Въпрос за пътуване до Гърция
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Re: Въпрос за пътуване до Гърция
А зелена карта трябва ли гражданската си е достатъчна?
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Не ти я искат никъде...но си я вземи,че да не се случва ПТП 

- sean-john
- ентусиаст
-
Alpina_fanatic написа:benzin написа:най интересното е, че има много коли техни със затъмнени всички стъкла
Аз не съм ги видял тези "многото коли"Я кажи къде се подвизават да ида да хвърля едно око
Ами колега вярно си е ,че много от колите тук ( в Атина) са със затъмнение стъкла... дори и предните странични... как го правят така и не стигнах до единно мнение... някои гърци ми казват ,че са забранени...други,че незнаят... трети еди кво си и така... имам 1 приятел българин който ходи в някаква специализирана фирма да си слага фолио на стъклата (на всички без предно челно) и от там са му издали някъв сертификат с които няма проблеми с ченгетата... сега колко е вярно колко не,незнам,но е факт,че е с БГ номера и вече 2-ра година няма проблеми тук(дори и в България...заради сертификата

бтв фолио за стъкла тук не се продава

- Alpina_fanatic
-
-
sean-john написа:Ами колега вярно си е ,че много от колите тук ( в Атина) са със затъмнение стъкла..
Е то аз само от 35 год. живея в Атина, затова нямам още впечатления как са нещата из гръцко

- sean-john
- ентусиаст
-
Е ти сега ако сериозно говориш и не си забелязал колите с тъмни стъкла... явно живеем в различни градове с името Атина 

- Alpina_fanatic
-
-
sean-john написа:Е ти сега ако сериозно говориш и не си забелязал колите с тъмни стъкла... явно живеем в различни градове с името Атина
Аз живея на Ахарнон

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
И последно,някой с тъмни стъкла спирали ли са го полицай в Гърция 

- savo86
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: Mercedes CLS
- Детайли за колата: BMW 318i
Колега аз пътувах миналата година до Гърция със старата ми кола. Имах фолио на задните стъкла ама това най-бледото, което се забелязва но се набива на очи много. На границата само проверяват лични карти на всички пътници и те пускат. Аз минах през Кулата и ходих до Солун, като ме бяха предупредили да спазвам ограниченията, понеже имало както камери така и патрули. За щастие минах без проблем, но моя съвет е ако са ти много затъмнени стъклата, да внимаваш да не превишаваш ограниченията за да не те спират. Ако те спрат, вече зависи колко си им симпатичен! 

BMW 318i, 1996, 113 к.с.
не съм го знаел това за стъклата, иначе с джип със затъмнени стъкла нямаше проблем, но и не са ме спирали
Някой да обясни за зелената карта ... ако стане ПТП тогава ли я търсят?
за радардетектора - ясно, скрих го в едни храсти след границата, че бях забравил и на връщане си го взех от там

Някой да обясни за зелената карта ... ако стане ПТП тогава ли я търсят?
за радардетектора - ясно, скрих го в едни храсти след границата, че бях забравил и на връщане си го взех от там
- IVAN_1
- Потребител
-
- Кара: нещо което другите само мечтаят
Аз вече пътувах до Гърция и проблеми нямах със стъклата.Минах през 2-3 патрулки на места но нищо.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Моите са окола 80%,направо са си 4ерни,интересното е,4е до Австрия и обратно никъде нямаше проблеми,но Гърция явно не е в ЕС.Май ще се ходи на баща ми с Гоуфа
извинявам се за 4,ама не го намирам

извинявам се за 4,ама не го намирам

Кво се плашите толкова,кат те глобат да ви е през к..а.Чудо големо кат остане книжката при тях.Докарвали сме кола със свалени номера.После жалба в полицията ,че са открадна ти и готово.Само ,че после посочвате
на Маляка ленд, иначе има вероятност да пробваш техните зандани.След тоя случай,винтовера и за една вечер 15-16 чифта гръцки табли в кофата 

GVT написа:Кво се плашите толкова,кат те глобат да ви е през к..а.Чудо големо кат остане книжката при тях.Докарвали сме кола със свалени номера.После жалба в полицията ,че са открадна ти и готово.Само ,че после посочватена Маляка ленд, иначе има вероятност да пробваш техните зандани.След тоя случай,винтовера и за една вечер 15-16 чифта гръцки табли в кофата
А защо ви ги свалиха и как ви пуснаха на границата без номера?
www.bmwпрофесори-bg.net
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
GVT написа:Кво се плашите толкова,кат те глобат да ви е през к..а.Чудо големо кат остане книжката при тях.Докарвали сме кола със свалени номера.После жалба в полицията ,че са открадна ти и готово.Само ,че после посочватена Маляка ленд, иначе има вероятност да пробваш техните зандани.След тоя случай,винтовера и за една вечер 15-16 чифта гръцки табли в кофата
Само че очаквай проблеми в бъдеще

Един мой познат, "специалист", с Ауди, му взеха книжката в Гърция, обяви я за загубена, извади си нова и ...... получи призовка от съда в България

Ми аз пък съм със супер добро впечатление от полицаите там. Да ... спира ли са ме.
бяха 3-ма, две високи набити момчета, една полицайка нормално изглеждаща ... през цялото време усмихнати, всичките говореха ПЕРФЕКТНО английски. Питаха ни от къде идваме и къде отиваме, пожелаха ни лек ден, приятен път.... казаха ни да внимаваме 2км по надолу, че правели ремонт на пътя и отбивали лентите изведнъж.... единия видя харпун на задната седалка и ни каза да имаме напредвид че изискват разрешително за него, като можем да си го извадим от всяка община във всяко село за няколко евра, а глобата е стотина евро и няма смисъл....
Като цяло останах супер впечатлен най-вече от факта, че искаше да ни спаси от глобата, вместо да ни преебе.
...
...
...
...
И се сещам за типичен БГ катаджия: тюфлек с държание на гръцки бог срещнал простосмъртен:

бяха 3-ма, две високи набити момчета, една полицайка нормално изглеждаща ... през цялото време усмихнати, всичките говореха ПЕРФЕКТНО английски. Питаха ни от къде идваме и къде отиваме, пожелаха ни лек ден, приятен път.... казаха ни да внимаваме 2км по надолу, че правели ремонт на пътя и отбивали лентите изведнъж.... единия видя харпун на задната седалка и ни каза да имаме напредвид че изискват разрешително за него, като можем да си го извадим от всяка община във всяко село за няколко евра, а глобата е стотина евро и няма смисъл....
Като цяло останах супер впечатлен най-вече от факта, че искаше да ни спаси от глобата, вместо да ни преебе.
...
...
...
...
И се сещам за типичен БГ катаджия: тюфлек с държание на гръцки бог срещнал простосмъртен:

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4