Струва ми се че трафикът в София намаля?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Re: Струва ми се че трафикът в София намаля?

Мнение от kufi01 » 02 Апр 2011, 1:21

N.Mihaylovski написа:причината е, че много хора са безработни или с намалени заплати и гледат да икономисат от нещо колата е първото нещо, пък и времето се пооправи ходат пеш хората и т,н

:bowdown: :yes: :yes: :yes:
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 02 Апр 2011, 3:25

И цените на горивата са причина и времето може би... Аз също тази седмица като ходих на работа въобще не съм изкарвал колата. :) Само вечерта, че много ми се караше вече и не издържах. :mhihi:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 02 Апр 2011, 9:22

Имам наблюдения само по околовръстен път и там е така от 2-3 дни. Също така по Г М Димитров е по-леко, но това изведнъж няма как да не е заради ваканцията на училищата...

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 02 Апр 2011, 9:58

weedminer написа:Имам наблюдения само по околовръстен път и там е така от 2-3 дни. Също така по Г М Димитров е по-леко, но това изведнъж няма как да не е заради ваканцията на училищата...

:yes: това ще е само няколко дни. Изчакай обаче след 15 юни да видиш - все едно е паднала бомба. Миналото лято сутрин стигах от Бояна до Орлов мост за под 7 мин. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 02 Апр 2011, 11:04

F*natic написа:
weedminer написа:Имам наблюдения само по околовръстен път и там е така от 2-3 дни. Също така по Г М Димитров е по-леко, но това изведнъж няма как да не е заради ваканцията на училищата...

:yes: това ще е само няколко дни. Изчакай обаче след 15 юни да видиш - все едно е паднала бомба. Миналото лято сутрин стигах от Бояна до Орлов мост за под 7 мин. :driving:

А от коя дата им почна ваканцията? :conf:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 02 Апр 2011, 11:36

TPAKTOP написа:
F*natic написа:

От сряда 30.03.
Но не мисля ,че ваканцията е причина за намалелия трафик. По цял ден кръстосвам софииските улиците и според мен трафикът доста е намалял...... от доста време.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 02 Апр 2011, 11:38

Hito написа:
TPAKTOP написа:
F*natic написа:

От сряда 30.03.
Но не мисля ,че ваканцията е причина за намалелия трафик. По цял ден кръстосвам софииските улиците и според мен трафикът доста е намалял...... от доста време.

Това ми беше думата! Аз смятам че е поне от седмица! Но това е за добро! :ok:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 02 Апр 2011, 11:45

TPAKTOP написа:
Hito написа:От сряда 30.03.

Това ми беше думата! Аз смятам че е поне от седмица! Но това е за добро! :ok:

По мои наблюдения...... повече от месец :roll:
Ноооо..... както и да е. Важното е ,че се кара нормално. :yes:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 02 Апр 2011, 12:20

Времето определено е сериозен фактор. Аз открих вело сезона и колата вече не ми е нужна. И не е заради цената на бензина, дали ще е 30 или 35 на седмица не е кой знае каква разликата, просто удоволствието да ходя с колело без да се бутам в мелето е прекалено голямо : )))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Апр 2011, 12:41

gotti88 написа:Аз си го обяснявам с това, че времето е хубаво и явно хората оставят колите. Виж като завали дъжд..... :banghead:

като завали дъжд и напрао не ми се ходи на университет щото традиционната отсечка от 30-40 мин я взимам за час, час и нещо :confused:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Апр 2011, 18:23

Трафика от около 1-1.5 месеца е намалял сериозно, хората нямат пари това е истината.
Само се чуда защо като има куки на цариградско, който гледат кой кара в бус лентата, и става зверско задръстване, предвид че може да се кара с 80, всички карат с 10 като подминат гаааааазззззз със 100 после на Ракова пак ако има и с 5 минаваме ква е тая глупост всеки ден се изнервям зверски, някои може ли да ми каже защо се получава това :roll: :dunno:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 02 Апр 2011, 18:32

Комбинация от хубаво време+високи цени на бензин+намаляващи доходи туй е то. Наистина от 1-2 месеца насам движението е намаляло. А и доста хора се поизнесоха от София през последните месеци, година, поради това че няма работа и така. Дето викат всяко зло за добро ама то не е много за добро май в случая................

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Апр 2011, 20:09

Имайте предвид, че и метрото има сериозна роля - даже смятам, че като завършат всички започнати линии след 1-2 години още ще се освободят улиците...
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 02 Апр 2011, 20:18

Аз откакто се постопли времето и ако не вали си ходя пеша на работа. И смятам така да си остане докато не почнат зверските жеги.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Мнение от NIKMAN » 02 Апр 2011, 22:03

Спокойно е защото децата са ваканция, от 11.04. пак ще лудница в пиковите часове.
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата