Въпрос за PayPal
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за PayPal
Ти ми прати парите, аз да си ги изтегля и да оставя акаунта празен, пък ходи ме търси после 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Немците не е да нямат вяра на paypal, ами са стиснати копелета и не им се плащат такси... неведнъж са ми го казвали...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:...
не съм аз най-подходящия човек за обяснения, тъй като имам едва 5-6 покупки

но колегите са го обяснили, много по-сигурно е чрез пейпал
Аз се чудех защо един немец специално ми писа, че не искал пейпал и ако не платя през него щял да направи големи отстъпки ... естествено не се съгласих
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
bum_bum написа:Ти ми прати парите, аз да си ги изтегля и да оставя акаунта празен, пък ходи ме търси после
Не пич,
На мен ПП ще ми ги върне, ако докажа измама. А изобщо не ми дреме къде си и какво правиш щом си получа моето.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Искаш ли да ти дам адрес, където да ми преведеш $ 100, ако искаш и повече и после подай жалба, че не ти ги връщам да видим кво ще ти върнат.
Ама да знаеш, че и аз няма да ти ги върна
Ама да знаеш, че и аз няма да ти ги върна

а как точно става връщането? Оплакваш се някъде, че са те измамили? В какъв срок и къде?
Дайте малко разяснения като за новобранци
На мен до сега само един китаец ми върна парите за една камера, след едно единствено писмо, че не пасва както трябва и не работи ... без да занимавам пейпал
Дайте малко разяснения като за новобранци

На мен до сега само един китаец ми върна парите за една камера, след едно единствено писмо, че не пасва както трябва и не работи ... без да занимавам пейпал
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
като ти ги върнат парите си ги виждаш в пеипал баланса,един вид при следващото пазаруване си ги теглиш от там,а за оплакването имаше мисля някъв ибей-хелп център,1м. мисля беше срока в които можеш да изревеш полсе една студена вода,ама не съм 100% сигурен де!
Последна промяна kiko на 15 Апр 2011, 15:09, променена общо 1 път
И на мен са ми връщали пари.
Не съм сигурен само дали самият продавач ми ги преведе, след като отвори отворих оплакване или от Pay Pal ги преведоха.
Не съм сигурен само дали самият продавач ми ги преведе, след като отвори отворих оплакване или от Pay Pal ги преведоха.

virtue and tranquillity
на мен китаецът с много извинения ми ги върна директно по картата, просто са минали през пей пал
Всъщност цялата ситуация много ме учуди, аз бях отписал вече нещата ... може би заради рейтинговата система в ибей, въпреки че му бях дал положителна оценка ... или кой знае... В България такова нещо няма как да ти се случи
Всъщност цялата ситуация много ме учуди, аз бях отписал вече нещата ... може би заради рейтинговата система в ибей, въпреки че му бях дал положителна оценка ... или кой знае... В България такова нещо няма как да ти се случи
© написа:а как точно става връщането? Оплакваш се някъде, че са те измамили? В какъв срок и къде?
Дайте малко разяснения като за новобранци![]()
Можеш да предизвикаш диспут по дадена транзакция в ПП, след това си има определени срокове в които ти и продавача обяснявате кво и как е станало, и в повечето служай ПП просто правят рефунд на парата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ПП връща като тегли от сметката на получателя. Ако има жалба от ваша страна и пари в сметката те ги блокират докато вземат становище ще ги върнат ли или не. Ако няма пари в сметката на получателя нали се сещате какво става?
Предложението някой да ми преведе пари и да пусне жалба срещу мен още важи
Предложението някой да ми преведе пари и да пусне жалба срещу мен още важи

и след като ти преведат парите, вземаш ги и изчезваш?
Пей пал не поемат ли нещо за своя сметка, колкото и наивно да звучи
Пей пал не поемат ли нещо за своя сметка, колкото и наивно да звучи

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Ако просто пратиш пари към друг акаунт трудно се доказва измама. Ако си платил за покупка в ибей става доста лесно - няколко пъти ми се е случвало и не е имало проблеми да си взема парите.