Наръчник за измъкване пред КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Наръчник за измъкване пред КАТ

Мнение от bum_bum » 05 Апр 2011, 11:01

НЕ ЧЕРПЯ! Имам може би около 40 акта последните няколко години. На полицаи всичко на всичко през живота си като млад шофьор съм дал 12лв. Един път 10 и един 2 :mhihi:
Говоря им винаги учтиво, а те обикновено са на "ти". Щом чуя, че мине на "ти" аз минавам на "бе". В 80% от случаите в които ме спират ми пишат акт, но пари не давам и на никой не подлизувам. Да му се мазня, да му се червя, да му се обяснявам като неква путк@.. няма да стане.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 05 Апр 2011, 12:05

bum_bum написа:НЕ ЧЕРПЯ! Имам може би около 40 акта последните няколко години. На полицаи всичко на всичко през живота си като млад шофьор съм дал 12лв. Един път 10 и един 2 :mhihi:
Говоря им винаги учтиво, а те обикновено са на "ти". Щом чуя, че мине на "ти" аз минавам на "бе". В 80% от случаите в които ме спират ми пишат акт, но пари не давам и на никой не подлизувам. Да му се мазня, да му се червя, да му се обяснявам като неква путк@.. няма да стане.

Не съм казал да му се мазниш! Трябва да му говориш умерено и с чувство за хумор! Кви ли не неща съм им обяснявал от това че работя като "дистрибутор на безалкохолни" до "личен шофьор"(това е валидно само ако колата не е на мое име) но каквото и да ги лъжа винаги им обяснявам колко дълъг ми е работния ден и как се опитвам да се прибера щото на следващия ден пак съм на работа от 06:00ч сутринта! :mrgreen: Веднъж заради моето циганене дори бях вкарал и "отежняващи обстоятелства" че имам малко дете а жена ми е безработна а аз работя на две места само за да мога да им осигуря по-нормален живот! :mhihi: Полицая до такава степен ме съжали че ми каза "Няма да съм аз човека който да ти вземе хляба от ръцете"(щото бях с 40км над разрешеното) но все пак си го почерпих! Всеки път им давам но да съм сигурен че ще ми излезе по-евтино! Ако ще ми пишат фиш здраве да е ама актовете ги избягвам!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Апр 2011, 12:07

Как пък няма да карам М5 и да се обяснявам на някъв сопол, че съм личен шофьор :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 05 Апр 2011, 12:10

bum_bum написа:Как пък няма да карам М5 и да се обяснявам на някъв сопол, че съм личен шофьор :kuku:

И като свършат точките няма да караш М5 а само ще го гледаш! :yes:
ПП за нея не важи че е на мое име! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Апр 2011, 13:26

MCar написа:
((:BuKcu:)) написа:Къде култовото "Жената ражда" :mhihi:

При теб този номер не минава! :mhihi:

Ще мине ако под седалката нося една възглавница и като ме спрат пъхам възглавницата под блузата и ей ти корема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Всичко опира до това, ако искаш да се измъкнеш, да умееш да говориш и ако ще лъжеш да го правиш ама наистина добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Апр 2011, 13:28

TPAKTOP написа:
bum_bum написа:Как пък няма да карам М5 и да се обяснявам на някъв сопол, че съм личен шофьор :kuku:

И като свършат точките няма да караш М5 а само ще го гледаш! :yes:
ПП за нея не важи че е на мое име! :mhihi:

Свършиха отдавна и пак си карам :dunno: :mhihi:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Апр 2011, 13:29

bum_bum написа:Свършиха отдавна и пак си карам :dunno: :mhihi:

А сега като те хванат кво правиш? :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Апр 2011, 13:33

Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
Щом може бивш полицай да ме гази на пешеходна пътека пред свидетели и да сметнат това за нормално, то аз смятам за нормално, че не дължа нищо по тия актове, които ми пишат и така :dunno:
Ще карам с актове и без книжка, докато излезе закон, че ще отнемат колата при подобни нарушения и ако стане това отивам да си върна личната карта и кандидатствам за албанско гражданство и тва е..
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 05 Апр 2011, 14:22

bum_bum, това все едно аз го пиша :shock: Не вярвах, че им друг като мен.
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Апр 2011, 19:28

bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
Щом може бивш полицай да ме гази на пешеходна пътека пред свидетели и да сметнат това за нормално, то аз смятам за нормално, че не дължа нищо по тия актове, които ми пишат и така :dunno:
Ще карам с актове и без книжка, докато излезе закон, че ще отнемат колата при подобни нарушения и ако стане това отивам да си върна личната карта и кандидатствам за албанско гражданство и тва е..

без да имам твоите проблеми и на мен все по-често ми минава подобна мисъл ...

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 05 Апр 2011, 19:44

zxsport написа:
bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..

без да имам твоите проблеми и на мен все по-често ми минава подобна мисъл ...

+1 :|
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 05 Апр 2011, 19:46

bum-bum подкрепям те напълно братко!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 05 Апр 2011, 19:48

и аз съм на този принцип
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 05 Апр 2011, 19:53

Спират ме, стигаме до момента в който полицая тъкмо спира да чете правилника и какви са последиците и има едно "Не може ли да оправим нещата?". От там ми то зависи от теб, да не кажеш на някой. Без пари са ме пускали с проблемна книжка. Те във Варна ме знаят вече, че навремето ме спираха по 10-15 пъти в месеца и то без нарушения. И сега се почва ти не караше ли една 1-ца. :mhihi: Почнат ли да питат на кого е колата, какво работиш, какъв мотор е, колко коне е, за къде пътуваш е ясна работата :mhihi:
За фиш, никога не бих им дал пари, друг въпрос е, че няма въобще да го платя.

При майка ми е по-интересно от цяла колона я вадят, ама тя караше 2-3 годни без талон. На актовете пише не и много обича да спори с тях и да им се кара, ама сега е -100 точки и 6 месеца без книжка и то сама отиде в кат да си поднови книжката. :kuku: . :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 05 Апр 2011, 20:26

Toneloker написа:Почнат ли да питат на кого е колата, какво работиш, какъв мотор е, колко коне е, за къде пътуваш е ясна работата

Почваме с обясненията-еее тя тая кола сменя 5ти собственик и никой не я прехвърля.Тоя в талоне не съм го виждал даже.То и двигателя е сменян,че стария нещо не бегаше достатъчно.Ся с новия само с вратите я карам.Ме нема да я регистрирам с новия двигател,че ше ми се дигне данъка....не че сега плащам данък де,то за тва и преглед нямам.Ааа карах с превишена,щот ме гонят едни СОТаджии.
Веднъж някакви полицаи така ги изцъклих горките.Спират ме претарашват сички документи и най-накрая забелязват,че нямам преглед на газовата.Аре,ше пишеме...-еее как,стига дайте да мислиме нещо,беден студент съм тва онова.И онея-айде,квото измислиш го сложи в документите.Бъркам в джоба-греда,само жълти стотинки.Викам му на тоя-чакай малко.Вадя телефона и звъня на некъв приятел,който е в района-алоо я ела еди къде си и земи 5лв.След 10 минути търчи приятеля с 5лв на стотинки и ми ги дава,аз се връщам щастлив при патрулката,тея вътре вече почервенели,посинели,препотили се.Изсипвам стотинките и единия вика-що не каза,че нямаш бе,човек,нямаше нужда чак пък толкова,нямаше да ти пишем нищо :mhihi:
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата