С БГ Регистрация в Испания
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Alpina_fanatic
-
-
Re: С БГ Регистрация в Испания
alekangg написа:Има един тънък момент, че няма как да се докаже от колко време е тук автомобила, дали 2 седмици или 6 месеца...
Има как да се докаже

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Alpina_fanatic написа:alekangg написа:Има един тънък момент, че няма как да се докаже от колко време е тук автомобила, дали 2 седмици или 6 месеца...
Има как да се докажеПросто е малко играчка
Ако може да ме светнеш, но аз настоявам, че няма как!! Това, ако те спрат за първи път или за втори, но ако не са писали нищо от предното спиране. Ако те спрат няколко пъти, да може да знаят след това.
- Alpina_fanatic
-
-
alekangg написа:Ако може да ме светнеш, но аз настоявам, че няма как!!
Е щом настояваш!

Примерно мога да ти кажа най-простото за Мадрид - на 101% от бензиностанциите има камери, които са директно свързани с милицията и автоматично подават номерата към базата им с данни

п.с.С точност могат да докажат дали си или не си живял там и кога

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Това на теория е така, но не мисля, че като те спрат, от колата полицая ще разбере всичко това. Ако има някой инцидент, може би и да го направят или при съмнения, че съм от ЕТА. То и сателити има и снимки правят на 20см предмети, ама не е там работата, вероятно няма да тръгне никой служител, да събира снимките и да загуби 1 седмица, но това е друга тема.
По темата, казах и повтарям, че като цяло, няма смисъл да се мъчи да кара с Бг номера, ако смята да седи повече време.
По темата, казах и повтарям, че като цяло, няма смисъл да се мъчи да кара с Бг номера, ако смята да седи повече време.
- Alpina_fanatic
-
-
alekangg написа:...
Пич,
Това е рутинна справка. Не е някакво разследване на тайните служби. Казвам ти, защото са ми крали кола там и съм бил в полицията. Откриха я за 15 мин. - някоя камера засекла номера на еди кой си булевард

п.с.Междувременно ме питаха дали аз съм зареждал сутринта е 9:00ч на еди коя си бензиностанция

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Ясно...ще се купува кола от там и в тоя тед на мисли колко евра ще ми е застраховката за Е36 2.8-ца? (До колкото знам има значение от колко години си шофьор) На 24 години съм проф. шофьор (B,C,C+E...)

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
дид0 написа:Ясно...ще се купува кола от там и в тоя тед на мисли колко евра ще ми е застраховката за Е36 2.8-ца? (До колкото знам има значение от колко години си шофьор) На 24 години съм проф. шофьор (B,C,C+E...)
Сумата най-вече зависи, от колко години си шофьор и ти самия на колко години си, след това имал ли си инциденти последните години и т.н. но това е ако ти самия си резидент. Като цяло може да варира над двойно крайната цена. Ако не си резидент, няма как да си купиш кола на твое име, нито можеш да е застраховаш тук. Грубо ти направих сметка и идва 700/800€ за година.. Ако е взема аз, ще ми е наполовина точно.
- Alpina_fanatic
-
-
vlad0 написа:как разбират от колко време си в страната и я караш там?

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
vlad0 написа:как разбират от колко време си в страната и я караш там?
В предните постове се говори, точно за това.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
дидо, не си посочилпод каква форма смяташ да си там... ако се установяваш и си търсиш, и намериш, работа там към тяхна фирма, предполагам колегите са прави...
ако си командирован /самокомандирован/ от бг фирма правилата са съвсем други, и всички тия шитни за 6 месеца и резидентурата отпадат... но има други правила и документи
ако си командирован /самокомандирован/ от бг фирма правилата са съвсем други, и всички тия шитни за 6 месеца и резидентурата отпадат... но има други правила и документи

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Става въпрос за постоянна работа в Испанска фирма...всъщност мога да си взема кола на баща ми на името. Той е там от 5-6 години и така ще отпадне високата застраховка. 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз не мога да разбера нещо.. Ти от два дни питаш за това и онова с по един ред или казано на час по лъжичка. Пишеш че си чул това, чул онова, а накрая се оказва, че баща ти е там от 6 години! Не вярваш на него или не искаш го да питаш, както и да е, то е твоя работа. Успехи с колата, според мен няма да имаш проблеми.
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Той е шофьор и не се задържа много в Испания....както и да е благодаря ви колеги
Мисля че темата се изчерпа..можете да заключвате.

Мисля че темата се изчерпа..можете да заключвате.

- Alpina_fanatic
-
-
дид0 написа:Той е шофьор и не се задържа много в Испания....
Е те шофьорите изобщо НЕ са запознати с въпросите около автомобилите

68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5