Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?
Модератор: Общи модератори
Re: Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?
M3 E92 написа:BadAngel написа:M3 E92 написа:Нали знаеш за децата и "Моята играчка е най-хубава!"
аз пък явно съм като майките, които не могат да кажат кое от дечицата си обичат най много![]()
за тва ми е болно, като почнат изцепки в стил че АМГ моделите са тояги
Шегувам се![]()
CLK63 AMG Black Series![]()
CL65 AMG![]()
C63 AMG
цл в 65 амг версията честно казано ми се размива
бих взел бентли, ако търсех тежката стъпка и имах парите за 65
за легендарния 55 комресорен г-ваген да кажеш нещо?
ц-класата щяла да има блек сериъс също, това трябва да е интересно
No bling at the Ring
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Нямам какво да кажа, мога само да замълча пред него.
А на C63 BS не ми харесват нещо тия раздувки.
Иначе съм се возил в A8 4.0 TDI, по магистрала "Тракия" 180км/ч хич не се усещат, докато не погледнеш таблото
Иначе съм се возил в A8 4.0 TDI, по магистрала "Тракия" 180км/ч хич не се усещат, докато не погледнеш таблото

200 км/ч от доста време вече не са мерило за нищо
сигурен съм, че всяка кола от този клас би предоставила такъв комфорт
бтв 4.0 тди не е ли на старото купе? новия май е 4.2
заради фабрично тунингования колектор вади много готин звук, почти като от бензинова кола
сигурен съм, че всяка кола от този клас би предоставила такъв комфорт
бтв 4.0 тди не е ли на старото купе? новия май е 4.2
заради фабрично тунингования колектор вади много готин звук, почти като от бензинова кола
No bling at the Ring
M3 E92 написа:Нямам какво да кажа, мога само да замълча пред него.
Audi A8 4.2 quattro от 2007-ма с 260км/ч не се усеща колега : ) говоря от опит

BadAngel написа:200 км/ч от доста време вече не са мерило за нищо
разбира се, че е мерило- има коли на 200 спират да въртят гуми

а ако ще е 65 мотора го предпочитам в сл65 амг... щото е със шпер.. (единственото купе със 65 мотор и шпер) ама не защото излиза по-добре от завоите а защото се пързаля по-добре и не сменяш задни накладки всеки 5000 км...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BadAngel написа:200 км/ч от доста време вече не са мерило за нищо
разбира се, че е мерило- има коли на 200 спират да въртят гуми

в този контекст, да наистина, мерило си е
но за мен лично по-важно е от 200 как се спира, а не дали се въртят гуми

Последна промяна BadAngel на 05 Май 2011, 23:13, променена общо 1 път
No bling at the Ring
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
На старото беше, да, 2005 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
едни от най любимите ми комбита са RS4 и C klass AMG просто уникални като визия ,вървеж хем да си натовариш багаж деца и тн. хем шляпаш повечето дупета със спортни купета по светофарите,просто незаменимо 

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Специално БМВ/Мерцедес е въпрос на вкус, а на Ауди проблемът им се казва VW.
P.S. на S65 AMG, като му набиеш кикдауна със 180 и светва ESP-то:)
I love the sound of V8 in the morning...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
За мен най-важното е една кола да е със задно предаване. Затова Ауди малко ми бледнеят пред БМВ и Мерц
И някакси не ми се вижда рентабилно да даваш един куп пари отгоре за да си купиш Ауди вместо ФауВе, само защото видиш ли било Ауди. Конструктивно погледнато не се различава кой знае колко от ФауВе-то 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Ауди-Любимите ми комбита,за мен няма по-красиви комбита от тези на Ауди,ако имаше някое семо на RWD,до сега да съм се метнал на него.
Мерцедес-Освен SL-серията(и SLR ама той си е supercar и мисля че не влиза в калсацията)нищо не ме грабва,такова бих карал с най-голямо удоволствие!
Всички други мерцедеси бих ги загледал на първа пенсия
Не отричам другите марки,просто от колите които съм карал никоя не ми е диставяла такова удоволствие по завоите
Мерцедес-Освен SL-серията(и SLR ама той си е supercar и мисля че не влиза в калсацията)нищо не ме грабва,такова бих карал с най-голямо удоволствие!
Всички други мерцедеси бих ги загледал на първа пенсия

Не отричам другите марки,просто от колите които съм карал никоя не ми е диставяла такова удоволствие по завоите

msi200 написа:Специално БМВ/Мерцедес е въпрос на вкус, а на Ауди проблемът им се казва VW.
на мокро.. може... (ако си глупав достатъчно)... ама на сухо след 120 няма такова положение

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Днес карах една C4-ка и дори и тази кола е перфектна за нашите стандарти. Просто тук хората са фенове на един друг тип автомобили- нали се сещате- спортни седалки, звук на стържеща ламарина, полу-стрийт-лигъл коли и т.н.
Едва ли на някой му пука особено дали кара БМВ или Ситроен ако е тръгнал да го кара с 90 и да спазва всички ограничения, нали така? Почти всяка съвременна кола може да ви вози комфортно от точка А до Б (примерно- С4, Пежо 307, Голф 6) и ако я няма емблемата на волана няма да открия разликата между БМВ-то и Цитрона.
Но вече като дойде до една простичка ситуация- скачате в колата и се изстрелвате до изхода на паркинга, биете прекъсвача на първа или наближавате завоя и нарочно давате газ, за да засвирят гумите- тук вече си проличава че е БМВ, и мисля че точно за това хората ги харесват. Защото са замислени и за подобни мини спортни изпълнения.
Докато примерно моя Голф и другите подобни коли са линейни- като караш пенсионерската возят супер, но като решиш да му отпуснеш душата просто нищо не се случва. Все същото тихо бръмчене и мигане на тъпата лампа "ESP". Нормалните коли просто са предназначени да закарат петима до морето и няма значение кой от тях кара, докато при БМВ шофьора е отделен от пътниците и активно участва в шофирането. При другите марки шофьора просто е на седалка с допълнителни екстри като волан, които само подпира леко.
Преди време пътувах с един познат в неговото Мондео по пътя Шипково - Рибарица (уникален планински проход). И на слизане му викам - "завоите бяха страхотни, нали?" А онзи ми отговори- "Може, аз нещо се бях заслушал в музиката и не обърнах внимание на пътя".
Кой шофьор на БМВ ще ви отговори така?
Едва ли на някой му пука особено дали кара БМВ или Ситроен ако е тръгнал да го кара с 90 и да спазва всички ограничения, нали така? Почти всяка съвременна кола може да ви вози комфортно от точка А до Б (примерно- С4, Пежо 307, Голф 6) и ако я няма емблемата на волана няма да открия разликата между БМВ-то и Цитрона.
Но вече като дойде до една простичка ситуация- скачате в колата и се изстрелвате до изхода на паркинга, биете прекъсвача на първа или наближавате завоя и нарочно давате газ, за да засвирят гумите- тук вече си проличава че е БМВ, и мисля че точно за това хората ги харесват. Защото са замислени и за подобни мини спортни изпълнения.
Докато примерно моя Голф и другите подобни коли са линейни- като караш пенсионерската возят супер, но като решиш да му отпуснеш душата просто нищо не се случва. Все същото тихо бръмчене и мигане на тъпата лампа "ESP". Нормалните коли просто са предназначени да закарат петима до морето и няма значение кой от тях кара, докато при БМВ шофьора е отделен от пътниците и активно участва в шофирането. При другите марки шофьора просто е на седалка с допълнителни екстри като волан, които само подпира леко.
Преди време пътувах с един познат в неговото Мондео по пътя Шипково - Рибарица (уникален планински проход). И на слизане му викам - "завоите бяха страхотни, нали?" А онзи ми отговори- "Може, аз нещо се бях заслушал в музиката и не обърнах внимание на пътя".
Кой шофьор на БМВ ще ви отговори така?
Nope ... it's Chuck Testa !!!
alx написа:msi200 написа:Специално БМВ/Мерцедес е въпрос на вкус, а на Ауди проблемът им се казва VW.
на мокро.. може... (ако си глупав достатъчно)... ама на сухо след 120 няма такова положение
широки баници и тежка задница?
така като го написах си представих с-класата с тесни гуми

No bling at the Ring
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Една от най-красивите коли...