Проблем с картина от комп на телевизор чрез HDMI
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с картина от комп на телевизор чрез HDMI
Свалих найновите драйвъри и се оправи.Благодаря за помощта! 

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Аз също имам проблем: купих си въпросния кабел свързвам го към телевизора от лаптоп Асус ЕЕ ПЦ 12.1 ... първия ден добре ... падна му батерията на лаптопа включих го да се зарежда и реших да гледам филм на тв и докато се зарежда вкарах ХДМИ кабела и спря да се зарежда .. искарам кабела, почне да се зарежда ... никой не ми се споменавал че може да има проблем докато се зарежда да се използва ХДМИ ... не вярвам да е от лаптопа защото е на 4-5 месеца и никога не е правил ядове .... ???
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
feel написа:Свалих найновите драйвъри и се оправи.Благодаря за помощта!

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
GeorgiMarinov написа:Аз също имам проблем: купих си въпросния кабел свързвам го към телевизора от лаптоп Асус ЕЕ ПЦ 12.1 ... първия ден добре ... падна му батерията на лаптопа включих го да се зарежда и реших да гледам филм на тв и докато се зарежда вкарах ХДМИ кабела и спря да се зарежда .. искарам кабела, почне да се зарежда ... никой не ми се споменавал че може да има проблем докато се зарежда да се използва ХДМИ ... не вярвам да е от лаптопа защото е на 4-5 месеца и никога не е правил ядове .... ???
Не вярвам че трябва да има проблем, моят си стои на кабела, зарежда си се и си гледам филма нормално
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
GeorgiMarinov написа:Аз също имам проблем: купих си въпросния кабел свързвам го към телевизора от лаптоп Асус ЕЕ ПЦ 12.1 ... първия ден добре ... падна му батерията на лаптопа включих го да се зарежда и реших да гледам филм на тв и докато се зарежда вкарах ХДМИ кабела и спря да се зарежда .. искарам кабела, почне да се зарежда ... никой не ми се споменавал че може да има проблем докато се зарежда да се използва ХДМИ ... не вярвам да е от лаптопа защото е на 4-5 месеца и никога не е правил ядове .... ???
Виж си настройките за Power Options. Мисля, че там трябва да е проблема.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
seven-eight написа:GeorgiMarinov написа:Аз също имам проблем: купих си въпросния кабел свързвам го към телевизора от лаптоп Асус ЕЕ ПЦ 12.1 ... първия ден добре ... падна му батерията на лаптопа включих го да се зарежда и реших да гледам филм на тв и докато се зарежда вкарах ХДМИ кабела и спря да се зарежда .. искарам кабела, почне да се зарежда ... никой не ми се споменавал че може да има проблем докато се зарежда да се използва ХДМИ ... не вярвам да е от лаптопа защото е на 4-5 месеца и никога не е правил ядове .... ???
Виж си настройките за Power Options. Мисля, че там трябва да е проблема.
+1
Scheme-то там си виж има различни опции, кога да изключва хардове, монитори и т.н. при работа на батерии и кога е включен в контакта. Там някъде трябва да ти е опцията за HDMI.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2