БГ емблема---
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Да, и аз знам за такива истории. Най-добрият ми приятел живее в Чикаго и се е отървал 5-6 пъти по този начин. Той минава с номера, че има братовчед полицай в района, където живее (всъщност човека му е приятел), но явно е колуритна фигура и доста пъти е попадал на полицай, които го познават и пускат моя човек без санкции... Така, че и там явно вървят нашите пинизи от рода - чичо ми е незнам кой си 

- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
i ne stiga, che e 7000lv., mi i mojesh da slojish samo bukvi, deto gi ima i f kirilicata, i f latinicata (i cifri moje, estestfeno)
и не стига, че е 7000лв, ми и можеш да сложиш само букви, дето ги има и в кирилицата, и в латиницата (и цифри може, естествено)
P.S. - съжалявам, стар навик...

и не стига, че е 7000лв, ми и можеш да сложиш само букви, дето ги има и в кирилицата, и в латиницата (и цифри може, естествено)

P.S. - съжалявам, стар навик...
Последна промяна TFreak на 21 Май 2003, 20:25, променена общо 1 път
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
TheDrill написа:ако можете да ми помогнете да си намеря ще съм благодарен
Последно като бях в София ,точно преди подлеза като отиваш към ЦУМ (посока НДК--->ЦУМ) ,кадето има един мексикански ресторант ,продаваха доста знаменца.Помня че продаваха български,английски....Но това беше преди година някаде
ами взех си знаменце,ама при полкожение,че мисля да продавам колата не знам дали да майсторя поставка

пс-за поста преди моя-тук вече всички пишем на кирилица...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2