Въпрос?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Въпрос?
HackeD написа:Добре, аз само попитах какво ще стане кво всички мрънкате?
И рабра ли "какво ще стане"

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ей тая днешната младеж....и нахална
Щом питаш, значи ти се върти в главата и си склонен да го направиш /иначе няма да питаш/
А "мрънкаме"....защото ни попита

Щом питаш, значи ти се върти в главата и си склонен да го направиш /иначе няма да питаш/

А "мрънкаме"....защото ни попита

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ше почерпи какво друго да стане

То е ясно че покарваш като ти се кара, поне го прави с акъл и гледай да не направиш някоя беля

Какво го налетяхте момчето бе или тука всички сте супер праволинейни

Я не се правете вие не сте ли карали без книжка?

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
vld написа:HackeD написа::
Ако шофьорския курс се брои - значи да, ако не - не съм карала без книжка.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
явно освен, че си малък още за книжка си и уникално тъп- не се ли сети, че шанса в тоя форум някъде да има тема с нарушенията и наказанията е доста голям
все пак тук не сме най-примерните шофьори
Ето го наказанието, но с уловката, че е валидно за пълнолетни, а ти НЕ си:
УПРАВЛЕНИЕ НА МПС БЕЗ СВИДЕТЕЛСТВО
Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв. + 6 к.т.:
1. който управлява моторно превозно средство, след като е лишен от това право по съдебен или административен ред;
2. който управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното свидетелство за управление или то е отнето по реда на чл. 171, т.1
3. собственик, длъжностно лице или водач, който допуска или предоставя управлението на моторно превозно средство на лице, което не притежава съответното свидетелство за управление, употребило е алкохол или друго упойващо вещество;
тоест- пишат ти акт за 300 кинта... но за такива като теб дето не са изкарали още книжка май и налагаха забрана да се явяваш на изпит известно време- за това не съм сигурен, но май имаше нещо подобно...
веселата част е, че и собственика на колата автоматично отнася акт и олеква с кинти и точки... познай дали ако колата е моя майка ти после ще те познае
не се мъчи да мислиш- и ти няма да се познаеш 
карал съм бе- по черни пътища които НЕ са част от републиканската пътна мрежа и разни такива места дето полицая може само свирка да ми направи ако ме види, но не и да ме глоби

Ето го наказанието, но с уловката, че е валидно за пълнолетни, а ти НЕ си:
УПРАВЛЕНИЕ НА МПС БЕЗ СВИДЕТЕЛСТВО
Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв. + 6 к.т.:
1. който управлява моторно превозно средство, след като е лишен от това право по съдебен или административен ред;
2. който управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното свидетелство за управление или то е отнето по реда на чл. 171, т.1
3. собственик, длъжностно лице или водач, който допуска или предоставя управлението на моторно превозно средство на лице, което не притежава съответното свидетелство за управление, употребило е алкохол или друго упойващо вещество;
тоест- пишат ти акт за 300 кинта... но за такива като теб дето не са изкарали още книжка май и налагаха забрана да се явяваш на изпит известно време- за това не съм сигурен, но май имаше нещо подобно...
веселата част е, че и собственика на колата автоматично отнася акт и олеква с кинти и точки... познай дали ако колата е моя майка ти после ще те познае

vld написа:...
карал съм бе- по черни пътища които НЕ са част от републиканската пътна мрежа и разни такива места дето полицая може само свирка да ми направи ако ме види, но не и да ме глоби

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
ms написа:
Добре аз някъде да споменах, че ще се качвам да карам без книжка по централните улици? По черни пътища и аз си карам....!
- ms
-
-
HackeD написа:Добре аз някъде да споменах, че ще се качвам да карам без книжка по централните улици? По черни пътища и аз си карам....!
къде каза ли

Иначе казано- ти където отиваш, ние се върнахме оттам отдавна и тея номера не ни минават

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Да беше попитал чича ти Гугъл,той не мрънка

Леле кви сте грyбияни.
То е ясно, че само си пита, личи мy от далече.. И не е да е той тъпия, а този, който мy е дал или дава колата.

То е ясно, че само си пита, личи мy от далече.. И не е да е той тъпия, а този, който мy е дал или дава колата.
- ms
-
-
krystal написа:Леле кви сте грyбияни.![]()
Къде ги тея грубияни- толкова сме добри тука

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Само за протокола да вметна че дори и да излезеш на улицата - няма да караш . Ще се мъчиш да правиш нещо
Ако си запалил колата 1-2 пъти на вашите , научил си се коя скорост къде е, и имаш няква координация , така че да знаеш как да въртиш волана - тва определено не означава че можеш да караш. ФАКТ
Хората дори и след взимането на курса - пак не могат да карат.
Единственото което можеш да направиш е да се пребиеш някъде, някой да те отнесе (по твоя вина, тъй като най-вероятно и правилника не знаеш) , да потрошиш нечия кола или да те фанат ушевите и тогава....

Единственото което можеш да направиш е да се пребиеш някъде, някой да те отнесе (по твоя вина, тъй като най-вероятно и правилника не знаеш) , да потрошиш нечия кола или да те фанат ушевите и тогава....

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ms написа:Къде ги тея грубияни- толкова сме добри тука
Мили, мили, та чак непрежалими..

Сега сериозно! Haked не бързай да порастваш! Има си време за всичко.
На теб самия няма да ти е гот да шофираш така, кефа се гyби. Несериозно е да те спира само закона! Оставям останалото на теб..

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Немога да разбера що сички пак се направихте на Реми Жулиен
Има толко много нещасници на пътя дето са с книжки (някой с купени) дето изобщо немогат да карат, откаде знаете, че този който ви пита не кара по-добре от тях ?

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Познавам един който нямаше книжка ( нямаше годините, но това да си ги кара
) и така постоянно го хващаха и само актове,актове , а той не ги плащаше.И после като му дойде времето за книжка ПЛАЩАЙЙ
иначе нямаше да му я дадат 
Освен да те пребият и да ти бартнат актче не знам за друго

Освен да те пребият и да ти бартнат актче не знам за друго

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4