Могат ли 2 врати да се съберат в Е46 Купе ?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Re: Могат ли 2 врати да се съберат в Е46 Купе ?
100imenov написа:Според мен ако са със свалени стъкла и облегалките на задните седалки падат напред,ще се съберът и 2те.
Облегалките падат . Лошото е че вратите са свалени от колата със дигнати стъкла и незнам как ще ги сваля ако не се съберат в колата.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
twinshark написа:В случая виждам, че момчето живее в доста по-интелигентна среда от нашата и там със сигурност не разсъждават по такъв начин. Сигурен съм, че ако беше писал в някой тамошен форум нямаше да му напълнят темата с уроци по английски и да го наплюят, че е гъзарче с Е46 и не го интересува правописа и културатаДа не говорим, че е смешно да правиш забележки на някой за правопис, а самия ти да не пишеш перфектно. Не знам колко човека ще се съберат от тук, ако някой се хване да проверява кой пише на 100% по правилата
![]()
И в крайна сметка никой не му помогна, включително и аз.. просто се замислих, докато четох коментарите и реших да напиша нещо.
Бате,гледам че вирееш в преобладаващо интелигентна среда,за което ти понасям свойте адмирации с надеждата да е остро виртуално заразна

twinshark написа:...
И в крайна сметка никой не му помогна, ...
ами да...трябваше някой да си свали вратите от купето и да пробва дали могат да се съберат в багажника и да пише на човека в интелектуалната среда, щото на него му е трудно да си купи ролетка /може би в интелектуалните среди не се предлагат.../ и беше по-лесно да се пусне тема във форума

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
zazomazo написа:twinshark написа:...
ами да...трябваше някой да си свали вратите от купето и да пробва дали могат да се съберат в багажника и да пише на човека в интелектуалната среда, щото на него му е трудно да си купи ролетка /може би в интелектуалните среди не се предлагат.../ и беше по-лесно да се пусне тема във форума
Хаха , що трябва някой да си сваля вратите ? Може би на някой му се е налагало да носи врати , незнам питам просто ,както и да е. И повярвай не ми е проблем да си купя рулетка , не се притеснявай за това . И в крайна сметка за кво сме тука ??? Да си помагаме или да се плюеме ? Или може би да си гледаме граматиката .... Май доста народ изтрещя покрай тая криза

и на всичкото отгоре се пише рУлетка а не ролетка
идва от рУло
ако някой си мисли, че ролетка означава тва за меренето, значи е пропускал часовете по БЕЛ
идва от рУло
ако някой си мисли, че ролетка означава тва за меренето, значи е пропускал часовете по БЕЛ
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:и на всичкото отгоре се пише рУлетка а не ролетка
идва от рУло
колега, не се излагай

има правописни речници-провери преди да пишеш

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не може!
пробвал съм, не става
намери си комби!
п.с. пише се рОлетка и идва от roll, а не от руло, не сме измислили ние ролетката, а по-скоро македонците
пробвал съм, не става
намери си комби!
п.с. пише се рОлетка и идва от roll, а не от руло, не сме измислили ние ролетката, а по-скоро македонците

You said: "Time will change!" What if it changes you?
речника е грешен! : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
идва от рУло
Навий си на руло дипломата (за каквото образование там имаш) и ритуално я запали.

За вратите - преди да пробваш, няма как да знаеш. Колко момичета можеш да събереш на задната седалка? Зависи от момичетата.

Последна промяна blacksapphire на 24 Фев 2011, 0:01, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
vvaskoo написа:
Хаха , що трябва някой да си сваля вратите ? Може би на някой му се е налагало да носи врати , незнам питам просто ,както и да е. И повярвай не ми е проблем да си купя рулетка , не се притеснявай за това . И в крайна сметка за кво сме тука ??? Да си помагаме или да се плюеме ? Или може би да си гледаме граматиката .... Май доста народ изтрещя покрай тая криза
Врати не съм транспортрал в колата си ,но парче гипсокартон 1200х900 един път ми се наложи. Влезна трудно в колата и се подпираше на тунела. Сметни сам ,че вратите са ти дебели около 200+ мм с корите , дадох ти ориентировъчен размер (метър на метър) и сам прецени дали е възможно с вдигнати стъкла.
Вземи едни кабели ,пробвай да свалиш стъклото като захраниш директно машинката ако са свалени корите (или намери схема на пиновете на буксата на вратата) и тогава може и да успееш

Последна промяна plradev на 24 Фев 2011, 0:05, променена общо 1 път

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
plradev написа:Вземи едни кабели ,пробвай да свалиш сттклото като захраниш директно машинката ако са свалени корите (или намери схема на пиновете на буксата на вратата) и тогава може и да успееш
аз пък транспортирах и знам ...
това със свалянето също не става, какво ли не пробвах
накрая --> КОМБИ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
идва от рУло
Мда, някой определено е пропускал часовете по български език

Напиши думата ей тука http://pravopisen.onlinerechnik.com и виж сам... После може и в тълковния да я видиш.
И понеже, сега очаквам да ми кажеш как това е интернет издание и не е достоверно, ако притежаваш ей това го отвори

Ще останеш изненадан и може би ще си навиеш бележника или дипломата на учителката ти по български език на руло

пп. И да, тук си помагаме, но е хубаво да се разбира за какво ни се иска помощ

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
zazomazo написа:twinshark написа:...
Нали за това е форума, има хиляди хора тука, може някой да го е правил и да знае.. никой не ти е казал, че трябва да си сваляш вратите и да ги ръгаш в багажника. И под "интелигентна среда" нямах предвид някаква превзета историйка, каквато ти я изкарваш, а че хората имат съвсем друг стандарт на живот и начин на мислене от нашия, а ние ще стоим и ще се ебаваме и ще се плюем, щото сме мноо печени все пак и затова още дълго ще сме на това положение

Последна промяна icak на 24 Фев 2011, 0:11, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
vicho написа:......
Еми темата се изчерпа в такъв случай ,освен ако не я полази некой алитерат

twinshark написа:в доста по-интелигентна среда от нашата
интелигентна среда? англия?!?!

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3