Могат ли 2 врати да се съберат в Е46 Купе ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Re: Могат ли 2 врати да се съберат в Е46 Купе ?

Мнение от vvaskoo » 23 Фев 2011, 23:45

100imenov написа:Според мен ако са със свалени стъкла и облегалките на задните седалки падат напред,ще се съберът и 2те.

Облегалките падат . Лошото е че вратите са свалени от колата със дигнати стъкла и незнам как ще ги сваля ако не се съберат в колата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Фев 2011, 23:46

twinshark написа:В случая виждам, че момчето живее в доста по-интелигентна среда от нашата и там със сигурност не разсъждават по такъв начин. Сигурен съм, че ако беше писал в някой тамошен форум нямаше да му напълнят темата с уроци по английски и да го наплюят, че е гъзарче с Е46 и не го интересува правописа и културата :conf: Да не говорим, че е смешно да правиш забележки на някой за правопис, а самия ти да не пишеш перфектно. Не знам колко човека ще се съберат от тук, ако някой се хване да проверява кой пише на 100% по правилата ;)

И в крайна сметка никой не му помогна, включително и аз.. просто се замислих, докато четох коментарите и реших да напиша нещо.

Бате,гледам че вирееш в преобладаващо интелигентна среда,за което ти понасям свойте адмирации с надеждата да е остро виртуално заразна ;) Иначе пича пита кой к'во мисли по въппроса със събирането на вратите и не виждам как някой простак би си направил труда да слезе до колата си и да демонтира вратите ,за да извърши въпросния следствен експеримент... Аз мойта мисъл съм я изложил в по-горния си постинг.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Фев 2011, 23:46

twinshark написа:...

И в крайна сметка никой не му помогна, ...

ами да...трябваше някой да си свали вратите от купето и да пробва дали могат да се съберат в багажника и да пише на човека в интелектуалната среда, щото на него му е трудно да си купи ролетка /може би в интелектуалните среди не се предлагат.../ и беше по-лесно да се пусне тема във форума :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 23 Фев 2011, 23:51

zazomazo написа:

ами да...трябваше някой да си свали вратите от купето и да пробва дали могат да се съберат в багажника и да пише на човека в интелектуалната среда, щото на него му е трудно да си купи ролетка /може би в интелектуалните среди не се предлагат.../ и беше по-лесно да се пусне тема във форума :ok:

Хаха , що трябва някой да си сваля вратите ? Може би на някой му се е налагало да носи врати , незнам питам просто ,както и да е. И повярвай не ми е проблем да си купя рулетка , не се притеснявай за това . И в крайна сметка за кво сме тука ??? Да си помагаме или да се плюеме ? Или може би да си гледаме граматиката .... Май доста народ изтрещя покрай тая криза :kuku:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Фев 2011, 23:52

и на всичкото отгоре се пише рУлетка а не ролетка
идва от рУло

ако някой си мисли, че ролетка означава тва за меренето, значи е пропускал часовете по БЕЛ
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Фев 2011, 23:54

Хаос написа:и на всичкото отгоре се пише рУлетка а не ролетка
идва от рУло

ако някой си мисли, че ролетка означава тва за меренето, значи е пропускал часовете по БЕЛ

колега, не се излагай :mhihi:
има правописни речници-провери преди да пишеш :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Фев 2011, 23:59

не може!

пробвал съм, не става

намери си комби!

п.с. пише се рОлетка и идва от roll, а не от руло, не сме измислили ние ролетката, а по-скоро македонците :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от Хаос » 24 Фев 2011, 0:00

речника е грешен! : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 24 Фев 2011, 0:00

идва от рУло

Навий си на руло дипломата (за каквото образование там имаш) и ритуално я запали. :ok:

За вратите - преди да пробваш, няма как да знаеш. Колко момичета можеш да събереш на задната седалка? Зависи от момичетата. :mhihi:
Последна промяна blacksapphire на 24 Фев 2011, 0:01, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 24 Фев 2011, 0:01

vvaskoo написа:
Хаха , що трябва някой да си сваля вратите ? Може би на някой му се е налагало да носи врати , незнам питам просто ,както и да е. И повярвай не ми е проблем да си купя рулетка , не се притеснявай за това . И в крайна сметка за кво сме тука ??? Да си помагаме или да се плюеме ? Или може би да си гледаме граматиката .... Май доста народ изтрещя покрай тая криза :kuku:

Врати не съм транспортрал в колата си ,но парче гипсокартон 1200х900 един път ми се наложи. Влезна трудно в колата и се подпираше на тунела. Сметни сам ,че вратите са ти дебели около 200+ мм с корите , дадох ти ориентировъчен размер (метър на метър) и сам прецени дали е възможно с вдигнати стъкла.

Вземи едни кабели ,пробвай да свалиш стъклото като захраниш директно машинката ако са свалени корите (или намери схема на пиновете на буксата на вратата) и тогава може и да успееш :yes:
Последна промяна plradev на 24 Фев 2011, 0:05, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Фев 2011, 0:05

plradev написа:Вземи едни кабели ,пробвай да свалиш сттклото като захраниш директно машинката ако са свалени корите (или намери схема на пиновете на буксата на вратата) и тогава може и да успееш :yes:

аз пък транспортирах и знам ...

това със свалянето също не става, какво ли не пробвах

накрая --> КОМБИ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 24 Фев 2011, 0:05

идва от рУло

Мда, някой определено е пропускал часовете по български език :winky:
Напиши думата ей тука http://pravopisen.onlinerechnik.com и виж сам... После може и в тълковния да я видиш.

И понеже, сега очаквам да ми кажеш как това е интернет издание и не е достоверно, ако притежаваш ей това го отвори :winky:

Изображение

Ще останеш изненадан и може би ще си навиеш бележника или дипломата на учителката ти по български език на руло :yes:

пп. И да, тук си помагаме, но е хубаво да се разбира за какво ни се иска помощ :winky:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 24 Фев 2011, 0:09

zazomazo написа:

Нали за това е форума, има хиляди хора тука, може някой да го е правил и да знае.. никой не ти е казал, че трябва да си сваляш вратите и да ги ръгаш в багажника. И под "интелигентна среда" нямах предвид някаква превзета историйка, каквато ти я изкарваш, а че хората имат съвсем друг стандарт на живот и начин на мислене от нашия, а ние ще стоим и ще се ебаваме и ще се плюем, щото сме мноо печени все пак и затова още дълго ще сме на това положение ;)
Последна промяна icak на 24 Фев 2011, 0:11, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 24 Фев 2011, 0:10

vicho написа:......

Еми темата се изчерпа в такъв случай ,освен ако не я полази некой алитерат :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 24 Фев 2011, 0:15

twinshark написа:в доста по-интелигентна среда от нашата

интелигентна среда? англия?!?! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата