Часовник - Hublot Big Bang
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Часовник - Hublot Big Bang
Личното ми мнение е че всеки трябва да си купува часовник за който има пари.Мой познат има абсолютно същия модел и неговия е реплика.Винаги ми е смешно като го видя да носи часовник за 9000евро а да има заплата 1000лева.
http://www.thewatchquote.com/Hublot-341 ... en-PdN.htm

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Анфиро,сигурен ли си,че в Япония правят реплики ?
Helix написа:Личното ми мнение е че всеки трябва да си купува часовник за който има пари.Мой познат има абсолютно същия модел и неговия е реплика.Винаги ми е смешно като го видя да носи часовник за 9000евро а да има заплата 1000лева.
И да ме запознаеш с такъв пак няма да повярвам. Тва е практически невъзможно, освен ако не го е гепил.
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
DanielzZz написа:Анфиро,сигурен ли си,че в Япония правят реплики ?
Не съм сигурен дали сглобяват крайния продукт там, но съм сигурен, че правят детайли, да. Същото е и за Швейцария.
Swiss Made (Swiss Replicas) - movement mechanism was actually manufactured in Switzerland, by a company selling movement mechanisms to the REAL brands. Swiss Replica watches are TOP grade watches. Japanese Made (Standard Replicas) - movement mechanism manufactured in Japan, the quality differences in this category are tremendous.

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
pampo написа:Helix написа:Личното ми мнение е че всеки трябва да си купува часовник за който има пари.Мой познат има абсолютно същия модел и неговия е реплика.Винаги ми е смешно като го видя да носи часовник за 9000евро а да има заплата 1000лева.
И да ме запознаеш с такъв пак няма да повярвам. Тва е практически невъзможно, освен ако не го е гепил.
Прочети хубаво какво съм написал.

^ Дам, не го бях прочел хубаво, но все още не ми се вярва, просто не мога да повярвам, че някой би работил година и половина само, за да си купи часовник
Тоя тип е психично болен за мен...

pampo написа:^ Дам, не го бях прочел хубаво, но все още не ми се вярва, просто не мога да повярвам, че някой би работил година и половина само, за да си купи часовник![]()
![]()

E34 написа:Само да вметна, понеже темата е вече финиш, че специално на този модел или на който и да е НЯМА реплика, която да струва 1900лв! Има ама само в некои болни глави. И да допълня, че 3-4 години са му много, давам му макс 3-4 месеца..........ааааааааа и швейцарски реплики пак НЯМА! сичко е чайна майна
чайна майна ама хайде да има 1900 лв реплика а???? и бат Слави си е взимал

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
cherepa83 написа:чайна майна ама хайде да има 1900 лв реплика а???? и бат Слави си е взимал,и има със швейцарски механизми ЕТА се водят но това не значеи че не са досглобени в Китай ама като не вярвате няма ви отварям очите я ..........................................колегата с мнението дето си мисли че няма мога му постна линк на ЛС с 1200 лв цена на тоя часовник и с цена 190лв
олеле майко

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
По-хубавите реплики вземат автоматични механизми на ЕТА (който струва около 50-60$ най-много) и после репликата се сглобява в Китай.Механизмите на ЕТА са швейцарски и са много добри - повечето евтини швейцарски марки ги ползват, само че ги поукрасяват.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
kakви реплики, какви 5 лева? нали се сещате, че като имаш часовник за 20к на ръката е добре да си палиш цигарите с Дюпонт, да имаш ръкавели Тифани, костюм от Боатенг, патъци от Берлути и тн.т
щото иначе става малко конфузно, такованка с дрешките от Енерджи, Е36 318и и Юбло или Адемар Пике на ръката
щото иначе става малко конфузно, такованка с дрешките от Енерджи, Е36 318и и Юбло или Адемар Пике на ръката

Power is Nothing Without Insanity
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Alex 320i Cabrio написа:kakви реплики, какви 5 лева? нали се сещате, че като имаш часовник за 20к на ръката е добре да си палиш цигарите с Дюпонт, да имаш ръкавели Тифани, костюм от Боатенг, патъци от Берлути и тн.т
Що пък да не караш е36 и да можеш да си позволиш часовник за 20 000 лв? Има хора които си харесват този автомобил и не ходят с костюми на въпросните марки. Демек бизнесът им докарва по 40 000лв месечно и пак карат стари или евтини коли (нови и евтини).
Не можеш да съдиш по дрехите на човек или по колата му, колко пари изкарва. Това само "гъзарите" на балканите като се видят в пари и почват със седмици, С класи и тн избиване на комплекси.
По темата:
Защо да не си купиш реплика на часовника който ти харесва? Като не можеш да си позволиш оригиналът който не ти е по джоба, си купуваш репликата носиш я 5-8 месеца и купуваш следващата. Не забравяйте, че освен м-лите вложени в часовникасът се продава и името на производителя.
Някой може ли да пусне линк към сайт за качествени реплики? Примерно за 200-300лв?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
Alex 320i Cabrio написа:kakви реплики, какви 5 лева? нали се сещате, че като имаш часовник за 20к на ръката е добре да си палиш цигарите с Дюпонт, да имаш ръкавели Тифани, костюм от Боатенг, патъци от Берлути и тн.т
Точно това имам и аз в предвид.Много ми е смешно да вида некой лешпер с Голф 3, и на ръката сложил водомера Юбло и си мисли че е газар.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Zubcho написа:Що пък да не караш е36 и да можеш да си позволиш часовник за 20 000 лв? Има хора които си харесват този автомобил и не ходят с костюми на въпросните марки. Демек бизнесът им докарва по 40 000лв месечно и пак карат стари или евтини коли (нови и евтини).
Не можеш да съдиш по дрехите на човек или по колата му, колко пари изкарва. Това само "гъзарите" на балканите като се видят в пари и почват със седмици, С класи и тн избиване на комплекси.
По темата:
Защо да не си купиш реплика на часовника който ти харесва? Като не можеш да си позволиш оригиналът който не ти е по джоба, си купуваш репликата носиш я 5-8 месеца и купуваш следващата. Не забравяйте, че освен м-лите вложени в часовникасът се продава и името на производителя.
Някой може ли да пусне линк към сайт за качествени реплики? Примерно за 200-300лв?
По-това за дрехите не си много в час... 'Щото по тях посрещат, а по ума изпращат...
Човек си купува скъп часовник обикновенно защото му харесва възможността да притежава нещо уникално като техническа мисъл и решение, както и ювелирната изработка на детайлите. Тук не говоря за масовите марки, като Ролекс, Таг, Омега, но дори и те имат специални серии, които са достойни за уважение. Купувайки си реплика, ти не получаваш нищо от горепосочените качества. Една китайска ЕТА не може да се сравни с Ел Примеро или Калибър 11, да не говорим за някои от "компликациите". Единственото което може да спечелиш от ментетата е насмешката на такива като мен, които се интересуват и разбират малко от часовници.
Е, с'я, нЕкоя засукана кака в трамвая също мо'е да се впИчатли, но не е туй идеята...
Power is Nothing Without Insanity
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3