Нов дизел в ОМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Нов дизел в ОМВ

Мнение от vikzata » 04 Апр 2011, 9:24

Не е нов, просто е с ново име

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 04 Апр 2011, 11:12

SKISA написа:насекъде е еднакво ,но па в момента има примоция в еко-то на 60л дават 6лв бонус ,което по проста сметка прави 10ст надолу и към тоя момент зареждам там. даже си взех днес бонуса като заредих. кофтито е ,че е до 10април и до 17ти април може да се получи натрупаният бонус.

Моля ви да уточнявата коректно информацията!
Отстъпката от 6 лева при 60 лева заредени важи за Еко само в град София!!!
Има го списъка с бензиностанцийте ЕКО София даващи тази отстъпка.
За съжаление ЕКО не дават тази отстъпка извън София!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Апр 2011, 12:04

Демирев написа:
SKISA написа:насекъде е еднакво ,но па в момента има примоция в еко-то на 60л дават 6лв бонус ,което по проста сметка прави 10ст надолу и към тоя момент зареждам там. даже си взех днес бонуса като заредих. кофтито е ,че е до 10април и до 17ти април може да се получи натрупаният бонус.

То толко и дават от еко,преди време и аз така се лъгах да ходя по бензиностанциите им и с една карта там да ми трупат точки,секи път се оказваше че или системата им не работила или нещо друго,ама това след като зареда и отида на касата,на края бех натрупал с хиляда клизми и зора 15 лева,викам ае да ги зема в гориво-звонци,днеска системата им не работила,да дойда утре,щото в други ден вече нема такава промоция,а аз тръгвам на път-как пък не,ще им чакам пред бензиностанцията да им поработи системата,а когато писах на шефовете им,ония ми отговориха да не се занимавам с глупости да не кажели на шефовете ми с какво съм се занимавал в работно време :dummy: :banghead: :censored: ,естествено всичко това е документирано,пожелах и да се срещна с автора на тази заплаха,ама нещо не пожела да се покаже,писах и до гърците-ама нема файда,така че,единствено в еко може да спрЪ и да се изакам в кенефите им!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 04 Апр 2011, 12:58

Тия от ЕКО-то верно нещо ментат, в момента в който натрупах актуалните 60 точки поисках да си взема бонуса, касиерката ми вика не може днес трябвало да мине някво време от последното зареждане и повече не съм ходил.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 04 Апр 2011, 15:24

Е.Димитров написа:
Демирев написа:

То толко и дават от еко,преди време и аз така се лъгах да ходя по бензиностанциите им и с една карта там да ми трупат точки,секи път се оказваше че или системата им не работила или нещо друго,ама това след като зареда и отида на касата,на края бех натрупал с хиляда клизми и зора 15 лева,викам ае да ги зема в гориво-звонци,днеска системата им не работила,да дойда утре,щото в други ден вече нема такава промоция,а аз тръгвам на път-как пък не,ще им чакам пред бензиностанцията да им поработи системата,а когато писах на шефовете им,ония ми отговориха да не се занимавам с глупости да не кажели на шефовете ми с какво съм се занимавал в работно време :dummy: :banghead: :censored: ,естествено всичко това е документирано,пожелах и да се срещна с автора на тази заплаха,ама нещо не пожела да се покаже,писах и до гърците-ама нема файда,така че,единствено в еко може да спрЪ и да се изакам в кенефите им!

Тук в Плевен е същото дърво, спирал съм 8 пъти, в 7 от тях не им работеха системите = не успях да заредя, на 8-мия влязох рутинно, по голяма нужда... :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Апр 2011, 18:29

b.bonev написа:Тия от ЕКО-то верно нещо ментат, в момента в който натрупах актуалните 60 точки поисках да си взема бонуса, касиерката ми вика не може днес трябвало да мине някво време от последното зареждане и повече не съм ходил.

Ако с текущото си зареждане си ги натрупал - така е... иска се технологично време, затова ти казват "елате утре"...

Иначе - още 1-2 коментара извън заглавието на темата и катинара е готов.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 04 Апр 2011, 21:23

2.63лв/л - MaxxMotion Diesel.
Питам кой ще препоръча - OMV Diesel или OMV MaxxMotion Diesel, естествено че MaxxMotion.
Попитах и за разликата - MaxxMotion-ът е с добавки :D
И като че ли и на мен ми се струва, че с него колата върви една идея по-добре :yes:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 04 Апр 2011, 22:01

Ae от OMV тука видяха, че народа е "свикнал" с продукта и иска да отпушат нещата... и хоп - ново име... правят го къде ли не, с кви ли не продукти.... нови имена, нови опаковки...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 05 Апр 2011, 9:38

Маркетинг му се вика на това, братя вярващи.. :mhihi:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 05 Апр 2011, 14:26

TPAKTOP написа:Колеги абе какво ви пука за това което сипвате? :dunno: Зареждам навсякъде бенз и винаги 95 обикновен! Какво ще се случи ако му сипя 98? Или някаква помия с добавки? Ще литна ли? Винаги си сипвам най-евтиния бензин! Щом го пише на капачката на резервоара значи е годно! Не желая да бъда мамен с това че ми продават 100 октана а той горкия е 98 с добавки!

Сипвай си....така както 100 октановия не е истински 100 октана, така и 95-цата не е к'вато трябва да е... :D Пък ходи и ако искаш и по малките бензиностанции дето са с 5-6ст. надолу горивата и ги поразреждат... :D
Изображение

I wanna leave you far behind....

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 05 Апр 2011, 15:32

От ОМВ не бих заредил повече, дори и 10 стотинки намаление да имат на цените. Нещо после пак да обикалям сервизи не ми е много весело.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 05 Апр 2011, 17:49

OMV представи новата марка горива от висок клас MaxxMotion, които ще се предлагат в
бензиностанциите на компанията в осем държави. От днес продуктовата гама вече е и в България. MaxxMotion гарантира не само по-добро представяне на пътя, но също така по-добро изпълнение на двигателя, по-малко емисии и повече изминати километри с едно зареждане.
Високият клас идва в колонките за бензин и дизел.
За разлика от стандартните продукти, дизеловото гориво OMV MaxxMotion достига по-високо
цетаново число, а то на свой ред увеличава възпламенимостта на горивото в
двигателя и така подобрява неговата ефективност и намалява разхода на гориво. Ако
продуктът се използва редовно, иновативната група от добавки предпазва от загуба на
мощност, поддържа чистотата на двигателя и възстановява нормалната му работа.
Бензиновите продукти от същата марка съдържат специални съставки, които намаляват
триенето на компонентите на двигателя. В резултат на това той функционира с максимална мощност и с по-нисък разход на гориво. Резултатът е видим веднага след първото зареждане на резервоара.
Иновативните добавки в новата луксозна серия предпазват силовия агрегат от корозия и предотвратяват образуваноето на нови отлагания.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 05 Апр 2011, 18:09

Да кажат каква е разликата с Premium Diesel, а не да говорят за "иновативни добавки"... аман от тъпи рекламни съобщения.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Апр 2011, 18:15

Mollov написа:Да кажат каква е разликата с Premium Diesel, а не да говорят за "иновативни добавки"... аман от тъпи рекламни съобщения.

Еми срам ги е да си признаят, че е тъпо рекламно съобщение :mhihi:
Иначе предполагам голяма разлика няма...
Но нека кажат опитали го :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 05 Апр 2011, 18:45

Преди с Premium Diesel - 7.5/100 среден градско по изчисления.
Сега за около 120 изминати километра с MaxxMotion - 6.5/100 среден градско :paranoid:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата