Защо спират само БМВ-та
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- E39 Rider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520 TU 1999г.
- Мечтае да кара: BMW М 5
Re: Защо спират само БМВ-та
наи вероятно някоя акция за крадени БМВ-та или за някои лев куките за друго не спират

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Спират и по-стари бмв-та и проверяват... ама то си е нормално при положение,че влизаме в кръстовище с пуснат ляв мигач и навит докрая десен волан 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
миналата седмица ме спират,само дето неискаха да видят кой номер са ми гащите
и му казвам господин полицай от какво е породен този обстоен преглед и той ми казва с префърцунен тон
На ден в Бг минимум по 4 или 5 бмв-та изчезвали 6ефовете ги били напънили и допълни но тва не е твоя работа приятна вечер изкъртих асфалта като тръгвах дали и боклуците завистливи чак ме пита от къде имам пари да си позволя колата

и му казвам господин полицай от какво е породен този обстоен преглед и той ми казва с префърцунен тон
На ден в Бг минимум по 4 или 5 бмв-та изчезвали 6ефовете ги били напънили и допълни но тва не е твоя работа приятна вечер изкъртих асфалта като тръгвах дали и боклуците завистливи чак ме пита от къде имам пари да си позволя колата

RSxRacer написа:Спират и по-стари бмв-та и проверяват... ама то си е нормално при положение,че влизаме в кръстовище с пуснат ляв мигач и навит докрая десен волан
деа тоз лев мигач се чудех що понякога не изключва, а той явно си има едно наум, че зад волана седи келеш...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
shalashaska написа:м чак ме пита от къде имам пари да си позволя колата

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
bivola написа:shalashaska написа:м чак ме пита от къде имам пари да си позволя колата
и на мен са ми го задавали доста често тоя въпрос и полудявам
И мен снощи ме спират ушковците, проверки ала-бала, за оръжие любопитстваха и накрая- отде пара за тая кола?
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Спират ме онзи ден и виждат, че колата е изрядна и няма за какво да се заядат. Обикаля около нея, свети и му се чудя какво толкова търси, а той ми задава въпроса, че не виждал дупка за газ и наистина ли я карам тази кола на бензин?! Аз му казах, че някой ден, когато и той има хубава кола, няма да мисли за такива неща.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Mitko195 написа:И мен снощи ме спират ушковците, проверки ала-бала, за оръжие любопитстваха и накрая- отде пара за тая кола?
Ти по-добре кажи колко пъти на час те спират ушевите

Si non confectus, non reficiat.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Alex_GT3 написа:Спират ме онзи ден и виждат, че колата е изрядна и няма за какво да се заядат. Обикаля около нея, свети и му се чудя какво толкова търси, а той ми задава въпроса, че не виждал дупка за газ и наистина ли я карам тази кола на бензин?! Аз му казах, че някой ден, когато и той има хубава кола, няма да мисли за такива неща.
Опазил ме Господ да видя М3 на газ ... кви хора стават полицаи, направо не е истина.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
vaskoni_1980 написа:Защото като видят по хубава кола и си мислят че е предпоставка за ПТП
В техните очи хубава кола е предпоставка за 10,20,50 лева в джоба в зависимост от нарушението, да не мислиш, че им пука дали ще се джаснеш някъде или не

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Ах този въпрос ми е омилен. Почти винаги когато са ме запирали за капак ме питат откъде пари за такава кола.
И отговора е винаги същия: Тати е голям директор на една голяма компания, майка регионален шеф на НАП, а аз съм безработно директорско синче.

Истината е: баща ми си има овощарници с праскови, сливи и бадеми и сам ги работи (над 2 000 дървета), а майка ми оправя документите и даноците да е всичко легално.
Но факт... В Македония в пъти повече са ми се заяждали куките отколко в България.... Но, в Македония съм тарикат и карам с български номера и това разбираш ли е голям срам....
.
И отговора е винаги същия: Тати е голям директор на една голяма компания, майка регионален шеф на НАП, а аз съм безработно директорско синче.

Истината е: баща ми си има овощарници с праскови, сливи и бадеми и сам ги работи (над 2 000 дървета), а майка ми оправя документите и даноците да е всичко легално.

Но факт... В Македония в пъти повече са ми се заяждали куките отколко в България.... Но, в Македония съм тарикат и карам с български номера и това разбираш ли е голям срам....

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Имам приятел, който кара пежо 406 има го от 4 години и не са го спрели нито един път за проверка, ако пътуваме двете коли някъде мен ме спира почти всеки патрул , а него все едно го няма на пътя 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ти си един истински археолог 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Търсят някой да има оправи фаровете

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2