какво мислите за SNOOPER TIGRE
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: какво мислите за COBRA SNOOPER TIGRE
Dafy написа:Батка кво ще рече стар ... тои или засича Х,К,Ка, РОР или не ги засича .. тука няма-стар нов ...
това все пак си е обикновенно Радио на висока честота ...
препоръчайте ми нещо по-ново до 200-220 лв ... което има РОР засечка ... май няма друг за тия пари ...
а като няма РОР за кво ми е ... пак си застрелян ...
По-новите са по-чувствителни (уж), а и ловят радара в пасивен режим. Повечето ушевци тук са се изхитрили и ги изключват, но има и такива, дето ги мързи.
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
поръчах го ... ще споделям какво се случва
ще ставним и с други ... има от къде да взема за Тест ...

Dafy написа:поръчах го ... ще споделям какво се случваще ставним и с други ... има от къде да взема за Тест ...
Ще чакаме с интерес

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ама тествайте един след друг, а не и двата включени в колата, че нищо няма да стане 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Честотите които имат значение са общо 13.А именно:7 радарни честоти: (X, K, Ka, Ku, VG-2, Spectre1 and Spectre IV+.) и 6 лазерни честоти: (LTI 20-20 Laser, Ultra Lyte Laser, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speed Laser). Има и други две, но тяхното предназначение не е да те хванат с колко караш, а да те предупредят за приближаваща линейка или опасност на пътя (Safety Alert® и Strobe Alert® ). Те не се ползват в България! Ето пример за приблизително нов модел радар който засича всичките 15 честоти http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=143 , а ето и за по-стар който има една по-малко http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=29. Т.е. реално погледнато за 200 лева по-малко получаваш същия ефект в по-обикновен външен вид и без GPS. GPS функцията е хубава, но ако живееш в Щатите, защото там се поддържа база данни. В България тази функция не работи и реално GPS-а ще те ориентира само къде около теб е патрулката. Според мен това не е толкова важно. Искам да кажа, че теб те интересуват 13 честоти и радар до 180 лева те оправя перфектно. Останалото е напудрен външен вид и повечко функции които така или иначе няма да можеш да ползваш пълноценно в България. А относно пистолетите не се притеснявай, защото и радара от 380 лева и този от 180 ще те уведомят с какво са те засекли, но няма да те спасят. Това са изводите които си направих аз преди покупката на моя радар! Ако някой мисли друго нека ме поправи!
напълно подкрепям горното мнение
Трябва да внимаваш какво, кога и къде писка и всичко ще е наред.
Трябва да внимаваш какво, кога и къде писка и всичко ще е наред.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Mpower84 написа:Честотите които имат значение са общо 13.А именно:7 радарни честоти: (X, K, Ka, Ku, VG-2, Spectre1 and Spectre IV+.) и 6 лазерни честоти: (LTI 20-20 Laser, Ultra Lyte Laser, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR and Speed Laser). Има и други две, но тяхното предназначение не е да те хванат с колко караш, а да те предупредят за приближаваща линейка или опасност на пътя (Safety Alert® и Strobe Alert® ). Те не се ползват в България! Ето пример за приблизително нов модел радар който засича всичките 15 честоти http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=143 , а ето и за по-стар който има една по-малко http://www.radar-express.com/view_product.php?pid=29. Т.е. реално погледнато за 200 лева по-малко получаваш същия ефект в по-обикновен външен вид и без GPS. GPS функцията е хубава, но ако живееш в Щатите, защото там се поддържа база данни. В България тази функция не работи и реално GPS-а ще те ориентира само къде около теб е патрулката. Според мен това не е толкова важно. Искам да кажа, че теб те интересуват 13 честоти и радар до 180 лева те оправя перфектно. Останалото е напудрен външен вид и повечко функции които така или иначе няма да можеш да ползваш пълноценно в България. А относно пистолетите не се притеснявай, защото и радара от 380 лева и този от 180 ще те уведомят с какво са те засекли, но няма да те спасят. Това са изводите които си направих аз преди покупката на моя радар! Ако някой мисли друго нека ме поправи!
Подкрепям те, с условието че далеч не всички честоти се използват за засичането

Патрулките са на Х, стационарните камери последно и те бяха на Х.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
А тия SPECTRE честоти за какво са? Има едно място по магистралата радара направо откача на тая честота.
много хубава тема
много ми е интересно тия декодерчета засичащи летящи патрулки дали се продават в европа? или само балъците в бг си купуват такива, щото ако те хванат примерно в Австрия че имаш такъв аксесуар ще има доста опулени очички и много време с тролея..
да попитам само дали има декодерчета засичащи камикадзетата дето "отсвирват 40км. и 60км."
когато пътувам да си го включвам де, за да не стават бели..

да попитам само дали има декодерчета засичащи камикадзетата дето "отсвирват 40км. и 60км."

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия декодерчета ги има в цял свят, само в Гърция знам да са незаконни.
ПС. помоли някой хадмин да ти оправи правописната грешка в ника, че се излагаме

- Dafy
- младши ентусиаст
-
Абе в българия радио разпространението не е забранено ...
дали ще прилича на Радар детектор или на обеиновенно радио никои нищо не мой ти каже !
може да съм луд и да искам да слушам пиу пиу пиу ... или бип бип бип ... няма закон който да ти забрани да слушаш ... то да не е 78 година когато са слушали радио свободна европа незаконно... да не чуват новините от външния свят ... ти е*ам и кумунизма ... и все пак е имало от къде да си купиш приемник !
не искам да пишат хора, които да ми казват, в България, кое радио да слушам ... Ще слушам квот си искам !
дали Радарни честоти или радиостанции на 27Мхц си е моя раута ... забранена е само честотата към 50 Мхц на която са радиостанциите на полицаите макар, че и тях може да слушаш, ако си Радио любител и имаш лиценз за станция ... нали
дали ще прилича на Радар детектор или на обеиновенно радио никои нищо не мой ти каже !
може да съм луд и да искам да слушам пиу пиу пиу ... или бип бип бип ... няма закон който да ти забрани да слушаш ... то да не е 78 година когато са слушали радио свободна европа незаконно... да не чуват новините от външния свят ... ти е*ам и кумунизма ... и все пак е имало от къде да си купиш приемник !
не искам да пишат хора, които да ми казват, в България, кое радио да слушам ... Ще слушам квот си искам !
дали Радарни честоти или радиостанции на 27Мхц си е моя раута ... забранена е само честотата към 50 Мхц на която са радиостанциите на полицаите макар, че и тях може да слушаш, ако си Радио любител и имаш лиценз за станция ... нали

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Dafy написа:Абе в българия радио разпространението не е забранено ...
Полицията не е на тези честоти и принципно радио разпространението е забранено без наличието на лиценз за съответния клас, изключвайки малка част от честотния спектър като 27Mhz и 446Mhz
- Dafy
- младши ентусиаст
-
кобрата имат лиценз за продажба и експлоатация в България
споко
попитай в технополис

попитай в технополис

не искам

и това "не са забранени" малко несериозно ми звучи

всичко хубаво и умната по пътищата

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Кви 100, луд ли си? Под 210 рядко падам на извънградско, на магистралата предимно 280-300 карам.
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3