за паркирането в двора на УНСС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: за паркирането в двора на УНСС

Мнение от 520i » 07 Мар 2011, 6:49

На втория етаж се отива,при големите зали.В края на коридора,последната врата в дясно.Влизаш и директно си питаш,те ще ти кажат около 200лв (за всеки е различно,на око преценяват) и си готов. Мисля,че жената,която ги раздава се казва Таня,но не съм много сигурен,отдавна беше.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 07 Мар 2011, 7:18

Я някой, който има дистанционно да драсне ЛС без да се срамува да се разберем да си го копирам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Мар 2011, 11:19

50 лв е редовната такса за дистанционно, ако си служител.
За неслужители няма регламент, очевидно корупционната схема е измислена като чета кво е изписано.

ПС: Какъв е проблема служител на университета да има х6 ? Ти имаш ли представа хора с какви доходи идват да преподават?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 07 Мар 2011, 16:42

E обикновенно да, но аз видях Х6М шницер... имат си акъл хорта, да правят пари...

Иначе колко и да е скъпо няма да е хиляди и по-евтино ще излезе от колкото да паркирам отвън и да оправям щетите по тройката, пак и мога ли всеки месец да се занимавам със застрахователи...

Мерси все пак за отговорилите :) :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 07 Мар 2011, 21:49

Аз съм 4-ти курс и от 1-ви курс имам дистанционно за паркинга. Взех зо чрез познат като оставих депозит 50 лв. От тази учебна година не спирам в паркинга а всеки път обикалям по 15 минути за да си намеря място. Дистанционното е още в мен и смятам да го върна защото паркинга е само за преподаватели и служители и не смятам че мястото на моята кола е там. А за паркирането около УНСС - вярно трудно се намират места, но явно повечето хора паркират кофти по тротоарите и паяците ги вдигат или ги драскат. Съвета ми към автора на темата е: паркирай на места. където е позволено и по правилен начин (около бензиностанцията винаги има по едно - две места) и не се занимавай да търсиш дистанционно защото има вариант да ти вземат 200 лв. някои незнайни "продавачи" на дистанционни и да те пре...... А и плюс това както казах паркинга е за преподаватели и служители! Със здраве! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GeorgiMarinov » 07 Мар 2011, 22:54

Еми да ама, виждам че доста места остават незаети на този централния паркинг ... :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 07 Мар 2011, 23:14

GeorgiMarinov написа:Еми да ама, виждам че доста места остават незаети на този централния паркинг ... :dunno:

Ами незнам колко пъти са оставали незаети места, но аз преди даже не съм намирал такива. А иначе за колите, които преподавателите карат - тази Х6 - ца е една малка част от "стабилния" автопарк на преподавателите.Малко след тази бариера за която ти искаш дистанционно има още една, която води до подземен паркинг, в който колите започват от 760 Li F01 нагоре (Бентлита, Майбах и прочее)...... :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Мар 2011, 2:59

Преди 2 седмици си взех държавния, за 5 години къде ли не съм спирал като се сетя :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GeorgiMarinov » 08 Мар 2011, 11:54

Честито :yes: :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Мар 2011, 12:56

Явно е голям проблем паркирането пред УНСС. Онзи ден един колега с Е36 му бяха помогнали да паркира на тротоара пред централния вход през колчетата
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Извън Темата