1ва Серия Купе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: 1ва Серия Купе

Мнение от M3 E92 » 22 Май 2011, 23:05

ogata написа:Ако тва ти е максималната скорост, явно гледаш задните номера на повечето е36ци как се отдалечават :roll:

ПП. По-голяма малоумщина от тва да караш с 200 и да си отделяш вниманието от пътя, както и ръцете от волана ... за да снимаш с колко караш - едва ли има :!:

Снимката е правена на място, на което пътят е прав, без дупки, липсват други коли и има перфектна видимост (което въобще не може да послужи като разумно оправдание, но поне ми мина меракът да видя какво е да караш с 200 :yes:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Май 2011, 23:23

M3 E92 написа:
ogata написа:Ако тва ти е максималната скорост, явно гледаш задните номера на повечето е36ци как се отдалечават :roll:

ПП. По-голяма малоумщина от тва да караш с 200 и да си отделяш вниманието от пътя, както и ръцете от волана ... за да снимаш с колко караш - едва ли има :!:

Снимката е правена на място, на което пътят е прав, без дупки, липсват други коли и има перфектна видимост (което въобще не може да послужи като разумно оправдание, но поне ми мина меракът да видя какво е да караш с 200 :yes:)

Имай едно на ум какво може да се случи на прав път, без дупки и перфектна видимост .... http://www.youtube.com/watch?v=8LHqxWUNG0Y
И при такава ситуация и скорост - по-добре и двете ти ръце да са на волана :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар

Мнение от misho1series » 23 Май 2011, 0:00

M3 E92 написа:123d, автоматик - 4-цилиндров 2-литров дизел с Variable Twin Turbo - малък и голям турбокомпресор, разход градско 7/100 при нормален режим, 9/100 при спортен (карам я само с MaxMotion дизела на OMV); извънградско - 5-6/100.

Ами звучи ми идеално като динамика и разход, ще търся някоя като твоята. Звачи най-веротно ще е дизел, а как са на БМВ дизелите, защото съм чувал отзиви само за бензинки? Точно щях да пиша, че предпочитам автоматик (за града особено в задръствания е по-удобно), а и сега карам автоматика на гаджето и вече свикнах. ;) И аз като теб съм се насочил към употребявана от дилър, защото там предполагам ще са в по-добро състояние, от колкото в автокъща.

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 23 Май 2011, 17:15

Вземай без да се замисляш,много красива кола е 1чката купе.Наистина е по-близка до старите тройки Е30 и Е21,отколкото Е90/Е91/Е92/Е93.http://www.youtube.com/watch?v=hlWBmZIBLwA M1 Coupe е много злобна и се явява нещо като заместник на Е30 М3(не ,че може да се замени такъв автомобил :D )
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 25 Май 2011, 23:01

M3 E92 написа:На един от баирите (нагоре) на магистрала Тракия, зад мен се движеше E46 330xd

Абе на колко си години че се хвалиш че си карал с 200? Тука въобще има ли кола в този форум която да не може да дигне 200? Човека с 330 е бил достатъчно разумен да не се състезава с тебе и ако искаш да си достатъчно жив за да караш колата си трябва да преосмислиш карането с 200 на български път.
Tool - Fear Inoculum

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 26 Май 2011, 8:57

Вземи 125i или 123d и двата мотора имат много хубав разход и двата вървят доста добре, зависи какво искаш дизел или бензин :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Май 2011, 9:00

misho1series написа:Също така искам да попитам дали има някой, който да мисли като мен - че 1-цата купе е по-вярна на Е21 и Е30 като размер и е един вид техен наследник, от колкото купето на сегашната тройка? Според мен сегашната тройка е доста наедряла и е пораснала на всички посоки.

да но 1цата има по-малък багажник от е30 и е много по-тясна от вътре... не мисля, че е някакъв наследник.
тези коли е21 и е30 са били нов клас, това просто е ефтино направена версия на 3ката, която не е ефтина.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 26 Май 2011, 20:10

Това далеч не и е максималната скорост колега, на около 245 и спира горивото :oops:
Не си вземай 135и че ако си младо шоферче ще се пребиеш много качествено.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 26 Май 2011, 22:35

Да ме извини колегата, автор на темата и всички харесващи 1-чката, но...само на мен ли ми грознее и мисля, че има нещо много недоизмислено в дизайна, даже и на купето... :roll: Да не говорим, че си е типично дамска колица... Вкусове всякакви, разбира се... явно си има своите фенове модела ;) Иначе с една 120 дизел добре се заиграхме скоро на магистралата :mhihi: ... Не е като да не върви ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 26 Май 2011, 23:27

Бих си взел някое дизелово автоматче без да се замисля...
Пък нека да е дамска. Аз м/у другото харесвам хечбека повече. Това с хубави джанти е страшно красиво.

Предишна

Назад към Извън Темата