И моето разочарование тази сутрин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: И моето разочарование тази сутрин

Мнение от Nickelback » 20 Фев 2011, 2:29

:OT:
:mhihi: :yes: Мислил съм си го тоя вариянт, сериозно, да покарам такова животно един месец да видя какво е! Това което ме спира е, че нямам категория C, и нещо не ми се дават 1000лв. за бензин на месец. А и малко ще ми е трудно с паркирането, но докато стигна на работа няма да има нужда после да ходя на фитнес :mhihi:

По темата: Един съвет към пострадалия колега. Като вземеш нова емблема я залепи с някакво по-якичко лепило :yes:
Ако има друг път (дано да няма) келешите ще видят зор да я свалят :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 20 Фев 2011, 11:00

DjFace написа:Откакто си продадох Е39-ката (преди 2 години) спя спокойно. Къртиха ми я, удряха я, надраха я... Сега се движа с една Корса и една Астра, Корсата не я заключвам дори. Не ги мисля, не ми пука за тях. Да, липсва ми усещането и комфорта на БМВ-то, ама сънят ми е по важен. И без това карам кола само зимата, през останалото време съм с мотора.

Ей това е най тъпото.Да ти се кара нещо по-добро да можеш да си го позволиш и въпреки това както казва колегата да не спиш спокойно.И аз съм се замислял че за голям град от сорта на София, Варна,Пловдив Бургас за съжаление повече от Голф 3 не си заслужава или некъв Форд.Не съм фен на нито една от двете марки но просто това е положението.Не че в малък град няма гаранция да стане същото разбира се.Наистина май само с каско.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Фев 2011, 11:25

особено с фейслифтова Е39ка са гарантирани безсънните нощи, на мен една ми изпадна на супер далавера и не я взех щото искам да си спинкам спокойно нощно време :mhihi: откак гледах тия рязани калници, изкормени навигации и тн. съм се отказал от всякви фейслифтови модели, м пакети и тн.
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 20 Фев 2011, 12:59

А мойта е почти ретро автомобил,защо ми го барат :mhihi: .Мога да ви изброя всичките подобни случки откакто седи на улицата колата:2 пъти разбивана,единият път счупено предно ляво стъкло(тогава касетофона беше на шейна и не го държахме в колата какво са търсели неразбрах) после счупена оригиналната антена,след това и другата която сложий от тия евтините и нея я счупиха и сега съм без антена,пукнато ляво странично огледало,малко жълта боя по предната врата,2рият път като я разбиха беше предна двсна клюалка(добре че не беше стъклото) и сега накрая емблемата...наистина незнам какво да правя след около месец мисля да дам 1000 и повече лева за да си направя красива за събора,ама......... :confused: :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 20 Фев 2011, 21:13

benzin написа:особено с фейслифтова Е39ка са гарантирани безсънните нощи, на мен една ми изпадна на супер далавера и не я взех щото искам да си спинкам спокойно нощно време :mhihi: откак гледах тия рязани калници, изкормени навигации и тн. съм се отказал от всякви фейслифтови модели, м пакети и тн.

Е, моята не беше фейслифтова, ама беше много хубава (първия който дойде на оглед я купи на 10тата минута и то, за много пари), още имам снимки в галерията. Да не ви описвам как се чувствах всеки път когато я откривах с нещо липсващо, или надрана и пр.. Всъщност, сигурно ме разбирате, никой не си купува БМВ, само за да се придвижва от точка А до точка Б. Както и да е, знам, че пак ще си купя БМВ, ама...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 22 Фев 2011, 20:57

"Союз Советских Социалистических Республик Представляют машину ЗиЛ-131"

Без да се шегувам, смятам, че ЗИЛ 157 е далеч по-добър. В казармата съм бил свидетел на негови чудеса...

Извинявам се, но не се сдържах.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Фев 2011, 21:56

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата