Анкета: Кой е любимият ви пътен участък?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 21 Апр 2003, 13:41

Магистрала Тракия и най-вече участъка след тунела в посока Пловдив :wink: Благодарение на хубавия асфалт и наклона съм постигал най-голямата си скорост на движение до сега :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pafone » 21 Апр 2003, 19:00

Международен път Е80 София - Калотина и по-специално в участъка София - Сливница . Има 4 платна и много прави участъци,е напрактика си минава през Софийското поле и си е само право,няма завойче...движат се готини митничарски Мерцедеси да се пробваш на Рейс с тях,има Тирове коккто искаш да ти е кеф как ги прелиташ порсото....а когато липсват всичките тия луксове и няма движение си е за пробване на Макс СКорсот...Аз съм си се учил да карам на тоя участък поради липса на куки...А там ми е и рекорда 210км/ч :)
BMW е колата :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WestSide » 21 Апр 2003, 19:25

Мен пък любимата ми отсечка е семинарията - зоопарк(по симеоновско шосе),ама напоследък има 4енгета и не е гот:)
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 22 Апр 2003, 5:09

В БГ - СФ за Мелник, също покрай морето има доста места ......
Тука единицата която върви успоредно по брегът на океана от SF do Monterey а също така пътищата из Napa (винарните).

Потребител
Аватар

Мнение от MaxBiaggi » 01 Май 2003, 17:41

момчета вав варненско на ми харесва аладжа манастир.снощи като се враштах от златните пак от там минах вечерта се кара наи-здраво щото дори и да идва кола виждаш фаровете.за начинаещите по него трасе препорьчвам между 60 и 80 докато свикнат с трасето.овикновенно може да се кара на 2 и 3 аз снощи успях да рьгна и 4та но нещо 140 ми се видяха малко множко като знам какав завои следва :!: но които е паржил там тои пак ще пьржи защото трьпката е велика :!: варненци си знаем защо :idea:
Добрите момчета отиват в рая.а батМарто ша ходи дет си щте!!!!!!!!!!!!!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар

Мнение от Calibra16V » 01 Май 2003, 18:04

Fast-and-Furious написа:Благоевград - Кулата :twisted:

мда с нетърпение те очаквам да се засечем по този път :wave: :D

ентусиаст
Аватар

daa

Мнение от tsvet40 » 01 Май 2003, 19:49

Магистрала Хемус след Правец - незнам защо, но направо полудявам в този участък :twisted: :twisted: :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата