какво мислите за SNOOPER TIGRE

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: какво мислите за COBRA SNOOPER TIGRE

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 9:22

Dafy написа:Батка кво ще рече стар ... тои или засича Х,К,Ка, РОР или не ги засича .. тука няма-стар нов ...
това все пак си е обикновенно Радио на висока честота ...
препоръчайте ми нещо по-ново до 200-220 лв ... което има РОР засечка ... май няма друг за тия пари ...
а като няма РОР за кво ми е ... пак си застрелян ...

По-новите са по-чувствителни (уж), а и ловят радара в пасивен режим. Повечето ушевци тук са се изхитрили и ги изключват, но има и такива, дето ги мързи.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 coupe IS
Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ

Мнение от Dafy » 06 Апр 2011, 11:55

поръчах го ... ще споделям какво се случва ;) ще ставним и с други ... има от къде да взема за Тест ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Апр 2011, 15:16

Dafy написа:поръчах го ... ще споделям какво се случва ;) ще ставним и с други ... има от къде да взема за Тест ...

Ще чакаме с интерес :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 15:42

Ама тествайте един след друг, а не и двата включени в колата, че нищо няма да стане :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 06 Апр 2011, 18:32

Честотите които имат значение са общо 13.А именно:7 радарни честоти: (X, K, Ka, Ku, VG-2, Spectre1 and Spectre IV+.) и 6 лазерни честоти: (LTI 20-20 Laser, Ultra Lyte Laser, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speed Laser). Има и други две, но тяхното предназначение не е да те хванат с колко караш, а да те предупредят за приближаваща линейка или опасност на пътя (Safety Alert® и Strobe Alert® ). Те не се ползват в България! Ето пример за приблизително нов модел радар който засича всичките 15 честоти http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=143 , а ето и за по-стар който има една по-малко http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=29. Т.е. реално погледнато за 200 лева по-малко получаваш същия ефект в по-обикновен външен вид и без GPS. GPS функцията е хубава, но ако живееш в Щатите, защото там се поддържа база данни. В България тази функция не работи и реално GPS-а ще те ориентира само къде около теб е патрулката. Според мен това не е толкова важно. Искам да кажа, че теб те интересуват 13 честоти и радар до 180 лева те оправя перфектно. Останалото е напудрен външен вид и повечко функции които така или иначе няма да можеш да ползваш пълноценно в България. А относно пистолетите не се притеснявай, защото и радара от 380 лева и този от 180 ще те уведомят с какво са те засекли, но няма да те спасят. Това са изводите които си направих аз преди покупката на моя радар! Ако някой мисли друго нека ме поправи!

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Апр 2011, 20:39

напълно подкрепям горното мнение
Трябва да внимаваш какво, кога и къде писка и всичко ще е наред.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Апр 2011, 22:17

Mpower84 написа:Честотите които имат значение са общо 13.А именно:7 радарни честоти: (X, K, Ka, Ku, VG-2, Spectre1 and Spectre IV+.) и 6 лазерни честоти: (LTI 20-20 Laser, Ultra Lyte Laser, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speed Laser). Има и други две, но тяхното предназначение не е да те хванат с колко караш, а да те предупредят за приближаваща линейка или опасност на пътя (Safety Alert® и Strobe Alert® ). Те не се ползват в България! Ето пример за приблизително нов модел радар който засича всичките 15 честоти http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=143 , а ето и за по-стар който има една по-малко http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=29. Т.е. реално погледнато за 200 лева по-малко получаваш същия ефект в по-обикновен външен вид и без GPS. GPS функцията е хубава, но ако живееш в Щатите, защото там се поддържа база данни. В България тази функция не работи и реално GPS-а ще те ориентира само къде около теб е патрулката. Според мен това не е толкова важно. Искам да кажа, че теб те интересуват 13 честоти и радар до 180 лева те оправя перфектно. Останалото е напудрен външен вид и повечко функции които така или иначе няма да можеш да ползваш пълноценно в България. А относно пистолетите не се притеснявай, защото и радара от 380 лева и този от 180 ще те уведомят с какво са те засекли, но няма да те спасят. Това са изводите които си направих аз преди покупката на моя радар! Ако някой мисли друго нека ме поправи!

Подкрепям те, с условието че далеч не всички честоти се използват за засичането :)
Патрулките са на Х, стационарните камери последно и те бяха на Х.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 22:37

А тия SPECTRE честоти за какво са? Има едно място по магистралата радара направо откача на тая честота.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 06 Апр 2011, 22:55

много хубава тема :yes: много ми е интересно тия декодерчета засичащи летящи патрулки дали се продават в европа? или само балъците в бг си купуват такива, щото ако те хванат примерно в Австрия че имаш такъв аксесуар ще има доста опулени очички и много време с тролея..

да попитам само дали има декодерчета засичащи камикадзетата дето "отсвирват 40км. и 60км." :?: когато пътувам да си го включвам де, за да не стават бели..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 23:08

Тия декодерчета ги има в цял свят, само в Гърция знам да са незаконни.
ПС. помоли някой хадмин да ти оправи правописната грешка в ника, че се излагаме ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dafy » 06 Апр 2011, 23:12

Абе в българия радио разпространението не е забранено ...
дали ще прилича на Радар детектор или на обеиновенно радио никои нищо не мой ти каже !
може да съм луд и да искам да слушам пиу пиу пиу ... или бип бип бип ... няма закон който да ти забрани да слушаш ... то да не е 78 година когато са слушали радио свободна европа незаконно... да не чуват новините от външния свят ... ти е*ам и кумунизма ... и все пак е имало от къде да си купиш приемник !
не искам да пишат хора, които да ми казват, в България, кое радио да слушам ... Ще слушам квот си искам !
дали Радарни честоти или радиостанции на 27Мхц си е моя раута ... забранена е само честотата към 50 Мхц на която са радиостанциите на полицаите макар, че и тях може да слушаш, ако си Радио любител и имаш лиценз за станция ... нали :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Апр 2011, 23:16

Dafy написа:Абе в българия радио разпространението не е забранено ...
дали ще прилича на Радар детектор или на обеиновенно радио никои нищо не мой ти каже !
може да съм луд и да искам да слушам пиу пиу пиу ... или бип бип бип ... няма закон който да ти забрани да слушаш ... то да не е 78 година когато са слушали радио свободна европа незаконно... да не чуват новините от външния свят ... ти е*ам и кумунизма ... и все пак е имало от къде да си купиш приемник !
не искам да пишат хора, които да ми казват, в България, кое радио да слушам ... Ще слушам квот си искам !
дали Радарни честоти или радиостанции на 27Мхц си е моя раута ... забранена е само честотата към 50 Мхц на която са радиостанциите на полицаите макар, че и тях може да слушаш, ако си Радио любител и имаш лиценз за станция ... нали :)

Полицията не е на тези честоти и принципно радио разпространението е забранено без наличието на лиценз за съответния клас, изключвайки малка част от честотния спектър като 27Mhz и 446Mhz

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dafy » 06 Апр 2011, 23:18

кобрата имат лиценз за продажба и експлоатация в България ;) споко ;)
попитай в технополис ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 06 Апр 2011, 23:23

ПС. помоли някой хадмин да ти оправи правописната грешка в ника, че се излагаме ;)

не искам ;)

и това "не са забранени" малко несериозно ми звучи :) също много несериозно ми звучи някой да кара със 100км. при ограничение 60км., защото имал транзисторче дето "усеща" полицейските седянки :no: нищо де, важното е че рилираме като знаем къде са куките :yes:

всичко хубаво и умната по пътищата :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 23:25

Кви 100, луд ли си? Под 210 рядко падам на извънградско, на магистралата предимно 280-300 карам.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата