Какви са тия от "контрол по транспорта"?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Re: Какви са тия от "контрол по транспорта"?
Не бъркайте Контрол по транспорта с Контрол по редовността на пътниците
Тия от Контрол по транспорта съм ги виждал да поправят развален светофар, явно за всичко отговарят ...

колега или ти се е сторило или тия са се бъзикали с някой познат 

www.bmwпрофесори-bg.net
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
benzin написа:колега или ти се е сторило или тия са се бъзикали с някой познат
Що?

TPAKTOP написа:benzin написа:колега или ти се е сторило или тия са се бъзикали с някой познат
Що?
щото те си отговарят само за градския транспорт, леки коли могат да спират само полицаите
www.bmwпрофесори-bg.net
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
benzin написа:TPAKTOP написа:benzin написа:колега или ти се е сторило или тия са се бъзикали с някой познат
Що?
щото те си отговарят само за градския транспорт, леки коли могат да спират само полицаите
Това което намерих само като информация в нета беше че са към Център за градска мобилност към които спадат и паяците! В паяците има полицаи и мисля че и в някой от тези коли има полицаи! Няколко поста по-горе бях постнал статия за съвместна акция между тях и полицията за каране в бус лентите! Но не знам като не съм сигурен може и да не съм прав!

TPAKTOP написа:benzin написа:TPAKTOP написа:benzin написа:колега или ти се е сторило или тия са се бъзикали с някой познат
Що?
Това което намерих само като информация в нета беше че са към Център за градска мобилност към които спадат и паяците! В паяците има полицаи и мисля че и в някой от тези коли има полицаи! Няколко поста по-горе бях постнал статия за съвместна акция между тях и полицията за каране в бус лентите! Но не знам като не съм сигурен може и да не съм прав!
В грешка си колега, не са от центъра за градска мобилност а от - ЦЕНТЪР ЗА КООРДИНАЦИЯ, КОНТРОЛ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО, в статията която си цитирал иде реч за паркираните автомобили по спирки които биват вдигани от паяците и най вече от дежурния (червения) паяк на КАТ
www.bmwпрофесори-bg.net
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
benzin написа:TPAKTOP написа:benzin написа:TPAKTOP написа:benzin написа:колега или ти се е сторило или тия са се бъзикали с някой познат
Що?
В грешка си колега, не са от центъра за градска мобилност а от - ЦЕНТЪР ЗА КООРДИНАЦИЯ, КОНТРОЛ И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО, в статията която си цитирал иде реч за паркираните автомобили по спирки които биват вдигани от паяците и най вече от дежурния (червения) паяк на КАТ
В грешка съм!

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2