Препоръка за джип СУВ до 7000лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Препоръка за джип СУВ до 7000лв

Мнение от ogata » 04 Апр 2011, 17:09

Ако си навит на ван - рено еспейс е твоята машина :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 04 Апр 2011, 18:35

Суби Форестър - само хубави моменти :yes:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 04 Апр 2011, 19:44

Мерси колего,но темата ми е за препоръка към два модела на които съм се спрял! И вече категорично везните наклониха към Фронтера 2.2 Спорт Дизелче. ;)
Благодаря :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 04 Апр 2011, 20:41

евала :yes: преди да е платиш гледаи да няма течове от дифа и дали включва предното лесно то се включва с бутон от таблото когато си спрял и си на свободна,ако е автоматик при превключване да не се чува чаткане или като удар върху метал това е общо взето няма да съжеляваш DTI то е супер
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Апр 2011, 21:28

Точно Фронтера 2,2 dti карам в момента и определено бих гласувал за нея. Не съм карал, но съм се возил във Фрилендър и разликата е като между БМВ 3-ка и БМВ 5-ца. И двете са като спънати коне, но Фронтерата става за навсякъде - тествах я както на асфалт, така и на оффроуд в 50 см. рядка кал и преход в гори и планини, където минаването с нея изглеждаше невъзможно. Просто за мен не може да става дума и за сравнение.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 04 Апр 2011, 22:31

дългата база найстина е съпната но късата ''спорт''си понавървява моита съм е тествал с паджеро 2,8 тди и още от старта го издухвах
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Апр 2011, 9:28

vin_diesel написа:дългата база найстина е съпната но късата ''спорт''си понавървява моита съм е тествал с паджеро 2,8 тди и още от старта го издухвах

Абе с 2.8тди тоя с веригата 136 магарета с гуми като на фронтерата не ми се струва че резултата ще е такъв. Но паджерото си е повече за калта, няма хубава возия, харчи си, абе камионджииска работа.

Иначе колегата към бензин бешеподходил сега към дизел...
Ако ще го вкарваш в калта и по гората дизела е по-добре, но нали ти трябваше паркетник :roll:

п.с. С джип къса база возенето отзад не е много приятно, пък и багажник... но пък са по-красиви от дългите (лично мнение) и по-проходими.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Апр 2011, 9:43

Иначе колегата към бензин бешеподходил сега към дизел...
Ако ще го вкарваш в калта и по гората дизела е по-добре, но нали ти трябваше паркетник :roll:

п.с. С джип къса база возенето отзад не е много приятно, пък и багажник... но пък са по-красиви от дългите (лично мнение) и по-проходими.

Да към бензин се бях ориентирал за да поставя ГИ,но ме посъветваха да не влизам в тея филми ами да си взема дизел.
Не в гора няма да влизам ;)
Точно заради това ,че са по-красиви искам да е късата база. Дано да намеря читава бройка,но ще търся усилено имам време.
Мерси колеги :yes:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 05 Апр 2011, 12:15

blackrider написа:Не в гора няма да влизам ;)

Помни си думите :mhihi: Сега не, но като дойде зимата, падне снега... ще драснеш едно ЛС да покараме заедно :mhihi:
Успех с намирането :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Апр 2011, 13:40

Bavarcho написа:
blackrider написа:Не в гора няма да влизам ;)

Помни си думите :mhihi: Сега не, но като дойде зимата, падне снега... ще драснеш едно ЛС да покараме заедно :mhihi:
Успех с намирането :yes:

Ххиихххи :) нямаш грижи колега ! То аз почти в гората се преместих да живея де. Та за това ми трябва ЖиБка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Апр 2011, 16:00

Вие друга работа нямате ли си :mhihi: В цялата България всичко е като в гората... Дупкиии-мупкииии, пишман шофьориии... Сега ги гледам и аз Фронтерите (заради доста положителните коментари за тях в тази тема) и се вкарах и аз във филма за жиБка :mhihi: Само ме притеснява т'ва - "максимална скорост - 155км/ч" :shock: Иначе за тези пари, ми изглеждат симпатични жиБки :dunno:
Обслужването им как е, като пари? Частите? :roll:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 05 Апр 2011, 16:21

uCnaHeTcA написа: Само ме притеснява т'ва - "максимална скорост - 155км/ч" :

Е джиповете не са за състезания и високи скорости :D
Извънградско си поддържа 130 което е нормално (говоря за Паджеро '98 2.8ТДИ 136к.с.), не че от тоя дето го взехме като е идвал към БГ (хората си имат пътища навънка) макс е карал с 170км/ч., а му вярвам щото има и М5ца и знам как кара :mhihi:
Но с джипа няма никакви притеснения от дупки, бурдюри... все пак с гуми 165/70, а и от високо си е друго да гледаш :mhihi:
Като карам джипа и после седна в БМВто и се чувствам некъв много нисък :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата