ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!
Около 20 мейла имам от един такъв дето се опитваше да ме зарибява! Казах му сичко да мине през moneygram ама нещо не му хареса идеята! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Не се ли изтърка лафа с брега на слоновата кост? Преди няколко години получавам мейл от някакъв сайт за запознанства, където имах регистрация проформа, колкото да се заяждам с някакви прехвалени хубавици. Та пише ми уж жена, която била родена на брега на слоновата кост
, а баща й бил няк'ъв шейх, репресиран от режима. На перфектен английски, със спазване на препинателни знаци и изобщо добре изпипано ми обяснява, как била чернокожо момиче и за нея нямало никакво значение цвета на кожата и образованието, в момента се намирала в изгнание (не се сещам точно в коя държава) и много държи да се видим, като за целта поради липса на средства, ме моли да й услужа назаем
, като й пратя няколко хиляди долара по нейна сметка и някои други неща. Беше наистина забавно да чета подобни простотии, да не говорим че трябва човек да е изтрещял напълно и паднал от Марс да се върже на тези приказки.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ивчо3 написа:Не се ли изтърка лафа с брега на слоновата кост? Преди няколко години получавам мейл от някакъв сайт за запознанства, където имах регистрация проформа, колкото да се заяждам с някакви прехвалени хубавици. Та пише ми уж жена, която била родена на брега на слоновата кост, а баща й бил няк'ъв шейх, репресиран от режима. На перфектен английски, със спазване на препинателни знаци и изобщо добре изпипано ми обяснява, как била чернокожо момиче и за нея нямало никакво значение цвета на кожата и образованието, в момента се намирала в изгнание (не се сещам точно в коя държава) и много държи да се видим, като за целта поради липса на средства, ме моли да й услужа назаем
, като й пратя няколко хиляди долара по нейна сметка и някои други неща. Беше наистина забавно да чета подобни простотии, да не говорим че трябва човек да е изтрещял напълно и паднал от Марс да се върже на тези приказки.
Ти що не и прати няколко хиляди долара в такъв вид

И да я питаш как ше ги избие като дойде тук,то пък не стига че чернокожа,а и пари иска

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И мен някакъв вчера ме зарибява да му пращам колата
Общо взето първите два мейла бяха пазарене за цената

Общо взето първите два мейла бяха пазарене за цената

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Аз сега се сетих, че миналата година прецакаха моите родители така. Някакъв папундряк им звъннал и там нещо ги врътнал, че ако купят ваучер от 50лв. на тогава Vivatel и ще участват в томбола за награда пералня. Каква ти пералня, бе човек, като в къщи имаме една напълно функционираща. Ама те се вързали и купили ваучер и след като онзи се обадил пак продиктували му кода, който го има на всички ваучери и той им казал, че печелят и на следващия ден да си чакат пералнята еди-къде си. Да бе да. Тая пералня така и не дойде, а след като ми съобщиха за това, аз се пошегувах с тях, като им казах, че са участвали в "Прецакването" с Аштън Къчър 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
хехе,малоумници много...то и мен ме пробваха подобна измама с някакви лагери,ама моите се вързажа и доидоха да си вземат паричките -на централна гара в Пловдив--много весело стана,щото ги чакажме с още 2 приятели....на всички пожелавам такива срещички,веселбата е голяма

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
B.M.W НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР лотария
Поздравления! Вашият имейл IP
Спечели фиксирана сума от 450 000, лири в Наградата Bmw Draw, проведена в Лондон, и пуснати на Би Би Си .. съвет за щастливци да видят своите номера, както и категорията Fall In.
http://www.bbc.co.uk/lottery
Издаден юни Тото събота 11-ти
Равен No.1614 печеливши числа: 09 11 35 37 40 45 26 бонус
Уважаеми победител,
Жребият No.1614 изведе вашия е-мейл адрес от една база данни
на Интернет електронна поща на потребителите и квалифицирани ви bonafied носител на
посочената печелившата сума.
Моля свържете се с нашия награда / Вземания представител: г-жа Magrate Kumasi за контакт по-долу за проверка и обработка на премията иск.
Награда Вземания представител: г-жа Magrate Kumasi
Е-мейл:
mrs_kumasi@hotmail.com
С посочените по-долу за предстоящи преработка;
Име .. адрес .. Mobile.No .. секс .. Професия .. Възраст .. страната.
С уважение,
Д-р Джим Wik, (секретар-координатор на онлайн)
Международната акции група
Тел.: +447-031-964-511
Факс: +448447745003
BMW Националната лотария съвет
Единици 2А и 2Б, пътят олимпийски
Sephton Бизнес парк, Aintree Ливърпул
L30 1RD
Незнам как са ме надушили, че съм фен на БМВ

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2