Костюми
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Костюми
lowrider написа:Andrews only, само от там костюми или по-официални панталони, но аз не съм и някакъв сноб де. Цена/качество/стил за мен са номер 1.
+1 Andrews fashion #1 .В някой магазини мисля че все още има намаления...или поне преди месец последно като ходих още имаше.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Преди няколко години Агресия Груп шиеха F.Lli Cerrutii и внасяха Ermenegildo Zegna. Сега добричката фирма Златев шие Пиер Карден. Имаги из моловете на родината и не са скъпи за качеството, което предлагат. Аз преди време си взех кост'м на варненската фирма M`suit за около 700 лева. Да ви кажа честно, много е хубав, но по нищо не може да се опре на световните марки (които пък струват колкото 7-8 такива костюма).
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
купих си Andrew's, дадох към 450, но честно казано супер мн ми харесва, не че съм го носил още де : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Колега , според мен дай пара , ако ще го носиш и след това тоя костюм.Аз си взех много хубав костюм за бала , но познай дали го сложих след това , поради простата причина , че не ми става.Иначе каквото и да си говорим скъпия костюм хваща окото.Както каза колегата , в Гоце делчев на Ролман почват от 350-400 лв костюмите , а са качествени , а и е на 200км.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
навсякъде има из центъра и моловете и доста магазини по кварталите имат ..
google it
google it

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
ти гледай да си изкараш добре на бала пак за костюм не се притесняваи толкова мн 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)

"предавам се! ще акам!!!"
и кое точно му е единият път на бала с костюм за 1000лв или повече?
че ще го облечеш един път ли ?
и ще се набиеш с 1000лв за един път ...
баси .. даже и на най-красивата българка не бих ги дал за единия път ..
чисто теоритично, ми ако ти го оповръщат, залеят с шампанско, сосчето от пържолките и ти сложат дъвка в джоба?
тази вечер е да си изкараш лудо "за последно" с приятелите от училище, на никого от тях няма да му пука колко струва !
гледай да е хубав, пък цената ... аз като избирах, гледах да съм колкото се може под бюджета без да падам много в качеството за да мога да черпя още поне вечер с разликата

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
В момента в DENIL в Мол-а на стамболийски има 70% ,вчера си купих уникален костюм 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
liloff написа:...
И пубера като сложи костюма за 1000лв, и кат цапне едни селски обувки за 50лв. и часовник Breitling ментеше, ебем ти ефекта от костюма.

А аз като цяло не мога даразбера каква е тая истерия с тия костюми

С едни хубави изчистени дънки, вталени риза и сако и един хубав лачен чепик визията е 1000000 пъти по-добра отколкото на пингвинските костюми

А пък и определено ще идат по-малко пари от колкото за някакъв костюм който след бала я става за обличане я не става

Едит:
В Зара в момента има ликвидация

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
VesoPesa написа:liloff написа:...
И пубера като сложи костюма за 1000лв, и кат цапне едни селски обувки за 50лв. и часовник Breitling ментеше, ебем ти ефекта от костюма.
![]()
![]()
А аз като цяло не мога даразбера каква е тая истерия с тия костюми![]()
С едни хубави изчистени дънки, вталени риза и сако и един хубав лачен чепик визията е 1000000 пъти по-добра отколкото на пингвинските костюми![]()
А пък и определено ще идат по-малко пари от колкото за някакъв костюм който след бала я става за обличане я не става
Това дето си написал е идеално за дискотеката или изпращането, но на бала си трябва костюм. А и незнам защо реши ,че ще идат кой знае колко по малко кинти. Тъпо е да се изхвърляш, особено ако нямаш възможност, но я гледай какво правят женките, - рокли под наем, на изплащане, за м"нети

ПП. Колегата автор ако си решил да се изхвърляш, по добре да е за обувки, колана и ризата. Тях поне ще ги ползваш след това.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
И що пък да трябва да си с костюм ?! Робува се на някакви традиции които ако човек ги наруши може да бъде доста по добре изглеждащ и интересен. Малко нелепа ми е гледката на 17-19 годишни младежи с некви официални костюми, още по-забавни са мацката, парад на суетата, кича и надпреварата
Аз мойте съученички не можех да ги позная на бала ни 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Zapa написа:И що пък да трябва да си с костюм ?! Робува се на някакви традиции които ако човек ги наруши може да бъде доста по добре изглеждащ и интересен. Малко нелепа ми е гледката на 17-19 годишни младежи с некви официални костюми, още по-забавни са мацката, парад на суетата, кича и надпреваратаАз мойте съученички не можех да ги позная на бала ни
Е точно нещо подобно пишех

Още повече че на повечето красавци с тия костюми изглеждат като карикатури

71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5