Apple IPhone или Android

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: Apple IPhone или Android

Мнение от Jim Beam » 06 Мар 2011, 0:41

klintan66 написа:Добре ,
не ли по добре комбинация от един лаптоп 10-12" и един нормален телефон?

Каква е идеята на тези машинки при нормален потребител?

Мобилност. Лаптоп не може да си го сложиш в джоба.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Мар 2011, 0:55

klintan66 написа:Добре ,
не ли по добре комбинация от един лаптоп 10-12" и един нормален телефон?

Каква е идеята на тези машинки при нормален потребител?

Идеята е, че е нормално един нормален потребител вече да има нужда от достъп до интернет за да си провери мейла, да направи 3 снимки и да ги изпрати на момента, да има в джоба си ГПС приемник с подробна карта на страната... Все такива неща които могат да се свършат с едно дребно устройство дето и без друго разнасяш винаги ;)
Един нетбук с 3Г връзка ще свърши доста добра работа- дори и за навигация с един приемник, спор няма... Ама да го еВа, не ми се събира в джоба :banghead: :banghead:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Мар 2011, 1:27

Това горното го могат доста телефони ми се струва.
Какво работят хора с такива устройства и толкова да им трябва?
Все си мисля ,че реално не се ползват възможвостите им.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Мар 2011, 1:59

klintan66 написа:Това горното го могат доста телефони ми се струва.
Какво работят хора с такива устройства и толкова да им трябва?
Все си мисля ,че реално не се ползват възможвостите им.

Прав си- доста телефони го могат... Ама тея с ОС го могат значително по-добре...

Аз съм си взел смартфон и си го ползвам и за нет, и за снимки, и за ГПС, и за скайп, и за прогноза за времето, и за нивел става :mhihi: Май само за гледане на филми не съм го ползвал скоро, но и това правя от време на време като съм на път... Едва ли вече ще ползвам САМО обикновен телефон- и сега ползвам една Нокиа 1208 за втори телефон и един Алкател за дълбока резерва, но смарта ми е основен...
А к'во работя ли- НЕ съм шеф, управител, мениджър, директор... Прост бачкатор съм... Вярно е, че и без смартфон в джоба ще се оправя, но едно умно телефонче ми е от голяма полза (не 1 и 2 пъти ми е изкарвал пари тоя телефон) и си му ползвам функциите ;)
Изображение
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 06 Мар 2011, 21:19

За мен лично...ако телефона ми не е смарт...си е направо убийство....да нямам нон стоп 3г нет...доста неща са ми вързани....а не на всякъде и винаги мога да нося нетбук....до сега ползвах айфон 3г,но понеже съм решил ъпгрей се чудя дали да не заложа на андройд...някой самсунг или хтц....от друга страна както съм свикнал с айфона директно пък на 4-ка мога да скоча....дилемата е голяма
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Мар 2011, 3:37

Stoicho написа:За мен лично...ако телефона ми не е смарт...си е направо убийство....да нямам нон стоп 3г нет...доста неща са ми вързани....а не на всякъде и винаги мога да нося нетбук....до сега ползвах айфон 3г,но понеже съм решил ъпгрей се чудя дали да не заложа на андройд...някой самсунг или хтц....от друга страна както съм свикнал с айфона директно пък на 4-ка мога да скоча....дилемата е голяма

грабвай 4ката.. ако минеш на друго после ще съжеляваш.. все едно че са ти сменили газта със спирачката.. и то ръчната :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 07 Мар 2011, 12:43

И на мен ми е такава дилемата между другото. По едно време много се навих на Nexus S, ама пък искам и 4G, а в момента съм с 3G. Хем не ми се оставя Епъла, хем искам да сменя и да го видя тоя прословут Андроид :dunno: :dunno: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2011, 12:49

Най малкото апарата на тоя Нексус е много по-зле откъм дизайн сравнен с Айфона. Това знам, че е жизнено важно за една жена :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Мар 2011, 15:12

Не си споделил бюджет, но ако си решил да отделиш едни добри пари (може би леко над 1000лв) и не ти е спешна смяната, изчакай това Samsung I9100 Galaxy S II:
Изображение

Много брутален телефон ще бъде :winky: . Аз се замислях за Iphone4, но този ме отказа и ще го чакам да излезе на пазара да видим дали ще си струва наистина - ето ти спецификациите - http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... i-3621.php

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 07 Мар 2011, 15:48

blacksapphire написа:Операционна система Палеолит :mhihi:

Изображение

Нямаше ли скоро пак подобна тема ?

Офф.
Аз имам такъв и съм страшно доволен!
Майтапа на страна, дали мога да и зема некой лев на тая антика или да изчакам още 20ина години? :paranoid:
Карай бързо
Стигни 'пръв

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 07 Мар 2011, 16:24

Аз имам Iphone 4 и никога досега не съм си и помислял колко невероятен може да бъде този телефон докато не го купих. Аз съм с двете ръце ЗА Apple ,ползвал съм и Android но поне за мен сравнение не може да има. А и да се обърна към всички които все още мислят ,че всички приложения са платени => с един Jailbreak за един час телефона се превръща наистина в такъв с неограничени възможности и то напълно безплатно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 07 Мар 2011, 17:06

Абе да ви кажа аз на ябълка не съм се качвал освен за една две "спирки" същото и с хтц ама сега тук се е зародила една любов.... Изображение
и май ще ги пробвам че Е66 нещо почна да се предава...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 07 Мар 2011, 20:30

И аз ползвам Android и бях супер доволен, ама няма по голяма глупост от тая версия 2.2, направо телефона ми се върна с две десетилетия назад по показател бързина....

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Мар 2011, 20:52

не са ли ви прекалено големи тези нови смартфони?
не мога да си представя да ползвам постоянно телефон с дължина повече от 110мм и ширина над 50мм
а сега като гледам "топ моделите" на различните фирми - то няма един под 120мм :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2011, 21:00

Айфона е 12х6, не е чак толкова по-голям от 11х5 :D
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата