Стягайте коланите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Стягайте коланите!

Мнение от ogata » 23 Мар 2011, 17:13

3 милиона българи да пратят по един смс на стойност 1 лев, ще можем да наемем някоя чуждестранна нестопанска организация занимаваща се в областта на взривовете да срине тоя фарс на пъпа на Софето :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Мар 2011, 17:14

flame написа:
bum_bum написа:Той го е казал преди много години- "всичките са маскари"!

Естествено - за бай ви Ганя всичките са маскари - без самия него разбира се :mhihi:
Ей, да може той само да се докопа до Солунската митница... но дотогава всички митничари и те са маскари! :ok:

Само да споделя едни раУти за героя на Алеко:
в първата част-"Бай Ганьо пътува из европа" е Предприемачески дух,изобретателен е,много находчив и обвинява всички около себе си че не работят или не разбират от "бизнес"
Във втората част Алековият герой никога не е опозиция на власта,дори упреква народа че не разбират власт имащите и тн...
Некакви прилики :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Мар 2011, 17:18

Доста зачестиха тия пошли изказвания напоследък :shock: То не бяха картофи, сега пък хората яли, утре защо и дишат?!
Вместо г-н Дянков да разнася кутията от пицата си и да дава акъл кой да яде и кой не, да вземат да почнат да правят НЕЩО (?!), защото може и да има предсрочни избори...От както е това правителство нищо не е направено за справяне с въпросанта криза, с живота на хората, с безработицата и т.н 2009-2010 се оправдаваха с предното правителство, изложиха се супер брутално със здравеопасването, 2010-2011 се занимаваха с някакви безсмислени акции, кой какви апартаменти има, който колко изкарал и всякакви прростотии. А има още 3 години :conf:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Мар 2011, 18:48

Е.Димитров написа:
flame написа:
bum_bum написа:Той го е казал преди много години- "всичките са маскари"!

Естествено - за бай ви Ганя всичките са маскари - без самия него разбира се :mhihi:
Ей, да може той само да се докопа до Солунската митница... но дотогава всички митничари и те са маскари! :ok:

Само да споделя едни раУти за героя на Алеко:
в първата част-"Бай Ганьо пътува из европа" е Предприемачески дух,изобретателен е,много находчив и обвинява всички около себе си че не работят или не разбират от "бизнес"
Във втората част Алековият герой никога не е опозиция на власта,дори упреква народа че не разбират власт имащите и тн...
Некакви прилики :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тва ми напомня една турска комедия - ГОРА - същият предприемачески дух, само че вместо розово масло главният герой продаваше килими :lol:

jordanpar написа:
flame написа:.................................................

Уважаеми съфорУмнико,
Ще ви помоля поне в тази тема да се въздържите от вашите хули към общата маса недоволни от управлението в тази държава,да си спестите съветите за труд,търпение и упоритост,да не ни обременявате с вашите успехи последните две години,за разлика от нас,останалите мързеливи и чакащи балами.На мен поне за 100en път ми прави впечатление високомерно-поучителните ти фрази и начин на изказ. Мога и по-неприветливо да се изразя за теб,но дълбокото ми уважение към този форум и четящите го ме възпират да го направя.
Хау.

Уважаеми коУега, бе ти мноо учтив си станАл, че вече и на вие почна да говориш :lol:
Кво толкова против имаш с колегата да си обсъждаме Алековия херой, който е добър пример в случая?! :winky:
Аз от своя страна нямам претенции какво мислиш и говориш - форумът е за това всеки да се изказва :wave:
А вече ти ако се припознаваш с някой персонаж или поради друга причина ти е неприятно... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 23 Мар 2011, 20:00

((:BuKcu:)) написа:...защото може и да има предсрочни избори...
Там е работата, че няма да има. Бат'боко не падна от небето. Той вече години наред ги приказва тия простотий и винаги е "блестял с острия си ум" :mhihi: . В замяна на това, остатъка от българският народ го награди като му даде един хубав и тлъст кредит на доверие и цялата власт. Гледам сега, че и обкръжението му възприема неговия език щото очевидно това е формулата за успех у нас :wave: А като си му мине мандатеца - повечето няма да гласуват на принципа "сите са маскари". Тогава нашият национален герой ще се коалира с БСП и/или ДПС и ще си бетонира далаверката. Нима това вече не е добре утъпкана пътека? През това време няма да се учудя ако има хора умрели от глад в България, страна част от европейската общност.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 23 Мар 2011, 20:48

vanci88 написа:Чакаме автора на тази статийка на 26ти на протестите организирани от БСП.

Колкото и да е тежко положението в страната,няма да участвам на протест организиран от БСП... :kuku:
И като се замисля в момента май няма реална алтернатива на управляващите :dunno:
:)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Мар 2011, 21:23

((:BuKcu:)) написа:Доста зачестиха тия пошли изказвания напоследък :shock: То не бяха картофи, сега пък хората яли, утре защо и дишат?!
Вместо г-н Дянков да разнася кутията от пицата си и да дава акъл кой да яде и кой не, да вземат да почнат да правят НЕЩО (?!), защото може и да има предсрочни избори...От както е това правителство нищо не е направено за справяне с въпросанта криза, с живота на хората, с безработицата и т.н 2009-2010 се оправдаваха с предното правителство, изложиха се супер брутално със здравеопасването, 2010-2011 се занимаваха с някакви безсмислени акции, кой какви апартаменти има, който колко изкарал и всякакви прростотии. А има още 3 години :conf:

Какво да направат за кризата ???
Моя Екс шеф има много работа, бачка се много пари няма, защото вместо преди като е имало да купи място където да е печатницата, е под наем плаща по 3000-4000 наем и си купува джибка и къща в Боята,по бившия ми шеф същото неща фалира, настоящия ми има много пари, има завод за мазилки,стиропор,пясък и кво ли не още ама криза, нема работа, щото не се строй, и поради тази причиан 100 човека на половин заплата, Бизнеса в БГ е страшен смях или 80 % от него, преди 4 години сички станаха бизнесмени пари от банката харчат пари който нямат и т,н
Тааа незнам що ги пиша тея неща, ама се дразна като почне някои да се оплаква колко е зле
Много бързо забравихте Станишката и Доган дето ни се хилиха по ТВ-то и ни ебаха майката на държавата.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Мар 2011, 22:04

с кръв в сърцето и с ръка на сърцето трябва да кажа ,че при червения станишев беше по-добре...! заеби криза, заеби всичко - просто беше по-добре! не знам как ми се откъсна изпод пръстите да похваля комунисти пред друга алтернатива ,но е факт. евала на бойко...!
и средна класа лека - полека занямва съвсем , не щото почват да зимат по 5 бона и минават към едрата класа ,а щото слизат при тия ,дето зимат по 300....! честито.
наистина се иска голяма гениалност да успееш да усереш толкова неща само за половин мандат, но явно имаме гениални управници в момента.

аз под червено знаме нема да застана ,но преди 4-5г мислех и че няма да кажа добра дума и за комунисти ,ама ето.....!!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 23 Мар 2011, 22:15

SKISA написа:с кръв в сърцето и с ръка на сърцето трябва да кажа ,че при червения станишев беше по-добре...! заеби криза, заеби всичко - просто беше по-добре! не знам как ми се откъсна изпод пръстите да похваля комунисти пред друга алтернатива ,но е факт. евала на бойко...!
и средна класа лека - полека занямва съвсем , не щото почват да зимат по 5 бона и минават към едрата класа ,а щото слизат при тия ,дето зимат по 300....! честито.
наистина се иска голяма гениалност да успееш да усереш толкова неща само за половин мандат, но явно имаме гениални управници в момента.

аз под червено знаме нема да застана ,но преди 4-5г мислех и че няма да кажа добра дума и за комунисти ,ама ето.....!!!!!

:shock: :shock: :shock: Малииии ,дойде време SKISA да кажие добри думи за комунягите.На къде отива тая държава,ма учиндолския п...с е прав,Нема такава държава.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Мар 2011, 22:17

Иво, в бизнеса си знаеш как е, Банките даваха на куцо кьораво и съкато по 40-50 000 евро, от там и продажбите тръгнаха, строеше се къде ли не и т,н Банките даваха пари, който иска взима 10 000 потребителски, проима пари на пазара (пари на банката ) секи харчи, ама не мисли за връщането, стройтелството цъфтеше сичко е супер, ама дойде кризата и курец, заради това при станишев ти е било по добре, щото е немало криза, ако сега управляваха щяха не сека 2-ра дума да е криза а всяка 1 ва щото окрадоха страната ни, много мога да пиша амаааааа.......
Таааа нещата се оправят отпадат много от хорото харабота се разпределя и всичко е ОК няма как от 7 милиона душу в БГ да има 8 милиона фирми ;) и всички бизнесмени. Който остане ще е добре.
Наща страна си е извратена всеки си мисли що да работа чекай да препродам нещо и да не работим нищо, е нестава това което ни се случва е нормално, трябва и някои да копа нивата няма как иначе :)
Последна промяна N.Mihaylovski на 23 Мар 2011, 22:47, променена общо 1 път
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Мар 2011, 22:46

Ще почваме да произвеждаме вече цели проводници, стига с тия полупроводници, така виждам нещата аз.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар

Мнение от SKISA » 23 Мар 2011, 23:24

глей са ,колега...! аз не съм баба цецка от сусурлево и мога да преценя кое е от кризата и кое е от неправилно управление. и не всеки втори ,даже и не всеки 4ти е с кредит.това ,че са се раздавали кредити не значи ,че не са обезпечени и банките има как да си приберат парите ,а и банките нямат файда да спънат бизнеса ,щото като не ходи на работа кредитополучателя нема как да връща кинтите. аз не казвам, че червените беха читави. казвам, че тия са по-зле и от тях ,което е уникално. и да ти кажа при тая немотия не ми е много придирчиво да търся от кво точно се е получило развитие на икономиката и бизнеса-важното е да се случи. плюс това преминаване към повече производство,а не да се набляга на търговия се прави от държавата с икономически ,данъчни и други лостове! не казвай ,че всеки е тръгнал да върти търговия ,щото е тарикат и е по-лесно! просто човек се движи към най-рентабилната и голяма печалба! ако ми е по-изгодно да продавам чорапи ,вместо да произвеждам ремъци няма да произвеждам ремъци....! опитвал съм само веднъж в живота си да произвеждам и то селскостопанска продукция, загубих цяла пролет ,лято и есен и на финала едвам продадохме тъпата царевица и разделихме по 1000лв за 5 месеца! е мерси от производство. от тогава се завимавам с услуги ,посредничество и консултации и мениджмънт. ако стане по-рентабилно да произвеждам царевица със сигурност ще се ориентирам натам....

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Мар 2011, 23:34

Тогава ме светни, сегашното правителство с какво е по лошо от предишното ??
Аз казвам и твърда че източиха държавата предишните, и ни до съсипаха кажи с ръка на сърцето че не са .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Мар 2011, 23:43

абсолютен КЛОУН.

за толкова години дето е живял в щатите поне да се беше научил как да говори.

"по-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения"

вярно е, че бойко винаги си ги е говорил глупостите, той е ясен... ама министъра на финансите, големи претенции и накрая се оказа... пълно село.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Мар 2011, 0:04

N.Mihaylovski написа:Тогава ме светни, сегашното правителство с какво е по лошо от предишното ??
Аз казвам и твърда че източиха държавата предишните, и ни до съсипаха кажи с ръка на сърцето че не са .

казвам, че всеки източи!!! вярно е! но някои точеха ,ма оставяха и за простолюдието да папа...! а бойко точи и не дава на никой друг да бръкне в казана! тва е разликата. и като не бръкне никой ,освен него - няма бизнес ,няма кинти и няма за заплати и премии...! факт! не виждам да сме по-добре -виждам да сме по-зле! абсолютно всички! от най-богатите ,през средните до най-бедните! кризата в читавите държави мина и замина...! за нас тя ще бъде оправдание на бойко до края на дните му! и станишев ше му е оправдание ...! и глобалното затопляне... ми мене тва не ме устройва и некъв тупан-цайсат да ми се подиграва и да се изказва като вся и всьо...! да не сме ядели толко! лайнар..!ако аз ,ти ,другите не ядеме няма да има икономика ,няма да има бизнес ,няма да има данъци и пицаджията ше управлява дедовия ми...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата