Въпрос за регистрационни номера ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 01 E46 318

Re: Въпрос за регистрационни номера ?

Мнение от Yed » 03 Май 2011, 19:52

doomy525 написа:Колеги и аз съм виждал 2 напълно еднакви номера макар и да знам че е невъзможно (ама в тая държава :dunno: ). Бяха 2 А8-ци, а между тях ГЛ класа, като А8-cite бяха с напълно еднакви номера. Изпревариха ме и останах доста очуден след като ме изпревариха общо 3те коли (заедно явно пътуваха). Бяха с бургаски номера, както и последните 2 букви бяха еднакви
:dunno:
Колега със сигурност си пропуснал нещо я буква или цифра но аз мога да ти гарантирам че не са били 1:1 еднакви
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 03 Май 2011, 19:56

Yed написа:
doomy525 написа:Колеги и аз съм виждал 2 напълно еднакви номера макар и да знам че е невъзможно (ама в тая държава :dunno: ). Бяха 2 А8-ци, а между тях ГЛ класа, като А8-cite бяха с напълно еднакви номера. Изпревариха ме и останах доста очуден след като ме изпревариха общо 3те коли (заедно явно пътуваха). Бяха с бургаски номера, както и последните 2 букви бяха еднакви
:dunno:
Колега със сигурност си пропуснал нещо я буква или цифра но аз мога да ти гарантирам че не са били 1:1 еднакви
От гледна точка на сигурността на "нападатели" 2 идентични коли с абсолютно еднакви регистрационни номера (букви и цифри) биха объркали евентуални "атентатори" в кой автомобил се вози важната клечка :roll:
п.п. Май гледам много филми :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36
Мечтае да кара: BMW
Детайли за колата: Стара но лачена

Мнение от MAFID » 03 Май 2011, 20:50

Във Пловдив съм виждал номера на едно Ауди а5 и на някаква друга по-обикновенна кола беше номерата изцяло еднакви...Явно има..
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място

Предишна

Назад към Извън Темата