Родната казарма

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Ное 2005, 18:24

Ето къде се намира Горна Малина:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Ре: казармата

Мнение от turboto » 15 Ное 2005, 18:46

!!Asen_X написа:Ето къде се намира Горна Малина:

За ориентир: от КНСБ до там са 31км в едната посока... поделението естествено е малко по-близо 29 примерно :-) Горна малина се намира по стария (подбалканския през Карлово) път за Бургас. Излиза се през Ботевградко шосе и след Долни Богров на около километър пътя прави ляв завой (90 градусов не е остър след това е Горни Богров и магистала Хемус), там се продължава направо (по маркировката се завива надясно?!) за Бургас има табела. от там са още 15-тина километра почти 100% права скоростна отсечка. Поделението се намира от дясната страна на пътя преди него е гара Горна Малина. Забравих да кажа че подминавате 1-вата отбивка за Горна Малина На втората завивате в дясно после в ляво за да минете под моста стигате до едно Т образно кръстовище там наляво и все направо през ЖП линийте и сте пред главния вход! :mhihi:

За ПРЕЗОградските отпуски е по договаряне марширута! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дано съм Ви бил полезен! :mhihi:

П.С. Ако некои не мое 'са ориентира да свирка :mhihi: :mhihi:
Последна промяна turboto на 15 Ное 2005, 19:02, променена общо 3 пъти

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 15 Ное 2005, 18:49

Май се очертават интересни уикенди..... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 16 Ное 2005, 0:16

леле Горна Малина,брат не искам да те плаша ама началника на това поделение е малко луд ,лично съм съм го виждал .Ако си точен и изпълняваш заповедите му е пич,ама кръшнеш ли или пък го ебаваш ,майка плаче така викаше ротния

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Ное 2005, 3:37

Penchev написа:Kolegi,Ati mi prati SMS predi 30 min i mi kaza,che e razpredelen v pod.28870 Gorna Malina :idea: Ne mi se misli za nego :(

Georgi Penchev

Penchev не се стряскай, Горна Малина не е част от Триъгълника, нито е в Бухово и Звездец, камо ли Елхово.

Времената, в които служи брат ми минаха... Малкия ми брат бе разпределен в Елхово. Мнозина шапкари от Елхово са молеха на майка ми, да да не ги подвежда по наказателния кодекс, че ще им паднат нашивките, ...останаха ненаказани ... Не искам да си спомням. :( Сега се надявам нещата да са по-добре

Всичко ще е наред... Ати има огромен публичен клуб зад гърба си.
Да караш Peugeot е страст!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Ное 2005, 3:52

viper написа:Май се очертават интересни уикенди..... :mhihi:

Eva* написа:Ати има огромен публичен клуб зад гърба си.

Охохохо, абсолютно вярно, Вайпъре :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Ное 2005, 11:02

Ако нещата не са се променили това е свързочната част на Генералния щаб. Не са подчинява на никой друг, но много често има посещения от "висшестоящи кратуни". :mhihi: Въпреки това беше елитно поделение и там се служеше с яки връзки. Техниката им е винаги най-модерната. Надявам се ati да се чувства нормално, не казвам добре защото такова понятие в казармата нема. :confused: :confused:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар

Ре: казармата

Мнение от turboto » 16 Ное 2005, 11:08

Фидел Кастро написа:Ако нещата не са се променили това е свързочната част на Генералния щаб. Не са подчинява на никой друг, но много често има посещения от "висшестоящи кратуни". :mhihi: Въпреки това беше елитно поделение и там се служеше с яки връзки. Техниката им е винаги най-модерната. Надявам се ati да се чувства нормално, не казвам добре защото такова понятие в казармата нема. :confused: :confused:

Малко реката им отнесе част от съораженията отсреща на хълма, та ся ги възстановяват... :-)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 16 Ное 2005, 14:08

Eva* написа:
Penchev не се стряскай, Горна Малина не е част от Триъгълника, нито е в Бухово и Звездец, камо ли Елхово.

Триъгълника на смъртта е Елхово, Грудово и Звездец. Далечко е от Бухово ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Ное 2005, 18:16

X-citer написа:
Eva* написа:Триъгълника на смъртта е Елхово, Грудово и Звездец. Далечко е от Бухово ;)
:yes: :yes: Точно така Любо. На повечето от Вас това може да Ви звучи смешно и странно това понятие, но там бяха разположени бойни поделения в постоянна боеготовност и службата беше много тежка. Не съм служил точно там, но непрекъснато съм бил с тези войничета на занятия и до болка ми е познато що е там. :twisted: :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Ное 2005, 21:06

да, грешката е моя, просто има близко звучене и затова явно :)
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

RE: поделението на Ати !!!

Мнение от turboto » 17 Ное 2005, 10:32

Penchev написа:Kolegi,Ati mi prati SMS predi 30 min i mi kaza,che e razpredelen v pod.28870 Gorna Malina :idea: Ne mi se misli za nego :(

P.S. Izviniavam se za latinicata,no pisha ot tel. poradi lipsa na tvard I-net !

Georgi Penchev

28870 ще разбера по-късно къде е, в Горна Малина е 28860

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Ное 2005, 12:38

И аз изкарах в тая казарма 815 дни ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 18 Ное 2005, 11:44

Е-е-е пичове, не мога и аз да не се изкажа! Ати, приятелю разбирам много добре какво си преживял.
Служих в Шумен, в ШЗО-то, докато още го имаше.
И на мен много бързо ми расте брадата. В началото реших да се бръсна вечер, за да спестявам време сутрин. Добре, ама още на първия развод сержантът идва и ми казва с груб селски глас: "Вие не сте се обръснал! Имате две минути!"
Бягам до третия етаж по стълбите, бръсна се скоростно и газ надолу! Естествено порязал съм се на 100 места и всички се кефят :!:
След следобедния развод старшината идва при мен с една мотика и казва: " Ти, май-май издънка се очертаваш!". Така го рече! Връчи ми мотиката и ми нареди да почистя от плевели плочките на около 20 кв. метра площ.
Командирът на взвода беше голям простак, старши лейтенант от село Златна Нива, Шуменско. Награждаваше с отпуска школниците, които му казваха най-голяма простотия, той ги колекционираше :!:
Ходехме да даваме караули в с. Марково, на 30 км. от Шумен. Със Зил с повреден ауспух, целият пушек влизаше в каросерията, някой повръщаха, един припадна. Аз се сетих да направя с джобно ножче разрез в брезента, отвъртах филтъра на противогаза, нахлузвах го и вадих маркуча през прореза да смуча чист въздух отвън :!: Така се живееше... И т.н. и т.н.
По-лошо беше като ме пратиха да командвам взвод на полигона Корен, Хасково. Войниците бяха неконтролируеми тийнейджъри /мангали, турци/, по цяла нощ слушаха чалга по кабела и аз новоизпечен фазан отивам да ги командвам. Можеш да си представиш как ми се зарадваха :!: :!: :!:
Но Ати не унивай, ти имаш супер приятели, които те поддържат: БМВ ентусиастите :!:
Иначе Горна Малина, не е зле! Има много по зле!
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 18 Ное 2005, 11:53

чарджър кажи името на тоз цървул с вицовете и аз служих точно там 96-97 година и се возех в същия зил без ауспух към Марково ебати чанча дееба

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата