LR Health & Beauty Systems- зa нaивници или възможност зa...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: LR Health & Beauty Systems- зa нaивници или възможност зa...

Мнение от Vasko » 08 Мар 2011, 2:44

AGD написа:
sineok_pi4_ написа:вкусa нa всичко приготвено в нея е съвсем рaзличен

Не съм кулинар и не знам да съм ял нещо приготвено в цептер, но определено смятам, че си внушаваш, освен ако положението не е по-зле и се опитваш да оправдаеш пред себе си хвърлянето на маса пари за тиган или тенджера.
Смятам, че това е много наподобяваща твоя случай серийка на Пен и Телър http://www.youtube.com/watch?v=XfPAjUvvnIc

Рaзлично е- повярвaи ми! Но кaк би могъл дa знaеш, след кaто не си опитaл? По-меко е всичко .Дори сърми кaто нaпрaвиш зелето го нямa онзи остър вкус , a пилето нaпрaво се отделя от кокaлa все едно е вaрено в херметик ... Освен товa бaщa ми имaше язвa .Е, откaкто готвим в тaкaвa тенджерa , не му се е обaдилa... Излишно е дa пишa кaквото и дa е повече, зaщото моето ще е кaто онaзи поговоркa '' сит нa глaден не вярвa''.. Не смятaм,че товa сa хвърлени пaри нa вятърa,зaщото е докaзaно ,че веднъж след кaто инвестирaш в нещо скъпо, то с течение нa времето ти се изплaщa. Още aнгличaните сa го кaзaли ''не съм достaтъчно богaт дa си купувaм боклуци'' . Убеден съм,че aко питaш мaйкa ти или женa ти в къщи- в зaвисимост кой готви и си нaпрaвите еднa простa сметкa, зa тенджери и съдове зa готвене ще се окaже,че сте дaли много по-големи суми зa тези 15 години от някaкви си 600 долaрa и към товa кaто прибaвиш и количеството ток,което сте си спестили от готвенето, зaщото сaмото дъно нa ''Цептер'' е тaковa,че прилепвa плътно към котлонa без дa губи топлинa...
Докaзaно е с фaкти.. Товa е същaтa рaботa кaто нaпример дa нaпрaвиш първонaчaлнa инвестиция и сложиш нa всякъде в къщи енергоспестявaщи крушки по 8 лв . бройкaтa и дa ми спориш,че е същото кaкто aко ползвaш тaкивa с нaжежaемa жичкa от 50 стотинки.
Или дa кaжем aз си купя нов носaч зa БМВ-то от 80 лв. с две годишнa гaрaнция, a ти сложиш същият, но вторa употребa.
Имa рaзумни и необходими рaзходи без който не може. То aко можеше ей-тaкa 5 зa 4, зaщо след кaто измислят осветлението всички преминaвaт нa него -нaли все пaк имa рaзходи зa полилеи и т.н. Можело е спокойно дa си остaнaт нa гaзени лaмпи или пък примерно сегa ти вместо дa пишеш от в къщи и сaмо с едно кликвaне дa имaш връзкa с целият свят срещу скромнaтa сумa от 20-40 лв. зa интернет ,може дa си вземеш един лист хaртия, който не струвa нищо и един плик зa няколко стотинки и утре кaто отвори пощaтa дa си пуснеш писмото и дa чaкaш отговор от мен в близките седмици ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Мар 2011, 2:48

да са живи и здрави! казах ,че не познавам марката ,но никога не бих си купил техен парфюм или там квото предлагат, щото предпочитам наистина качествено. освен това ,начина по който продават е ужасен и ми навява ве ес телешопски мисли. посмъртно не бих си купил такова. иначе няма лошо! нека печелят. но тва не е бизнес в чистият му смисъл ,а пирамидална структура със зарибяване, простотии, мерцове....! който е мераклия нека се връзва ,аз няма да съм от тях..... ! не съм чул сериозна марка в света да ползва такъв начин на разпространение! защо ли!?!?
имам италиански тенджери ,които не са по 20лв ,но не са и по 200! общо тва ,което ми върши работа е за около 300-350лв ,което не е 600 долара! и си прилепват идеално ,помеднени са ,поемат топлината перфектно ,не съм усетил никакви промени във вкуса ,ма аз и отдавна ги ползвам и ги ползвам от поне 10г! та мойте разходи за това са 350лв ,а твойте са 600х1,45.. не смятам ,че си взел продукт за 870лв толкова пъти по-хубав от моят. даже мисля ,че медта отвън прави мойте по-добри.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 08 Мар 2011, 4:04

sineok_pi4_ написа:...

Аре на бас, че в нас се ползва 2 ри тефал, дето майка ми си го купи преди 8 години и до днес не е мръднал. 1вия и той щеше да издаяни, ако бащата не го беше изтъркал със телчето, та му свали тефлона ли .. там квото има. Същия тоя тиган не струва маса пари. Има една червена точка в средата, дето не знам кво е, ама и на него пилето се отделя от кокала. Аз язва нямам, ама ми пораснаха по-дълги косми на краката и със сигурност ще е от тигана :roll:

А тва с мултилевъл маркетинга, не знам колко наивен човек трябва да си, че да го почнеш. Ок, даваш 200 лева. Ама след тва колко литра бензин/газ/левчета за билета във рейса трябва да изгърмиш, докато си ги възвърнеш. А колко къщи трява да обиколиш и за колко часа ? Е тва се нарича алтернативен разход. Тоест като сметнеш че си одумкал 60 лева гориво и си похабил 5 дена в шляене, дето са си 5 надника по 20 лева на някоя най-проста работа .. и ти излиза, че цялото удоволствие до тука ти ляга 400 кинта... и т.н. Сами си преценяте .. ама музикант,поет и млм - къща не хранят , макар и на "зарибителните" класове леличката да разправя, как с тая работа си била купила вила, изучила си децата в чужбина и си осигурила стандарта на живот, дето като малка го е сънувала сяка вечер ... :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Мар 2011, 10:58

По-добре земи един наръч весници за 200 лева и тръгни по градският транспорт да продаваш,може и едно тесте билетчета за гратисчии и си облечи една светоотразителна жилетка,гаранция че имаш по-реални шансове да изкараш за мерцедес!
Имам и други печеливши идеи-30 лева в плик :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 08 Мар 2011, 11:18

Ще се възползвам от темата и от това че почти никой не чете предните мнения да понаплюя малко ЛР пирамидката.
Може на запад да работи и хората да карат поршета и бенцове, НО в България работата на ЛРските сътрудници се изразява в:
1. Преследване на първо най-близките ти ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ приятели и убеждаването им в крема против бръчки с диамантен прах;
2. Преследдване на не толкова близките ти ПАК платежоспособни приятели и убеждаването им, че пастите за зъби БЕЗ сребро са болкуци
3. След като всичките ви приятели не искат и да чуят за вас, вие се обръщате към познати или приятели на вашите приятели - там работата е 1:1 абсолютно същата преебавка за всички.

Какъв е резултата - имате си кръгче от хора, които обаче запленени от ламтенето си за пари и неискайки да останат на дъното - какво правят мислите - ми почват по точки от 1 до точка 3.

За жалост за мен ЛР няма никаква почва в България, или ако има наистина то тя е на цената на много много разрушени приятелства.
Вероятно го изкривяваме през нашата си призма, незнам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Мар 2011, 12:57

СКИСА виждам, че си веж и само да попитам каква за теб е разликата между ПИРАМИДА и multi-level-marketing ? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 08 Мар 2011, 15:56

SKISA през '96та долара не е бил 1,45 :lol: :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Мар 2011, 16:38

sineok_pi4_ написа:Рaзлично е- повярвaи ...

Бабата ти само в цептер е готвила :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Мар 2011, 18:25

изобщо не ми пука ква е разликата и дали има изобщо. тва на английски просто е по-завъртяното название за балъци явно...
ако синеокия почне в тая насока и не го е срам след 1г да каже до къде е стигнал ще знаеме и дали е печеливш бизнес ,дали е успял ,дали е направил много хора доволни с продаваните космически рецепти само на ръка и така нататък.
и не съм "веж" . вещ съм... :mhihi:
долара беше 1,80 тогава. специално проверих. начи прибави 40ст на секи мой долар. но имам некво смътно чувство ,че и космическият цептер не беше 600 долара тогава. а иначе в калено гърне за 4лв си правя страхотен боб ....! :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 08 Мар 2011, 19:30

kronos написа:Колеги, внимавайте точно с тези измекяри. Тези са като секта, даже си правят редовно семинари в ндк. Приятелката ми така се набута с не знам си колко пари и на края нищо. Това е доста добре измислена измама, а продуктите им нищо не струват.

За всичко съм съгласна, но за последното - не.
Че са пирамида - разбира се, че са... Че ги облъчват като секта - повече от ясно.
Но от представители съм си взимала 2 неща - паста за зъби от серията Microsilver (много добра), и един парфюм, към който бях първоначално доста скептично настроена - че е краткотраен, боклук и т.н. , но за моя изненада се оказа доста хубав (ако не беше 100% щях да се обрия.. :lol: ) и наистина дълготраен... не знам доколко може да се съди от тези 2 неща, обаче като козметика явно биват.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Мар 2011, 19:39

Сега и аз да кажа, защото съм доста добре запознат, въпреки, че НЕ работя за ЛР. Биснес модела на ЛР е доста смислен, ако си направи човек труда да го проучи в детайли - много по-добър от този на гиганти като Ейвън и Орифлейм. Системата им за движение по нивата е малко сложна, но много добре балансирана и справедлива за всички по веригата (която не е съвсем пирамидална, между другото). Лабораторията им е върха на технологиите, имат камара патенти, една от двете фирми в света със собствени плантации за алое, фирмата с най-голям процент влагано чисто алое в продуктите, а парфюмите с тройно и четворно повече етерични масла от фешън-гигантите и т.н. Освен това членуват във всички възможни асоциации на фирмите от козметичния бранш. По-важното за невярващите в горното е факта, че споделят големи акционери с компании като Епъл и Л'Ореал, а сред миноритарните акционери са Михаел Шумахер и Брус Уилис, които имат и козметична линия в ЛР. Тези неща са лесно проверими, така че преди да лепнете на всичко етикета "пирамида", проучете малко нещата. Идеята да си спестиш надценката ххх % на мола не е никак лоша, друг е въпроса, че през '90те тук се навъдиха всякакви измамници, които лепнаха лошо име на бизнеса или пробутваха боклуци. Иначе ЛР се развива доста стремително и аз досега не съм чул недоволен от продуктите им. Обучението наистина е като секта, но реално по нищо не се различава от това в която и да е американска корпорация...
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 08 Мар 2011, 19:57

Leon написа:Сега и аз да кажа, защото съм доста добре запознат, въпреки, че НЕ работя за ЛР. Биснес модела на ЛР е доста смислен, ако си направи човек труда да го проучи в детайли - много по-добър от този на гиганти като Ейвън и Орифлейм. Системата им за движение по нивата е малко сложна, но много добре балансирана и справедлива за всички по веригата (която не е съвсем пирамидална, между другото). Лабораторията им е върха на технологиите, имат камара патенти, една от двете фирми в света със собствени плантации за алое, фирмата с най-голям процент влагано чисто алое в продуктите, а парфюмите с тройно и четворно повече етерични масла от фешън-гигантите и т.н. Освен това членуват във всички възможни асоциации на фирмите от козметичния бранш. По-важното за невярващите в горното е факта, че споделят големи акционери с компании като Епъл и Л'Ореал, а сред миноритарните акционери са Михаел Шумахер и Брус Уилис, които имат и козметична линия в ЛР. Тези неща са лесно проверими, така че преди да лепнете на всичко етикета "пирамида", проучете малко нещата. Идеята да си спестиш надценката ххх % на мола не е никак лоша, друг е въпроса, че през '90те тук се навъдиха всякакви измамници, които лепнаха лошо име на бизнеса или пробутваха боклуци. Иначе ЛР се развива доста стремително и аз досега не съм чул недоволен от продуктите им. Обучението наистина е като секта, но реално по нищо не се различава от това в която и да е американска корпорация...

:clap: :clap: :clap: Само това ще кажа по въпроса и аз!

(придържайки си много стриктно към препоръките на alx)

Синеок, единствено и само ти можеш да прецениш това, което те притеснява основателно ли е ;) Не очаквай аудитория от хиляди хора, 90% от която си няма и понятие от МЛМ да ти даде яснота !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 08 Мар 2011, 20:07

Мишел написа:
Leon написа:Сега и аз да кажа, защото съм доста добре запознат, въпреки, че НЕ работя за ЛР. Биснес модела на ЛР е доста смислен, ако си направи човек труда да го проучи в детайли - много по-добър от този на гиганти като Ейвън и Орифлейм. Системата им за движение по нивата е малко сложна, но много добре балансирана и справедлива за всички по веригата (която не е съвсем пирамидална, между другото). Лабораторията им е върха на технологиите, имат камара патенти, една от двете фирми в света със собствени плантации за алое, фирмата с най-голям процент влагано чисто алое в продуктите, а парфюмите с тройно и четворно повече етерични масла от фешън-гигантите и т.н. Освен това членуват във всички възможни асоциации на фирмите от козметичния бранш. По-важното за невярващите в горното е факта, че споделят големи акционери с компании като Епъл и Л'Ореал, а сред миноритарните акционери са Михаел Шумахер и Брус Уилис, които имат и козметична линия в ЛР. Тези неща са лесно проверими, така че преди да лепнете на всичко етикета "пирамида", проучете малко нещата. Идеята да си спестиш надценката ххх % на мола не е никак лоша, друг е въпроса, че през '90те тук се навъдиха всякакви измамници, които лепнаха лошо име на бизнеса или пробутваха боклуци. Иначе ЛР се развива доста стремително и аз досега не съм чул недоволен от продуктите им. Обучението наистина е като секта, но реално по нищо не се различава от това в която и да е американска корпорация...

:clap: :clap: :clap: Само това ще кажа по въпроса и аз!

(придържайки си много стриктно към препоръките на alx)

Синеок, единствено и само ти можеш да прецениш това, което те притеснява основателно ли е ;) Не очаквай аудитория от хиляди хора, 90% от която си няма и понятие от МЛМ да ти даде яснота !

Само искам да добавя, че имат само един завод в Германия, който снабдява всички 33 държави, няма изнесено производство в Турция, Индия, Китай или където и да било, което поне за мен си е гаранция за качество. Продуктите им всичките са сертифицирани и 2 от продуктите са със сертификат на Фрезениюс(от само 25 такива в света 2 са на ЛР), всичките които са слагат по кожата са със сертификат от дерматест и стават за бременни жени. Сега април месец отварят и Руския пазар и имат бизнес план за следващите 25 години, когато ще отворят пазара си за още 63 държави. Общо взето перспективите са големи, но не и за предубедени хора, които си мислят че всичко знаят ;)

ПС. Мишел къде са тия препоръки на алх, не е писал в темата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 08 Мар 2011, 20:13

Край ! Зомбираните атакуваха :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Предишна

Назад към Извън Темата