес е правилно. А случката е следната. На тези дати, преди 66 г. са изпълнени смъртните присъди, изд. от т. нар. Народен съд, над бивши министри, царски регенти и други членове на кабинетите управлявали България в периода 1941-1944 г., много депутати и близките, семействата на тези хора.. Всичко това се случва под давлението на Георги Димитров от Москва и неговият представител в България, Трайчо Костов. Сформирания т.нар Народен съд е съставен от хора без юридическо образование, от дейци на ОФ по места. Издадените смъртни присъди, които са изцяло политически, а не юридически са около 2700, съдени са дори вече убити хора. Работата на тези съдилища започва през декември 1944 г., а първите присъди са изпълнение на горните дати, не са си губили времето гадовете. Общия борй на избитете без съд и присъда, още след 09.09.1944 г. е над 10 000 души. А до средата на 1945 г. цифрата надминава според някои изследователи, 30 000 човека. Всичко това става с нареждания , чрез радиограми от Москва, от Георги Димитров, до Трайчо Костов. Процесите са несправедливи, съдът е манипулиран, с предварително определени присъди, не е дадена възможност за защита, целта е била чрез скалъпени процеси да се избият определени хора. Хората, които са можели да попречат в следващите 45 г., безметежното и успешно "царуване" на комунистическата номенклатура. За жалост, успели са. Темата е много обширна, позволих си само някои мисли. И днес, толкова години след тези масови убийства има хора, които ги оправдават и одобряват. "Враговете на народа" са избити. Не, враговете на комунистическата сган са избити. Мир на праха им.
ехеее... този съд и изпълнител ако можехме да го имаме сега...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Поради ред обективни причини,миналото не може да се случи,не може защото света се е променил,и всички да си заминат от тоя свят и техните роднини-миналото не може да се повтори защото обществото е друго,се едно да кажеш че трябва да се помни светата инквизиция щото може да се повтори същото-ми няма как да се повтори,няма условия,няма причина,няма това средновековно мислене,света е глобализиран и такива неща не се случват!!!
Случват се други неща обаче и те са нови-това е насаждането на страх и психоза за да може да има по-голям контрол,в световен мащаб това е тероризма...в страната е страха от комунизъм,и трябва да си много елементарен тип и с тъпо мислене за да помислиш че в тъпата ни държава може да се върне комунизъм-социализъм,по-вероятно е да се случи тоталитаризъм,е как се случи,и аз участвах в тоя избор,да сложиме подобен егоцентричен тип като сегашния и да търпим това безобразие ...не мога да разбера,очевидно сме си кофти матреал...
А попитайте некой пенсионер кога е било по-хубаво,преди или сега,ми 90% ще ви отговорят-преди,и то защото имаше работа,имаше некакво здравеопазване,всеки имаше дом...сега ,ще ви кажат пенсионерите,има една върхушка дето са богати и са си добре,а над 2 милиона пенсионери са зле...или неколко човека са си зели 15 годишен автомобил със свършил ресурс от западна европа и си мисли колко добре е материално,ми замислете се за тея хора,и те са живи,и на тях им се живее и те искат да хапват сиренце,кашкавалче,и те обичат живота...а им се отнема правото,което са имали по "онова време" да изживеят достойно старините си...
Елате да видите в софия,как баби и дедовци от провинцията са прибрани от децата си в столицата за да не мръзнат на село,да има какво да ядът,гледам душичките да са полезни,разхождат кученцето по стари гуменетки и с една пръчица в ръка...а не беше така...плаче ми се когато гледам тези възрастни хора...
А обяснете на тея хора че сега е по-добре щото немало комунизъм...политикакани смешни...
Каква свобода имате на тоя етап,че шефа ви може всеки момент да ви изрита и да плащате на банките заемите дето сте зели за по-добър живот и семейно огнище,и че няма никаква защита от държавата,даже напротив,в момента се гласува закон,че ако те спре милиционер за проверка,може да направи справка в банката дали си си платил вноски към банката и да ти спре колата...Мили ми данакоплатци,вие/ние колеги сме донори на данъци,не граждани на правова държава,имаме единствено правото да плащаме данъци и да не мрънкаме много,щото ламята-държава е гладна за нашите данъци и такси!!!
Случват се други неща обаче и те са нови-това е насаждането на страх и психоза за да може да има по-голям контрол,в световен мащаб това е тероризма...в страната е страха от комунизъм,и трябва да си много елементарен тип и с тъпо мислене за да помислиш че в тъпата ни държава може да се върне комунизъм-социализъм,по-вероятно е да се случи тоталитаризъм,е как се случи,и аз участвах в тоя избор,да сложиме подобен егоцентричен тип като сегашния и да търпим това безобразие ...не мога да разбера,очевидно сме си кофти матреал...
А попитайте некой пенсионер кога е било по-хубаво,преди или сега,ми 90% ще ви отговорят-преди,и то защото имаше работа,имаше некакво здравеопазване,всеки имаше дом...сега ,ще ви кажат пенсионерите,има една върхушка дето са богати и са си добре,а над 2 милиона пенсионери са зле...или неколко човека са си зели 15 годишен автомобил със свършил ресурс от западна европа и си мисли колко добре е материално,ми замислете се за тея хора,и те са живи,и на тях им се живее и те искат да хапват сиренце,кашкавалче,и те обичат живота...а им се отнема правото,което са имали по "онова време" да изживеят достойно старините си...
Елате да видите в софия,как баби и дедовци от провинцията са прибрани от децата си в столицата за да не мръзнат на село,да има какво да ядът,гледам душичките да са полезни,разхождат кученцето по стари гуменетки и с една пръчица в ръка...а не беше така...плаче ми се когато гледам тези възрастни хора...
А обяснете на тея хора че сега е по-добре щото немало комунизъм...политикакани смешни...
Каква свобода имате на тоя етап,че шефа ви може всеки момент да ви изрита и да плащате на банките заемите дето сте зели за по-добър живот и семейно огнище,и че няма никаква защита от държавата,даже напротив,в момента се гласува закон,че ако те спре милиционер за проверка,може да направи справка в банката дали си си платил вноски към банката и да ти спре колата...Мили ми данакоплатци,вие/ние колеги сме донори на данъци,не граждани на правова държава,имаме единствено правото да плащаме данъци и да не мрънкаме много,щото ламята-държава е гладна за нашите данъци и такси!!!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз живея "на село", в град, с равнища на заплатите от тия дето ги слушате по новините и се дивите как може човек да живее с толкова пари. И ти г-н Е. Димитров, на мен ли си тръгнал да разправяш за пенсионери, за села, за обезлюдяващи се региони? За мизерни пенсии и заплати? Същите тези ощетени хора, обаче, пак биха избрали тия, дето 1996-97 г. съсипаха страната и окрадоха парите им. Парите на тези пенсионери, ги окрадоха тези, които те избраха. Същите ги избраха и 2005 г., с нови лица. Добре, че тогава вече ЕС ни натискаше, иначе не се знае. Тъй че, много не ми е жал за пенсионерите, щото по време на избори, под строй отиват в секциите и гласуват като по команда. Да не съм виждал, да не говоря. Баби и дядовци на над 70 г., вкл. и моите. Куцук куцук и в секцията. Определят вашето и моето бъдеще. А Вие или аз, гледаме отстрани и псуваме. Гледайте. Припознават в тези пребоядисани комунисти, славното си минало и още по-светлото си бъдеще. Да, ама не. И реалността ги опровергава. И докога пенсионерския и етнически вот ще управлява тази страна? Трябва да се каже истината за онова време и да се приключи с това веднъж завинаги. Това е било време на терор, на дезинформация, на липса право на избор, на съзнателно набиван в главите ни идеализъм и атеизъм и колкото и материално да е изглеждало добре, е било едно зло време, време на диктатура и фалшиви ценности. Нямам за цел да противопоставям днешния ден, на онова време, но по-добре гладен и свободен, отколкото сит и в златна клетка. А който му липсва куминизма, е, Северна Корея, там са изпълненеи въжделенията комунистически в пълен размер. Секи пенсионер е на почит, сит и доволен. Както казах, по времето на Хитлер, Германия е била в икономически подем. И тогава никой не си е мислел, че може този човек да запали ВСВ. Значи ли, че трябва да гледаме само на материалното, на придобивките? И днешния премиер тръгна да строи магистрали, ама подслушва министрите си, шефовете на агенции, удря по основите на демокрацията и май много не са разтревожени за това, масата хора. Аз не искам да живея във времената на Гестапо и ДС, съвсем честно. А уж са отминали, нали?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Сега за монархо-фашагите ли ще ревем?
Комунистите извършиха едно правилно за управлението си зверство - избиха или изгониха от държавата управляващите уроди. Защото когато комунизма падна и хората не се "погрижиха" за лидерите, и те си останаха под друга боя!
Единствения начин да се сдаде управление е с кръв, за жалост!
Комунистите извършиха едно правилно за управлението си зверство - избиха или изгониха от държавата управляващите уроди. Защото когато комунизма падна и хората не се "погрижиха" за лидерите, и те си останаха под друга боя!
Единствения начин да се сдаде управление е с кръв, за жалост!
Без страх, без спирачка!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе колега,каква истина бре,истината е променлива и е такава каквато я представи някой,айде моля те с тея истини си живей и мечтай,"гладен но свободен"-ти не си у ред ,да знаеш,ми оди гладен бре,имаш свободата да умреш недолекуван,гладен и беден,ама ако си ного беден...незнам как ще те погребът,щото и там искат пари...
Айде малко история а ти си прави изводите кой ни докара комунизъм-социализъм в държавата,да започнем от октомврииската революция,значи имало е царска държава с най-силната банка в света-Руската,това не се нравило на много държави,които били силни по онова време и просто решили да бутнат това статукво,подкарали няколко радикални личности,дали им пари и помогнали при преврата-естествено изнесли де що може да се изнесе ценно от русия и гледали сейр,крепостните селяни ,един път взели власта и обезверени от бедност избили царското семейство (то естествено нарочно и пак по указ на онези дето помогнали за свалянето),така се установила някакъв род диктатура без никакви претенции за господство над света...Дори 2 рата световна война,хитлер подписал пакт за ненападение над съюза,ама направил първата грешка-нападнал съюза и така ссср влезли във войната...отново без претенции към света,2 рата грешка е че нападнал америка и тогава американците влезли във войната,до тук-история и факти,ето къде е вината,когато свършва войната,тея велики лидери си разделили света,защо,кой е виновен-ми американците и англичаните са виновни,те са истинските виновници и още по-виновните са тези дето вкараха страната на страната на немците,какви комунисти какви социалисти,и после какво направиха същите тези виновници-американци и англичани-обявиха ни като остта на злото...и създадоха удобна схема за страх у народите от "червените" а това си е било договорка с цел да плаши балъците!!!
След като в един момент западната икономика прегряваше и им трябваха нови пазари и реализация...отпушиха нещата,но тъй като света става едно хубаво място за живеене трябваше някакъв страх и се измисли ислямският тероризъм,отново за идиотите,а пък в един момент европа видя че пазарите и се свиват в следствие на новите страни дето имат нахалството да произвеждат,наложиха ограничение,каквито ние като една малка държава търпим и чинно изпълняваме...е къде бре колега -автор заподозря "червената" върхушка в някакви действия,като тая червена върхушка имаше цел и я изпълни,сега други са преоритетите на "демократичните " страни,модела "желязна завеса" е изчерпан,сега се налага нов ред,а за балъците се разправят приказки от 1001 нощ...
Мислете с тея глави бре,мислете,не само глупости да пишете!!!!
Айде малко история а ти си прави изводите кой ни докара комунизъм-социализъм в държавата,да започнем от октомврииската революция,значи имало е царска държава с най-силната банка в света-Руската,това не се нравило на много държави,които били силни по онова време и просто решили да бутнат това статукво,подкарали няколко радикални личности,дали им пари и помогнали при преврата-естествено изнесли де що може да се изнесе ценно от русия и гледали сейр,крепостните селяни ,един път взели власта и обезверени от бедност избили царското семейство (то естествено нарочно и пак по указ на онези дето помогнали за свалянето),така се установила някакъв род диктатура без никакви претенции за господство над света...Дори 2 рата световна война,хитлер подписал пакт за ненападение над съюза,ама направил първата грешка-нападнал съюза и така ссср влезли във войната...отново без претенции към света,2 рата грешка е че нападнал америка и тогава американците влезли във войната,до тук-история и факти,ето къде е вината,когато свършва войната,тея велики лидери си разделили света,защо,кой е виновен-ми американците и англичаните са виновни,те са истинските виновници и още по-виновните са тези дето вкараха страната на страната на немците,какви комунисти какви социалисти,и после какво направиха същите тези виновници-американци и англичани-обявиха ни като остта на злото...и създадоха удобна схема за страх у народите от "червените" а това си е било договорка с цел да плаши балъците!!!
След като в един момент западната икономика прегряваше и им трябваха нови пазари и реализация...отпушиха нещата,но тъй като света става едно хубаво място за живеене трябваше някакъв страх и се измисли ислямският тероризъм,отново за идиотите,а пък в един момент европа видя че пазарите и се свиват в следствие на новите страни дето имат нахалството да произвеждат,наложиха ограничение,каквито ние като една малка държава търпим и чинно изпълняваме...е къде бре колега -автор заподозря "червената" върхушка в някакви действия,като тая червена върхушка имаше цел и я изпълни,сега други са преоритетите на "демократичните " страни,модела "желязна завеса" е изчерпан,сега се налага нов ред,а за балъците се разправят приказки от 1001 нощ...
Мислете с тея глави бре,мислете,не само глупости да пишете!!!!
Последна промяна Е.Димитров на 02 Фев 2011, 12:25, променена общо 1 път
Чувал съм, че някъде до преди 15ина години при кандидатстване за ю ес виза все още е имало въпрос "Членували ли сте в комунистическа партия или друга терористична организация?". Много точно определение!
Имам познати млади хора, на по 20-20 и няколко, които са членове на Б-г социалистическа младеж. И ми говорят за политика. Некви странни неща. ГЕРБ колко били зле, на къде ни водели, как сме пропадали. Не защитавам ББ и ЦЦ. Ясно е, че в страната на Бай Ганьо който и да дойде няма да е по-добре. Всички ще крадат. Но най-лошото ни се случва винаги когато на стола седнат червените. Често се случва и да няма за кого да се гласува, както преди 5 г. на президентските избори - на 2рия тур бяха останали Гоце и Болен - лош и по-лош вариант.
Някои от колегите изказват твърдения, че социализма никога нема се върне. За съжаление ще се върне, мили колеги и приятели. България е болна от тази болест и то неизлечимо. Те са като злокачествено кожно заболяване. Може да ги лекуваш с всякакви кремове, мазила, дори антибиотици, но не можеш да се отървеш напълно от тях. Сега са по-ниски от тревата, но след някоя година пак ще се върнат. Само да сме живи до тогава.
Имам познати млади хора, на по 20-20 и няколко, които са членове на Б-г социалистическа младеж. И ми говорят за политика. Некви странни неща. ГЕРБ колко били зле, на къде ни водели, как сме пропадали. Не защитавам ББ и ЦЦ. Ясно е, че в страната на Бай Ганьо който и да дойде няма да е по-добре. Всички ще крадат. Но най-лошото ни се случва винаги когато на стола седнат червените. Често се случва и да няма за кого да се гласува, както преди 5 г. на президентските избори - на 2рия тур бяха останали Гоце и Болен - лош и по-лош вариант.
Някои от колегите изказват твърдения, че социализма никога нема се върне. За съжаление ще се върне, мили колеги и приятели. България е болна от тази болест и то неизлечимо. Те са като злокачествено кожно заболяване. Може да ги лекуваш с всякакви кремове, мазила, дори антибиотици, но не можеш да се отървеш напълно от тях. Сега са по-ниски от тревата, но след някоя година пак ще се върнат. Само да сме живи до тогава.
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5