Запалки "Team pistol"-мнение?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Запалки "Team pistol"-мнение?
Луд,ама си е верно-има си разни кожени калъфи за тея запалки.Аз имах едно яко менте Зипо (от 10 кинта),което харчеше колкото БМВто,после взех някакво по-читаво менте за 40 кинта и беше малко по-добре,но пак не ме кефеше.Сега съм си с истинските класически Имко и съм много доволен.Истинските запалки с хубав бензин изкарват 5-15 дни с едно зареждане,а камъчетата и фитилите са почти без пари.
п.п.Те хората масово минават на газ,ти бензинова искаш.Я гледай кво става с бензина,после да няма "Как да сложа газова уредба на запалката"
п.п.Те хората масово минават на газ,ти бензинова искаш.Я гледай кво става с бензина,после да няма "Как да сложа газова уредба на запалката"

- bojanski
- Потребител
-
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
бензиновите запалки са смърт за зъбите на страстният пушач,газовите също увреждат зъбите по добро от класически рекламен кибрит няма.А това с коженото калъфче за запалката на колана е баси и селското,само истинските аграри ходят така 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
Абе ако дадеш 100 кинта за запалка да видим дали ше си я търкаляш по джобовете.

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Аз пък ползвах няква реплика на зипо 1 година и постоянно ми беше по джобовете и нито съм усетил да ми мирише нито да ми свършва бързо бензина 

/// 6>4

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Aз пък имам една оригинална на зипо,подарък е,сертификати и всичко,струваше над 120$ в щатите...ама ме е срам да я нося,има зайчето на плеибой инкрустирано,имах още една оригинална,беше юбилейна,на нея беше гравирано 1492 откриването на америка и съответно годината беше 1992 ,обаче за 1 минута я оставих върху цигарите на едно барче на улица "Бачо Киро" в софия и изчезна 

- bojanski
- Потребител
-
- eric_cartman
- Потребител
-
Колега, определено се насочи към Zippo
Имат доживотна гаранция и ги ремонтират безплатно.Аз имам няколко.Тази, която използвам най-често е на 12 години вече и никога не съм имал проблеми с нея, като изтичане на бензин и други такива.Палят и в много силен вятър 

- bojanski
- Потребител
-
Колега вече съм се насочил към Австрийската марка "IMCO".Моделът на запалката е "Imco Triplex 6700", евтини,надеждни и лесни за поддръжка. 

Speed?

Аз лично не виждам на зипото кое му е по-трудно за поддръжка. Най-важната част от притежаването на каквато и да е запалка от тоя сорт е да я занесеш да ти я надпишат 

In Ban We Trust!
- ge6_187
- Потребител
-
- Кара: Резачка
- Мечтае да кара: По-голяма резачка
Аз имам запалка Team Pistol от близо 3 год. и съм доста доволен. Подариха ми я за рожденя ден и до сега пали без грешка от всеки път. Разбира се има значение дали е заредена и колко е останало от камъчето. Зареждането зависи от тва колко пушиш. Ако оправяш поне по една кутия на ден като мене
ще ти се налага да досипваш бензо всяка седмица. Нормално един бензин ми стига за около 2-3 месеца, даже и повече. Камъчетата свършват по-често но не са скъпи – 8бр и един фитил за 6 кинта. На мен до сега не ми се е налагало да сменям фитила, защото си я зареждам редовно, но съм го рязал няколко пъти.

- bojanski
- Потребител
-
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- bojanski