Препоръчайте аларма с пейджър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Препоръчайте аларма с пейджър

Мнение от Е.Димитров » 18 Апр 2011, 9:42

Аз моята я закупих от илиенци в софия,проспиит/д фирма,много съм доволен и върши чудесна работа,първо предупреждава,като едновременно вибрира и дистанционното,като се включи алармата започва и дистанционното да пищи,освен това може да пали и колата от разтояние ,което е супер удобно зимата,само да не е на скорост че да се гони колата из улиците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 18 Апр 2011, 20:26

Е.Димитров написа:Аз моята я закупих от илиенци в софия,проспиит/д фирма,много съм доволен и върши чудесна работа,първо предупреждава,като едновременно вибрира и дистанционното,като се включи алармата започва и дистанционното да пищи,освен това може да пали и колата от разтояние ,което е супер удобно зимата,само да не е на скорост че да се гони колата из улиците :mhihi:

Това добре, само това с дистанционното палене не е за мен :mhihi:
Иначе има ли някакви специални (PIR или някакви други) сензори, които да отчитат упорита активност около колата :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2011, 21:01

sapio написа:
Stanchev написа:
Alpina_fanatic написа:
Stanchev написа:тоест наблюдаваше скрит в храстите как те краде?

:dunno:

:dunno:

Не, вървях към колата и го виждах вътре.

За около 30 секунди ми минаха дузина мисли през главата - да го бия, да го заключа в колата, да викам ченгетата и да го чакам, да звъня на колеги, да викна някой от пътя...

Знам, че така пред компютъра на всеки му идват всякакви юнашки мисли. Както съм си мислел винаги, че там ще го оставя. Като се замислиш, че човек като го хванеш на тясно му избиват балансите и ако е някой наркоман, да вземе да ме наръга с някой нож, аре нема нужда.

И не, че това е важно, ама като търкаш пейките по арестите заради всякакви калъфи, дето са много отворени, преди да ядат шамарите, почваш да си мислиш дали си заслужава да раздаваш справедливост, според собствените си виждания, които много често се разминават със закона.

И сега ако някой може да отговори на колегата каквото пита, щото темата не е моя, да се оплаквам или хваля нещо.

Алармата с пейджъра си е добро решение, освен в буря, когато се пуска от гръмотевиците и трябва да я спираш. Както е казал колегата plradev по-горе, хитрината е колата да не издава звук. От друга страна, вече, според мен си редно да издава звук, за да не се налага послед да си ремонтираш колата без зор, а да има превенция на поразията. .

:clap: Най-накрая да прочета един пост в този форум с нормално мислене :yes: - никога не се знае тоя кретен в колата, надрусан ли е, луд ли е, въоръжен ли е и т.н., и да си прее*еш живота за едни пластмаси или радио за 100-200-500лв...е мерси :confused: ! Иначе пред клавиатурата и монитора всички са нинджи и трошат ръце, крака, носове, глави нон стоп :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 18 Апр 2011, 21:08

Разни хора, разни идеали, колега :mhihi: Кажи нещо по темата :winky:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 18 Апр 2011, 21:17

Maverick_VS написа: :clap: Най-накрая да прочета един пост в този форум с нормално мислене :yes: - никога не се знае тоя кретен в колата, надрусан ли е, луд ли е, въоръжен ли е и т.н., и да си прее*еш живота за едни пластмаси или радио за 100-200-500лв...е мерси :confused: ! Иначе пред клавиатурата и монитора всички са нинджи и трошат ръце, крака, носове, глави нон стоп :mhihi: :mhihi:

Е то утре некои като влезе у вас ти ще си гледаш спокойно от улицата, че може да е некой наркоман и да го отнесеш и ти :banghead:

п.с.В БГ всичко е мортал комбат...На "запад" са богати, имат полиция и застраховки и могат да си позволят кралски маниери :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2011, 21:23

Alpina_fanatic написа:
Maverick_VS написа: :clap: Най-накрая да прочета един пост в този форум с нормално мислене :yes: - никога не се знае тоя кретен в колата, надрусан ли е, луд ли е, въоръжен ли е и т.н., и да си прее*еш живота за едни пластмаси или радио за 100-200-500лв...е мерси :confused: ! Иначе пред клавиатурата и монитора всички са нинджи и трошат ръце, крака, носове, глави нон стоп :mhihi: :mhihi:

Е то утре некои като влезе у вас ти ще си гледаш спокойно от улицата, че може да е некой наркоман и да го отнесеш и ти :banghead:

п.с.В БГ всичко е мортал комбат...На "запад" са богати, имат полиция и застраховки и могат да си позволят кралски маниери :roll:

Ти сериозно ли го написа това или наистина не правиш разлика между 2-те ситуации - ако е второто говори много лошо за теб... :confused:

Стига вече с :OT:

Nickelback написа:Разни хора, разни идеали, колега :mhihi: Кажи нещо по темата :winky:

Не мога да ти помогна с търсенето - аз съм с най-обикновена аларма за пред застрахователите и да плаши котките :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 18 Апр 2011, 21:27

Maverick_VS написа:Ти сериозно ли го написа това или наистина не правиш разлика между 2-те ситуации - ако е второто говори много лошо за теб... :confused:

Стига вече с :OT:

Защо го обърнахте на пари и какъв бил крадецЪТ :paranoid: Тук говорим за инстинкти, адреналин, мъжество (в известна степен) :kuku: Не мога да си представя, че в подобна ситуация гледаш безучасно и чакаш да те оправят :conf:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2011, 22:13

Alpina_fanatic написа:Защо го обърнахте на пари и какъв бил крадецЪТ :paranoid: Тук говорим за инстинкти, адреналин, мъжество (в известна степен) :kuku: Не мога да си представя, че в подобна ситуация гледаш безучасно и чакаш да те оправят :conf:

То се е видяло, че тая тема отива в офтопик, та...колега, има си органи на реда за тази работа (112 ли колко им беше телефона там :mhihi: ) :winky: ! Освен това колата ми е застрахована, не си държа радиото в жабката (може да вземе едни носни кърпички от там и няк'ви дъвки :mhihi: ) и няма какво да вземе вътре, така че ако е разбил колата, застрахователите ще плащат като има следи от взлом...ако си я е отворил "културно" и няма следи, и няма какво да вземе за какво да се разправям и да си създавам излишни главоболия. Това дето може да ми вземе са халогените (ама и те са здраво силиконизирани :mhihi: и ще му е зор), та за 2 халогена по 18лв. да слизам, за да се докажа к'в съм голям мъж и ония да вземе да ме гръмне....мдаааа "Добра логика, Деменциооо" :mhihi: :mhihi: . Ако дойде полицията и го хване ок, ако не дойде и има щети, има си каско...

Та все няк'ви мисли в тоя ред - ама да не си помислите, че ви спирам бе, слизайте с винкела и раздавайте правосъдие :mhihi: :mhihi:. Само имайте едно на ум, че народът е зверски огладнял и озверял и не се знае кой кого :winky: .

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Апр 2011, 22:59

седиш си с жената или приятелката....! на светофара...! идва некъв, олензва и се ,опитва се да издаде членоразделен звук....! с което показва ,че я аресва....! ти се опитваш законосъобразно да му обясниш, че тя е с теб ! той ти набива най-незаконосъобразно една глава и почва да я чука на задния капак....!!! / по тази причина немам заден капак...! ти...най-законосъобразно викаш 112 ,чакаш да дойдат ,междувременно му подаваш влажна кърпичка да се забърше като свърши и после го съдиш ,ма до дупка го съдиш ,в смисъл не до дупката ,дето е запълнил, а се едно до край ,докато правдата надвие.......!?!?!?!?!?!?!?

втори вариант!
некой краде от гаража ти гумите за колата или от самата кола....! ма ти си застрахован при надежден български застраховател, който няма да те мотае 4месеца ,да ти иска бележка от родилното котило на прабаба ти ,за да ти изплати 1/9та от стойността на счупеното или откраднатото .....!!! за това ти просто помагаш на изгладнялият човечец да свали правилно гумите ,да вземе колата ти "назаем" ....! не да я открадне....! той не краде...! той "отнема противозаконно"! ако го хванат на мястото повиканите от теб павиани с униформи той " просто е влязъл на сухо да се скрие от дъжда" ,или е "объркал колата с колата на един приятел" и за тва е влязъл в нея ,или просто е имал "спешен случай" и най-по български е излязъл след 24ч от "метрото" и е дошъл обратно да ти "благодари " , че си викнал ченгетата , а не си си пил ракията тихо и кротко на терасата и да не се праиш на "отворен" да налиташ на мирният крадец...!!?!?!?!?

не че насъсквам на бой и убиване ,но определено да дадеш насока някой ако те обира по какъвто и да е начин, да си седи човек кротичко и да се радва на прекрасната заобикаляща действителност наистина ми звучи доста....ъъъъ...! не ,няма да употребя думата!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2011, 23:10

Скиса, к'ви приятелки/жени, к'во еб@не, к'ви гуми (в пряк и преносен смисъл :mhihi: ), к'ви гаражи, к'ви пет лева :mhihi: :mhihi: . Ситуацията за която говоря е тази, която е описал колегата на предната страница - писнала му алармата през ноща и видял няк'в да му ръчка из колата - в мойта нищо няма да намери, така че нека си рови, докато аз си чакам полицията :winky:. Тука не говорим за десетките други хипотези :winky:

Пп. иначе добре пишеш де :yes: , ама целият ти труд да го измислиш и напишеш този пост е леко безсмислен :mhihi:
Последна промяна Maverick_VS на 18 Апр 2011, 23:13, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 18 Апр 2011, 23:12

Maverick_VS написа: Ситуацията за която говоря е тази, която е описал колегата на предната страница - писнала му алармата през ноща и видял няк'в да му ръчка из колата :winky:.

Да де :winky: и после му направил един топъл шоколад и му викнал такси да се приберe спокойно , че почнало да вали леко :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2011, 23:17

Alpina_fanatic написа:
Maverick_VS написа: Ситуацията за която говоря е тази, която е описал колегата на предната страница - писнала му алармата през ноща и видял няк'в да му ръчка из колата :winky:.

Да де :winky: и той му направил един топъл шоколад и му викнал такси да се приберe спокойно , че почнало да вали леко :banghead:

Хубаво де, ти какво ще направиш в тази ситуация :roll: , че ми е любопитно, ей така чисто статистически :mhihi: ?!

Колегата с темата да ни извини, но мисля, че не се отклоняваме чак толкова, тъй като идеята на алармата с пейджър нали е такава - уж да хванеш някой в момента като ти пипа колата...и после какво (което ние всъщност разискваме тук) ?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 18 Апр 2011, 23:19

Maverick_VS написа:То се е видяло, че тая тема отива в офтопик, та...колега...

Само не разбрах защо се трябва да се с.ре по темите на хората :banghead:
Има едно бутонче "ЛС", па се хранете, па се псувайте, квото искате правете :!:
Не съм ви направил тема кой какъв ниджа бил и кво що. Аре ако обичате на ЛС, МОЛЯ :dummy:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Апр 2011, 23:20

топ гън,....! аз асоциирам. за мене ситуациите са подобни...! не съм се мъчил много не се притеснявай.
просто не мога да си представя да седя на терасата ,да се радвам на пълнолунието и да гледам блаженно през премрежен поглед как долу ми обират колата ,пейджърчето цирика,независимо дали вътре е старото ми касетофонче,единия чорап на жена ми ,или насраните гащи на детето ми...! просто не си го представям и ми е чудно как някой може да си го представи ,но хора-секви. естествено ,че може да са повече ,да са надрусани ,да са въоражени, но ето ти вариант: почукват на вратата ти ,те са надрусани, много зли, много яки ,двама, отвараш ,те влизат и те уведомяват, че те обират, ебът ти жената и си тръгват по живо по здраво....!?!? и почваме да стетаме с колко ще ни се дигне премията за догодина за застраховка на имущество или вадиме първият сатър и се почваме!?!?!?.....питам, бе! не те подтиквам да се прави така....!

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 18 Апр 2011, 23:23

Nickelback написа:Не съм ви направил тема кой какъв ниджа бил и кво що. Аре ако обичате на ЛС, МОЛЯ :dummy:

Темата отдавна се изчерпи :roll: Логично беше да премине в друга посока :banghead:

п.с.Не повече от 2 поста са ОНтопик :bang:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата