Анкета: Кой е любимият ви пътен участък?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Международен път Е80 София - Калотина и по-специално в участъка София - Сливница . Има 4 платна и много прави участъци,е напрактика си минава през Софийското поле и си е само право,няма завойче...движат се готини митничарски Мерцедеси да се пробваш на Рейс с тях,има Тирове коккто искаш да ти е кеф как ги прелиташ порсото....а когато липсват всичките тия луксове и няма движение си е за пробване на Макс СКорсот...Аз съм си се учил да карам на тоя участък поради липса на куки...А там ми е и рекорда 210км/ч 

BMW е колата 

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
В БГ - СФ за Мелник, също покрай морето има доста места ......
Тука единицата която върви успоредно по брегът на океана от SF do Monterey а също така пътищата из Napa (винарните).
Тука единицата която върви успоредно по брегът на океана от SF do Monterey а също така пътищата из Napa (винарните).
момчета вав варненско на ми харесва аладжа манастир.снощи като се враштах от златните пак от там минах вечерта се кара наи-здраво щото дори и да идва кола виждаш фаровете.за начинаещите по него трасе препорьчвам между 60 и 80 докато свикнат с трасето.овикновенно може да се кара на 2 и 3 аз снощи успях да рьгна и 4та но нещо 140 ми се видяха малко множко като знам какав завои следва
но които е паржил там тои пак ще пьржи защото трьпката е велика
варненци си знаем защо 

Добрите момчета отиват в рая.а батМарто ша ходи дет си щте!!!!!!!!!!!!!!
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2