Родната казарма
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Ре: казармата
!!Asen_X написа:Ето къде се намира Горна Малина:
За ориентир: от КНСБ до там са 31км в едната посока... поделението естествено е малко по-близо 29 примерно :-) Горна малина се намира по стария (подбалканския през Карлово) път за Бургас. Излиза се през Ботевградко шосе и след Долни Богров на около километър пътя прави ляв завой (90 градусов не е остър след това е Горни Богров и магистала Хемус), там се продължава направо (по маркировката се завива надясно?!) за Бургас има табела. от там са още 15-тина километра почти 100% права скоростна отсечка. Поделението се намира от дясната страна на пътя преди него е гара Горна Малина. Забравих да кажа че подминавате 1-вата отбивка за Горна Малина На втората завивате в дясно после в ляво за да минете под моста стигате до едно Т образно кръстовище там наляво и все направо през ЖП линийте и сте пред главния вход!

За ПРЕЗОградските отпуски е по договаряне марширута!

Дано съм Ви бил полезен!

П.С. Ако некои не мое 'са ориентира да свирка

Последна промяна turboto на 15 Ное 2005, 19:02, променена общо 3 пъти
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Penchev написа:Kolegi,Ati mi prati SMS predi 30 min i mi kaza,che e razpredelen v pod.28870 Gorna MalinaNe mi se misli za nego
![]()
Georgi Penchev
Penchev не се стряскай, Горна Малина не е част от Триъгълника, нито е в Бухово и Звездец, камо ли Елхово.
Времената, в които служи брат ми минаха... Малкия ми брат бе разпределен в Елхово. Мнозина шапкари от Елхово са молеха на майка ми, да да не ги подвежда по наказателния кодекс, че ще им паднат нашивките, ...останаха ненаказани ... Не искам да си спомням.

Всичко ще е наред... Ати има огромен публичен клуб зад гърба си.
Да караш Peugeot е страст!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ако нещата не са се променили това е свързочната част на Генералния щаб. Не са подчинява на никой друг, но много често има посещения от "висшестоящи кратуни".
Въпреки това беше елитно поделение и там се служеше с яки връзки. Техниката им е винаги най-модерната. Надявам се ati да се чувства нормално, не казвам добре защото такова понятие в казармата нема.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- turboto
- ентусиаст
-
Ре: казармата
Фидел Кастро написа:Ако нещата не са се променили това е свързочната част на Генералния щаб. Не са подчинява на никой друг, но много често има посещения от "висшестоящи кратуни".Въпреки това беше елитно поделение и там се служеше с яки връзки. Техниката им е винаги най-модерната. Надявам се ati да се чувства нормално, не казвам добре защото такова понятие в казармата нема.
![]()
Малко реката им отнесе част от съораженията отсреща на хълма, та ся ги възстановяват... :-)
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Eva* написа:
Penchev не се стряскай, Горна Малина не е част от Триъгълника, нито е в Бухово и Звездец, камо ли Елхово.
Триъгълника на смъртта е Елхово, Грудово и Звездец. Далечко е от Бухово

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
X-citer написа:Eva* написа:Триъгълника на смъртта е Елхово, Грудово и Звездец. Далечко е от Бухово

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- turboto
- ентусиаст
-
RE: поделението на Ати !!!
Penchev написа:Kolegi,Ati mi prati SMS predi 30 min i mi kaza,che e razpredelen v pod.28870 Gorna MalinaNe mi se misli za nego
![]()
P.S. Izviniavam se za latinicata,no pisha ot tel. poradi lipsa na tvard I-net !
Georgi Penchev
28870 ще разбера по-късно къде е, в Горна Малина е 28860
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Е-е-е пичове, не мога и аз да не се изкажа! Ати, приятелю разбирам много добре какво си преживял.
Служих в Шумен, в ШЗО-то, докато още го имаше.
И на мен много бързо ми расте брадата. В началото реших да се бръсна вечер, за да спестявам време сутрин. Добре, ама още на първия развод сержантът идва и ми казва с груб селски глас: "Вие не сте се обръснал! Имате две минути!"
Бягам до третия етаж по стълбите, бръсна се скоростно и газ надолу! Естествено порязал съм се на 100 места и всички се кефят
След следобедния развод старшината идва при мен с една мотика и казва: " Ти, май-май издънка се очертаваш!". Така го рече! Връчи ми мотиката и ми нареди да почистя от плевели плочките на около 20 кв. метра площ.
Командирът на взвода беше голям простак, старши лейтенант от село Златна Нива, Шуменско. Награждаваше с отпуска школниците, които му казваха най-голяма простотия, той ги колекционираше
Ходехме да даваме караули в с. Марково, на 30 км. от Шумен. Със Зил с повреден ауспух, целият пушек влизаше в каросерията, някой повръщаха, един припадна. Аз се сетих да направя с джобно ножче разрез в брезента, отвъртах филтъра на противогаза, нахлузвах го и вадих маркуча през прореза да смуча чист въздух отвън
Така се живееше... И т.н. и т.н.
По-лошо беше като ме пратиха да командвам взвод на полигона Корен, Хасково. Войниците бяха неконтролируеми тийнейджъри /мангали, турци/, по цяла нощ слушаха чалга по кабела и аз новоизпечен фазан отивам да ги командвам. Можеш да си представиш как ми се зарадваха
Но Ати не унивай, ти имаш супер приятели, които те поддържат: БМВ ентусиастите
Иначе Горна Малина, не е зле! Има много по зле!
Служих в Шумен, в ШЗО-то, докато още го имаше.
И на мен много бързо ми расте брадата. В началото реших да се бръсна вечер, за да спестявам време сутрин. Добре, ама още на първия развод сержантът идва и ми казва с груб селски глас: "Вие не сте се обръснал! Имате две минути!"
Бягам до третия етаж по стълбите, бръсна се скоростно и газ надолу! Естествено порязал съм се на 100 места и всички се кефят

След следобедния развод старшината идва при мен с една мотика и казва: " Ти, май-май издънка се очертаваш!". Така го рече! Връчи ми мотиката и ми нареди да почистя от плевели плочките на около 20 кв. метра площ.
Командирът на взвода беше голям простак, старши лейтенант от село Златна Нива, Шуменско. Награждаваше с отпуска школниците, които му казваха най-голяма простотия, той ги колекционираше

Ходехме да даваме караули в с. Марково, на 30 км. от Шумен. Със Зил с повреден ауспух, целият пушек влизаше в каросерията, някой повръщаха, един припадна. Аз се сетих да направя с джобно ножче разрез в брезента, отвъртах филтъра на противогаза, нахлузвах го и вадих маркуча през прореза да смуча чист въздух отвън

По-лошо беше като ме пратиха да командвам взвод на полигона Корен, Хасково. Войниците бяха неконтролируеми тийнейджъри /мангали, турци/, по цяла нощ слушаха чалга по кабела и аз новоизпечен фазан отивам да ги командвам. Можеш да си представиш как ми се зарадваха

Но Ати не унивай, ти имаш супер приятели, които те поддържат: БМВ ентусиастите

Иначе Горна Малина, не е зле! Има много по зле!
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
чарджър кажи името на тоз цървул с вицовете и аз служих точно там 96-97 година и се возех в същия зил без ауспух към Марково ебати чанча дееба
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3