Измами в авто къща за БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Измами в авто къща за БМВ

Мнение от (bubsa) » 21 Фев 2011, 14:05

NikShtain написа:Здравейте на всички.Искам да ви предопредя за една особено опасна Кюстендиска фирма.Нарича се "Valmo" 0889804868 Кирчо.
Мой колега закупи БМВ 320 от там.Разкачени жици от стартера което довело до загасване по време на движение.Колага угаснала със скорост 90км/ч.При загасен двигател спирачния педал започва да блокира и втвърдява,което води до не спиране на автомобила.За щастие е било в късно часово време и не е било много опасно.Но ако това се случи в пиков час.Няма да затриете само себе си.Но не е ясно и колко други хора може да затриете.

ПС:Пускам тази тема за да може хората да се предпазят от подобни грешки.Защото закупуването на скалъпен автомобил от тази фирма.Може да доведе до сериозна опасност.Не само за вас,но и за останалите хора.

СЛЪНЧЕВОТО ИЗРИГВАНЕ ПАК НЕ ТЕ Е ПОДМИНАЛО :kuku:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Фев 2011, 15:23

Кофти късмет.
А това от къде е колата не е гаранция ;)
Дупница си е основен център на тея кочини .. половината град живее в Италия и праща кочини насам :lol:
Доста от тях дирекно карат за Сф .. за по-лъскавите "автоморги" и новоизлюпени бизнесмени.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 21 Фев 2011, 15:40

zazomazo написа:да бе, то на Горубляне нали не е същата скрап... :mhihi:
или кюстендилските джамбази изкупуват моргите в Италия, а софийските всичките са "премиум селекшън" ...

да взема да ви наснимам един сервиз в Дружба как се разтоварва автовоза с изтаванени коли, които след месец вече са "уникални" по автокъщите...

я го снимай тва, че ми стана интересно как кола за 3000лв ще е изтаванена, ще се ремонтира и автокъщата от тия 3000лв ще спечели пари :wave:

Ако говориме за коли по 50-60 000лв, тва вече един много друг и отделен въпрос :winky:

Баш па с изтаванени коли не е, ама и аз знам места дето се стоварват автовозите, по разни бояджийници и се замазват нещата, ама чак пък изтаванени коли....еееее :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 M57TU2D30 235hp
Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe

Мнение от NikShtain » 21 Фев 2011, 16:21

AcOrP написа:Колега ще ме извиняваш ама звучи смешно, стартера се използва само и единствено за запалване на мотора от там нататък не играе. Най-вероятно говориш за алтернатора, Та дори и да изгасне двигателя на скорост няма проблеми и си работят и спирачки и хидравлика. От скорост не се изключва колата освен на светофар. При отказ на спирачките поради друга причина се спира на скорост с двигателя... Също като е купува кола се гледа и след като се купи се проверяват основните неща...
Аз измама не виждам в случея. Че лъжат и мамят и продават гробници е ясно, ама се гледа и не се вярва...

1)Човека на връшане от там се случва.
2)Незнам дали е алтернатора но и скоростите са били аут.Отворихме ги вътре сол човек.Диска вътре се скъсали нитовете работила само на 2 нита.И те се скъсали при инцидента и вътре целия кужух е надран и пълен със стружки.
3)Диференцяла беше заминал.
4)Съединителя и той е за смяна....
Както вече казах,сега вече всеки го обмисля и дава идеи.Но ако стане на място.Нямаш много време за реагиране.

@(bubsa) да не ме е подминало но и аз не подминах майка ти.
Казах ти отдавна.Ако смяташ да си избиваш комплексите.Не го прави в мойте теми.Карай си там ИС-ката казвай там,че като е мокро неможе да ти поднесе.Ама не пиши глупости където не си компетентен.Отново
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Фев 2011, 16:30

NikShtain написа:@(bubsa) да не ме е подминало но и аз не подминах майка ти.

на мен ми се струва, че и бан-а няма да те подмине :yes:

Тук не се толерират обиди, особено по адрес на роднини!

по темата:

Nasti ви го написа. Другия път елате във Враца, че има доста "качествени" коли :mhihi: :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 21 Фев 2011, 16:35

vicho написа:
NikShtain написа:@(bubsa) да не ме е подминало но и аз не подминах майка ти.

на мен ми се струва, че и бан-а няма да те подмине :yes:
Тук не се толерират обиди, особено по адрес на роднини!
по темата:
Nasti ви го написа. Другия път елате във Враца, че има доста "качествени" коли :mhihi: :yes:

Мен ме съмнява ама щом така мислиш.Говорим тук сериозни неща.Е някой който незнае и си купи от там.Не е ясно зад кой ще е сещаш ли се.Верно може @(bubsa) да го удари слънчевич удър ако "КН"-то е зад него...Идеята на темата е никой да не си счупи главата.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 21 Фев 2011, 16:45

Не ми се мисли ако те мерна някъде :censored: А ще те мерна ;)
И спри да пишеш измислици и глупости по форума пробит дебил такъв!!!

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Фев 2011, 16:47

Абе вие кво го нападнахте момчето. Казва, че без малко да се утрепе приятеля му, а вие да си гледал.
Ама що трябва да гледаш и да си най-големият разбирач по БМВ-тата, за да си купиш кола.
Аман от леваци и тарикати които за 2-3 хил лева и то това не им е чиста печалба ще утрепят човек.
Е затова с гаранцията за 6 месеца си е много добра идея, ама пак ще я побългарим и ще си я караме по нашенски на дребно. :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 21 Фев 2011, 16:48

Виж са пич.Аз я пуснах тази тама.Защото когато аз взех кола от там.Завърши със смъртен случай на пешеходец.И какво да обясня на полицията като поглеждат стикера и гледат,че техническият тест е минат преди 2 седмици.А тя е с тотал щета по ДВГ-то ?
Тогава пак писах и пак четях глупостите като тези които пише нашият всеобще непризнат колега.Никой не карам да ми вярва явно ще трябва да ви се случи за да се замислите.
Както и да е.В крайна сметка ваш си е живота.Правете каквото искате..
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 21 Фев 2011, 16:54

(bubsa) написа:Не ми се мисли ако те мерна някъде :censored: А ще те мерна ;)
И спри да пишеш измислици и глупости по форума пробит дебил такъв!!!

Айде пич и без това от давна ми е писнало от твойте глупости.Жк.Бояна ул.Бял равнец БМВ-то го знаеш ако не го знаеш ей го в профила то е в двора вижда се.Заповядай ела и ми се направи на мъж.Стига си ми се дървил зат този монитор.Компютърен куражлия.....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 21 Фев 2011, 16:55

NikShtain написа:Виж са пич.Аз я пуснах тази тама.Защото когато аз взех кола от там.Завърши със смъртен случай на пешеходец.И какво да обясня на полицията като поглеждат стикера и гледат,че техническият тест е минат преди 2 седмици.А тя е с тотал щета по ДВГ-то ?
Тогава пак писах и пак четях глупостите като тези които пише нашият всеобще непризнат колега.Никой не карам да ми вярва явно ще трябва да ви се случи за да се замислите.
Както и да е.В крайна сметка ваш си е живота.Правете каквото искате..

Само някой заблуден може да ти повярва на детските измислици :winky:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 21 Фев 2011, 16:57

Нали ти казах нещо на тебе
ИзображениеИзображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 21 Фев 2011, 17:10

NikShtain написа:Нали ти казах нещо на тебе

Човече,не си навличй неприятноси,че ще пострадаш сериозно!!! :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 21 Фев 2011, 17:11

Мухльоооо,толкова си смешен,че не е истина!!!Не ми е ясно защо те търпят още във форума,като освен измислици друго не пишеш :banghead: Трябваше да те баннат още от темата за е36 сбирките,а аз трябваше да те наплескам на илиянци,но не подозирах че си чак толкова голям сопол :censored:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NikShtain » 21 Фев 2011, 17:41

@ТУРБО аз немога да пострадам братле.Не се притеснявай за мен.
@(bubsa) С тебе нещо се разбрахме.Аз ти казах къде съм.Ти ми се направи на луд.Стига си писал и си се правил на мъж.Омръзна ми от комплексите ти човече.Виждам,че да ти казват истината направо явно не ти понася.Не помня човек на колко беше там 30 ли 40 ли.Но тези филми в които се опитваш да ме вкараш.И да се опитваш да ме плашиш.Щял да дойде ама после ми вика ела ти.Кажи ми брат кой в крайна сметка е на по малко акъл...
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата