Ученици нападнаха репортери на Btv

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Re: Ученици нападнаха репортери на Btv

Мнение от ylaine » 29 Мар 2011, 23:37

Bareck написа:Въпрос на възпитание по скоро...Аз като представител на младото поколение,честно казано за моите скромни 16 години вече съм се отвратил от моите набори и около мене.В главата им е само как да се напият и да се направят на велики 20 човека на един...Пък и споделям мнението на колега от горните постове,че не само алкохола е виновен.И аз мога да дам пример със себе си.... Дори и да пийна малко повечко,никога не ми е идвало да чупя или да правя проблеми,просто въпрос на възпитание,съзряване(да го кажем да пораснеш преждевременно)...Пък бирата няма да я коментирам,защото след като се по загрее времето не минава вечер без поне по 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 29 Мар 2011, 23:52

Не толерирам поведението на келешите, но ми стана хубав за гаврата с журналистите на БТВ!
Търсеха новина и си я получиха!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 30 Мар 2011, 0:10

Te тия са праят на адидаси ма...нещо столична версия :mhihi: :mhihi:
Рано или късно всеки адидас отива при останалите в затвора.
п.п. старото е тва да.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36

Мнение от M3-Power1 » 30 Мар 2011, 0:16

Даааам! Определено трябва да има контрол над децата и най вече над тийнейджърите! Качулки, разпуснати анораци, изсухлени дънки и празен поглед! За какво говори това?! Лошо възпитание или лоша компания. И двата фактора са тревожни! Децата трябва да растат в спокойна атмосфера, но на това време, това е просто невъзможно!
BMW- Бърза, мощна, вярна!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 30 Мар 2011, 0:39

Ебахти сополанковците.Като са много са силни ама съм сигурен,че ако всеки от тях е сам ще се одриска до ушите и надали ще е толкова ербап.Дрисльовци...системен бой по РПУ-тата да припадат и толкоз!
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 30 Мар 2011, 11:02

като се пенсионираме от заплатите на тези ще ни плащат пенсиите... ще умрем от глад :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 30 Мар 2011, 14:04

Bareck написа:Въпрос на възпитание по скоро...Аз като представител на младото поколение,честно казано за моите скромни 16 години вече съм се отвратил от моите набори и около мене.В главата им е само как да се напият и да се направят на велики 20 човека на един...Пък и споделям мнението на колега от горните постове,че не само алкохола е виновен.И аз мога да дам пример със себе си.... Дори и да пийна малко повечко,никога не ми е идвало да чупя или да правя проблеми,просто въпрос на възпитание,съзряване(да го кажем да пораснеш преждевременно)...Пък бирата няма да я коментирам,защото след като се по загрее времето не минава вечер без поне по 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

+1 също съм на 16 :) Всичко е въпрос на мислене и възпитание... :)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 16:50

:mhihi: Много хубаво са направили, моите сърдечни поздравления към въпросните ученици :yes: Много зряла реакция от тяхна страна, явно и децата преценят реално що за "професионалисти" взимат заплати в тези "медии" :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 30 Мар 2011, 18:35

всичко идва от родителите!Какъв трябва да си за да позволиш на дъщеря си да се облича като к**ва и да я няма посред нощите?Или синът ти да се прибира видимо пиян/напушен и да не му обърнеш внимание какво става.... :paranoid: :shock:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 30 Мар 2011, 19:21

Пич и мене ме няма посред нощите,но какво от това?Нито съм се сбил с някого,нито съм убил,нито съм чупил нещо...А пък ако решат ще избягат,нямаш си и на идея колко такива познавам,които поне по 1 път са избягвали от тях.Поне аз не знам как ще ги спрат да се обличат като к**ва,след като много лесно може да излезнат пред родителите си с нормални дрехи,пък като отидат до някоя приятелка примерно пак да се преоблекат.Пък и в това напрегнато ежедневие повечето родители гледат поне да могат да изкарат някой лев повече,за да има да дадът (не че и при мене не е така де...),и по не обръщат толкова внимание на децата си...Да не говорим за наборите чиито родители са разведени,там положението е по-трагично...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 30 Мар 2011, 19:48

p0wEr написа:

+1 също съм на 16 :) Всичко е въпрос на мислене и възпитание... :)

+1 :yes:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 30 Мар 2011, 20:18

Бийте ги тия гадове бе! ВИНАГИ съм мразил скапаните журналистчета!!!! Тия ученици трее да се обадат да ги почерпа по едно голЕмо уиски!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 20:29

Тоо Cool написа:Бийте ги тия гадове бе! ВИНАГИ съм мразил скапаните журналистчета!!!! Тия ученици трее да се обадат да ги почерпа по едно голЕмо уиски!!!!!!!!

Подкрепям напълно каузата :mhihi: :yes: Имат бира от мен :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330d

Мнение от achobre » 30 Мар 2011, 20:48

и аз не съм мн за журналистите но не толерирам поведението на учениците

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 20:54

saleen написа:
Тоо Cool написа:Бийте ги тия гадове бе! ВИНАГИ съм мразил скапаните журналистчета!!!! Тия ученици трее да се обадат да ги почерпа по едно голЕмо уиски!!!!!!!!

Подкрепям напълно каузата :mhihi: :yes: Имат бира от мен :mhihi:

Като ви барнат някъде и вас по улиците пияни и заляни ще може да ги почерпите! :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата