Vivatel
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Според мен предплатената услуга на Вивател е по-изгодна от тази на останалите.Мтел и Глобул също намалиха цената докъм 35-40 ст ,но с условието,че първоначално разговора се тарифира като 1 минута,докато на Вивател си е 30 сек.Освен това си мисля,че безплатните им разговори до 6 януари ще важат за трафик към всички оператори,поне никъде не е уточнено,че ще са само за мрежата на Вивател:
http://www.vivatel.bg/files/promotions/file2_3_bg.pdf
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Re: ре
TheBoss написа:Ачо написа:М-Тел 3,3 мил. абоната! БТК колко? С кой точно ще споделиш далаверата до 6-ти януари?
Къде ги виде тия 3 милиона бре? Ако броят моите 3-4 стари карти дета са уж спрени и никога няма да ги пусна пак или разни прими дето ги купуват заради прИмоцията и после -> в коша може и да ги докарат докъм 3 милиона
Това дали ги ползваш или не, е несъщественно за оператора! Една година след последното зареждане картата е абонат!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ачо написа:TheBoss написа:Ачо написа:М-Тел 3,3 мил. абоната! БТК колко? С кой точно ще споделиш далаверата до 6-ти януари?
Къде ги виде тия 3 милиона бре? Ако броят моите 3-4 стари карти дета са уж спрени и никога няма да ги пусна пак или разни прими дето ги купуват заради прИмоцията и после -> в коша може и да ги докарат докъм 3 милиона
Това дали ги ползваш или не, е несъщественно за оператора! Една година след последното зареждане картата е абонат!
Картата е абонат и повече време, една година е активна, после ти спират входящите повиквания, но не ти вземат номера, т.е. отиваш, плащаш и пак си в бизнеса. Днес лично си проверих мобифона дето не го ползвам вече година (във връзка с предстоящите промоции на вивател) и все още ме водят за клиент, номерът ми се пази и ще ми пратят писмо за промоциите.

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Е защо така реши че ще са само между Вива.Аз мисля че няма да падне толкова голем смЕхВсички тези безплатни минути и тнт не са ли само Вивател-Вивател,щото ако е така е ГОЛЕМ СМЕХ тази промоция

- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
Дали като станеш абонат сега подписваш някакъв договор, за примерно 1 или 2 години?!? Защото ако е така е голямо дърво. Сега се прехвърляш, заради промоцията
ниски цени и "безплатни" разговори, но след 7-ми януари как ще е?! Аз лично бих изчакал. Абонат съм на M-Tel от 4 г, не че са много добри Няма такава голяма разлика в цените и въобще в офертите, която да ме накара да си сменя картата. Правил съм го веднъж и неудопството е невероятно. Единствено се надявам наистина да се зароди конкуренция, но...
Затова според мен трябва да проговори тук здравият разум. Да не се окаже поредната уловка.
P.S.
Най-точно меже да каже Ultimate_driver. Предполагам най-точно е запознат. Нали вече е абонат?!

Затова според мен трябва да проговори тук здравият разум. Да не се окаже поредната уловка.
P.S.
Най-точно меже да каже Ultimate_driver. Предполагам най-точно е запознат. Нали вече е абонат?!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
stani написа:Според мен предплатената услуга на Вивател е по-изгодна от тази на останалите.Мтел и Глобул също намалиха цената докъм 35-40 ст ,но с условието,че първоначално разговора се тарифира като 1 минута,докато на Вивател си е 30 сек.Освен това си мисля,че безплатните им разговори до 6 януари ще важат за трафик към всички оператори,поне никъде не е уточнено,че ще са само за мрежата на Вивател:
Тук мисля, че си в грешка

SummonedToDIe написа:stani написа:Според мен предплатената услуга на Вивател е по-изгодна от тази на останалите.Мтел и Глобул също намалиха цената докъм 35-40 ст ,но с условието,че първоначално разговора се тарифира като 1 минута,докато на Вивател си е 30 сек.Освен това си мисля,че безплатните им разговори до 6 януари ще важат за трафик към всички оператори,поне никъде не е уточнено,че ще са само за мрежата на Вивател:
Тук мисля, че си в грешкаРазговорите на ГлоБул също се тарифират от 30сек
Може и да греша де
не съм в грешка,ето:
http://globul.bg/bg/programa_bc.html
значи при новият Тарифен план b-connect hit където ти е 39 ст. без ддс минутата ,ти таксуват първоначално 60 сек,а при стандартният предплатен план ти таксуват 30 сек,но при цена 59 ст.минута
аналогично е и с Мтел.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Ultimate_driver написа:Е защо така реши че ще са само между Вива.Аз мисля че няма да падне толкова голем смЕхВсички тези безплатни минути и тнт не са ли само Вивател-Вивател,щото ако е така е ГОЛЕМ СМЕХ тази промоция![]()
![]()
Ще те черпя каса Старопрамен ако промоцията важи и за разговори Вива-Мтел и Вива-Глобул.

Кой ли ще тръгне да звъни от ГСМ на стационарен.

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ами за сега карти с договор не се предлагат има само предплатени.ПАкета за активиране е 20 лева, не се обвързваш с нищо като ти свършат 20те лева купуваш ваучер и това е!Карти с договори ще се предлагат след 3 седмици (така ми кзаха в БТК).Преминаването от предплатена на договор ще е безплатно.Ще е доста изгодно за фирми: ЗА 10 лева месечно в групата (минимум 3ма ) говориш безплатно и имаш 50 минути извън групата!Аз не искам да им правя някаква голяма реклама, просто ми се налагаше да си сменя картата и Вива ми се стори изгодно предложение.Иначе Мтел не ми дотадат защото са били монополисти дълги години са се възползвали от това!Дали като станеш абонат сега подписваш някакъв договор, за примерно 1 или 2 години?!? Защото ако е така е голямо дърво. Сега се прехвърляш, заради промоцията ниски цени и "безплатни" разговори, но след 7-ми януари как ще е?! Аз лично бих изчакал. Абонат съм на M-Tel от 4 г, не че са много добри Няма такава голяма разлика в цените и въобще в офертите, която да ме накара да си сменя картата. Правил съм го веднъж и неудопството е невероятно. Единствено се надявам наистина да се зароди конкуренция, но...
Затова според мен трябва да проговори тук здравият разум. Да не се окаже поредната уловка. Най-точно меже да каже Ultimate_driver. Предполагам най-точно е запознат. Нали вече е абонат?!
Ачо написа:М-Тел 3,3 мил. абоната! БТК колко? С кой точно ще споделиш далаверата до 6-ти януари?
Още от първия ден когато Vivatel са започнали са били купени 10 000 карти

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
- Код: Избери целия код
Още от първия ден когато Vivatel са започнали са били купени 10 000 карти
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Колкото и да не ми е приятно понеже съм с мтел карта, засега Глобул рулират
Имат някои оферти без конкуренция 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5