Каква е реалната цена на колата ми ?
Модератор: Общи модератори
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Re: Каква е реалната цена на колата ми ?
За пари, за който си заслужава да я продадеш, няма да стане, Аз продавам едно 323 е46 с кожено рекаро, оригинални джанти 17, шибедах за 7300 лева и никой не ми се е обаждал по телефона даже, можете да видите колата в мобилето, цената и е 7299 и няма кой да ме напсува по телафона, камо ли да дойде на оглед.
Смъкнах цената на 6999, да видим дали ще се обади някой
Смъкнах цената на 6999, да видим дали ще се обади някой
Последна промяна Kristopher на 04 Мар 2011, 23:15, променена общо 1 път

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

latrel написа:Helix написа:И аз мисля че 4000-4500лв е добра цена за колата.....и това дето го пишеш че е на 190 000км сериозно ли го мислиш?
За километрите не го мисля, даже изобщо не ги гледам! А ти сериозно ли го мислиш това за 4к ???????? Май не си много добре с главата!!! Снимки ще пусна по-късно понеже не ми дава да кача тук и ще трябва през някой сайт за снимки.
я виж тука кво се продава: viewtopic.php?f=46&t=240356
ти смяташ ли, че твоята е в по-добро състояние и с повече екстри от тая та да си мислиш, че може да и вземеш 7-8 хиляди?
или предполагаш, че ТДС-а е по-добър мотор от комън рейла?
или пък смяташ, че някой предпочита 97 набор пред 2000?
цената на колата е толкова, колкото е склонен да плати някой за нея

като не те устройва си я оставяш и си я караш

на фона на това, което се предлага на пазара си мисля, че 5500 ако ти дават за нея трябва да си удариш гъза у тавана от кеф

Колега не си мисля, че мога да и взема 8,5! Но също така не мисля, че цена под 6- 6,5 е реална!
П.С. какво значи повече екстри колега??? смятам че екстрите са ми абсолютно същите като на колегата който си продава комбито с разликата че той няма кожа, а аз шибедах, фаровете и стоповете са му старите, а мойте не ...
П.С. какво значи повече екстри колега??? смятам че екстрите са ми абсолютно същите като на колегата който си продава комбито с разликата че той няма кожа, а аз шибедах, фаровете и стоповете са му старите, а мойте не ...
- Alpina_fanatic
-
-
latrel написа:Колега не си мисля, че мога да и взема 8,5! Но също така не мисля, че цена под 6- 6,5 е реална!
Е нали си имал оферти - 6К предложи ли някой?

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
barty написа:В момента няма пазар, а и едва ли скоро ще има.... Особенно за 10+ колиАко твърдо си решил да я продаваш трябва да я дадеш за около 5 бона
![]()
Ако колата ти е читава, моят съвет е да я караш до тотално съсипване и да я дадеш за 2000лв....
Най-точният отговор и съвет, според мен!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
оферитите са предимно " искаш ли опел астра 98 и доплащане" " давам ти опел омега комби и кросов мотор" " братле искам да те питам колко и искаш понеже тука У Русе доста са паднали цените и повече от 4500 трудно мога да ти дам" / все едно съм му длъжен/ " искаш ли бартер за Е46 99 320д 136 с климатик и предни ел стъкла и ще ми доплатиш 2к"

- Alpina_fanatic
-
-
Искат да те вкарат в Опел "сектата"
Явно си остава "вечно твоя" и приключваш темата!

Явно си остава "вечно твоя" и приключваш темата!

latrel написа:Колега не си мисля, че мога да и взема 8,5! Но също така не мисля, че цена под 6- 6,5 е реална!
ами колега, не видях да си споменал да имаш 6 бега, печка, 2 комплекта джанти с гуми, ксенон,оригинален парктроник, подгрев на седалките....не е малко, нали?
за сметка на това споменаваш за козметични забележки...
като добавим и новия мотор и по-новата година и разликата става голяма

не съм ти виждал колата, вероятно си струва всеки лев...просто ти дадох пример какво се продава и за какви пари
всеки има право да иска за колата си колкото реши, въпроса е дали някой е склонен да плати толкова
искрено ти пожелавам да намериш купувач, който да оцени колата ти

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
zazomazo написа: я виж тука кво се продава: viewtopic.php?f=46&t=240356
ти смяташ ли, че твоята е в по-добро състояние и с повече екстри от тая та да си мислиш, че може да и вземеш 7-8 хиляди?
или предполагаш, че ТДС-а е по-добър мотор от комън рейла?
или пък смяташ, че някой предпочита 97 набор пред 2000?
на фона на това, което се предлага на пазара си мисля, че 5500 ако ти дават за нея трябва да си удариш гъза у тавана от кеф
А ти правиш ли разлика между седан и комби?
Аз по това което прочетох разлика в екстрите не виждам, даже тази на колегата има кожа + фаровете и стоповете са от фейслифт (сигурен съм, че изглежда доста по-добре от същата с фарове и стопове преди фейса)
Че комън рейла е в пъти по-добър от ТДС спор няма.
Няма кой да предпочете 1997г пред 2000г, но има такива които предпочитат седан пред комби.
Комбито на X-citer се продава за 8950, а тук говорим за цена около 6500 - 7000, ако не си добре с математиката кажи... разликата в цената е 2000лв.

zazomazo написа:цената на колата е толкова, колкото е склонен да плати някой за нея![]()
Има нещо вярно в това което казваш, но не е вярно.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
бе мноо ми е интерсно кой си купува кола с идеята да я кара и поддържа някое време, и да я продаде на печалба
...
опс, знам един човек

опс, знам един човек

За мен не е цената на колата толкова, колкото някой би платил за нея. Има и други фактори. Ето един пример - колко е цената на ново БМВ в магазина? А като излезе от магазина с колко пада? В проценти?
latrel написа:...
цената е ... колкото ти предложат.
ако масата ти предлага по 4000 аз мисля, че колата ти е най-много 5000 лева за някой които реши че е точно каквото му трябва.
а това да очакваш да избиеш от колата това което си налял в нея- забрави. ако получиш 30 стотинки за всеки лев дето си налял- добре е.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
кой говори за избиване????
колега ако искаш си продай колата за 4к да те видя дали ще си доволен, АЗ НЯМА ДА СЪМ!Знам, че ще се набутам и то с много, но определено няма да е супер подарък. А относно мнението карай я докато издъхне и я махай за 2к .... без коментар!
колега ако искаш си продай колата за 4к да те видя дали ще си доволен, АЗ НЯМА ДА СЪМ!Знам, че ще се набутам и то с много, но определено няма да е супер подарък. А относно мнението карай я докато издъхне и я махай за 2к .... без коментар!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
latrel написа:кой говори за избиване????
Идеята е, че ако налееш много пари в колата си тя си остава вечно твоя, като стойност. Значи вариантите са два - или я продаваш за колкото вървят (4000-5000лв.) или си я оставяш, пък ако искаш продължавай да наливаш пари, както много от нас (и аз вкл.) правят.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Реалната цена на колата ти е 5250лв 

Много като тебе вече плакаха ...