И моето разочарование тази сутрин
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: И моето разочарование тази сутрин

По темата: Един съвет към пострадалия колега. Като вземеш нова емблема я залепи с някакво по-якичко лепило

Ако има друг път (дано да няма) келешите ще видят зор да я свалят

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
DjFace написа:Откакто си продадох Е39-ката (преди 2 години) спя спокойно. Къртиха ми я, удряха я, надраха я... Сега се движа с една Корса и една Астра, Корсата не я заключвам дори. Не ги мисля, не ми пука за тях. Да, липсва ми усещането и комфорта на БМВ-то, ама сънят ми е по важен. И без това карам кола само зимата, през останалото време съм с мотора.
Ей това е най тъпото.Да ти се кара нещо по-добро да можеш да си го позволиш и въпреки това както казва колегата да не спиш спокойно.И аз съм се замислял че за голям град от сорта на София, Варна,Пловдив Бургас за съжаление повече от Голф 3 не си заслужава или некъв Форд.Не съм фен на нито една от двете марки но просто това е положението.Не че в малък град няма гаранция да стане същото разбира се.Наистина май само с каско.
особено с фейслифтова Е39ка са гарантирани безсънните нощи, на мен една ми изпадна на супер далавера и не я взех щото искам да си спинкам спокойно нощно време
откак гледах тия рязани калници, изкормени навигации и тн. съм се отказал от всякви фейслифтови модели, м пакети и тн.

www.bmwпрофесори-bg.net
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
А мойта е почти ретро автомобил,защо ми го барат
.Мога да ви изброя всичките подобни случки откакто седи на улицата колата:2 пъти разбивана,единият път счупено предно ляво стъкло(тогава касетофона беше на шейна и не го държахме в колата какво са търсели неразбрах) после счупена оригиналната антена,след това и другата която сложий от тия евтините и нея я счупиха и сега съм без антена,пукнато ляво странично огледало,малко жълта боя по предната врата,2рият път като я разбиха беше предна двсна клюалка(добре че не беше стъклото) и сега накрая емблемата...наистина незнам какво да правя след около месец мисля да дам 1000 и повече лева за да си направя красива за събора,ама.........

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
benzin написа:особено с фейслифтова Е39ка са гарантирани безсънните нощи, на мен една ми изпадна на супер далавера и не я взех щото искам да си спинкам спокойно нощно времеоткак гледах тия рязани калници, изкормени навигации и тн. съм се отказал от всякви фейслифтови модели, м пакети и тн.
Е, моята не беше фейслифтова, ама беше много хубава (първия който дойде на оглед я купи на 10тата минута и то, за много пари), още имам снимки в галерията. Да не ви описвам как се чувствах всеки път когато я откривах с нещо липсващо, или надрана и пр.. Всъщност, сигурно ме разбирате, никой не си купува БМВ, само за да се придвижва от точка А до точка Б. Както и да е, знам, че пак ще си купя БМВ, ама...
"Союз Советских Социалистических Республик Представляют машину ЗиЛ-131"
Без да се шегувам, смятам, че ЗИЛ 157 е далеч по-добър. В казармата съм бил свидетел на негови чудеса...
Извинявам се, но не се сдържах.
Без да се шегувам, смятам, че ЗИЛ 157 е далеч по-добър. В казармата съм бил свидетел на негови чудеса...
Извинявам се, но не се сдържах.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2