Street Fighter ... ама на живо!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Street Fighter ... ама на живо!

Мнение от (bubsa) » 28 Май 2011, 10:13

Боримиров ку*воооо :censored:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 28 Май 2011, 10:16

Пълен смешник е тоя, даже не може и да се бие, чичката му раздаде некви.... А иначе полицията е виновна, нали тва им е работата - да охраняват мача, ама то е по-лесно да се гледа сеира от страни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Май 2011, 10:21

Най- сетне да видя нещо интересно на български стадион :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Май 2011, 10:49

той боримирката да не е от желязо.кой знае какви простотии е изцепил батката със зеленото?за толкова години е пример боримиров в нашият футбол,докато не се разбере как е станало всичко само ще си коментираме е тука.поне ги натръшка тея лоени бицепси там
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Май 2011, 10:50

ineedmoney написа:нормално е да се изнерви при положение че ония дебелак там от ч.море слиза да иска обяснение от съдията и то като никакъв....и аз да съм и аз бих му набил тупалка. Тия селяци тряя се научат къде им е мястото. Като не си от треньорите а си просто публика седиш и гледаш и толкова....ааааааре :ranting:

ти осъзнаваш ли се кви глупости си написал?
Боримиров в качеството си на какъв ше слиза от трибуните да раздава правосъдие?
типично говежди манталитет..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Май 2011, 10:54

Обаче "бараба",ходи напереш,ше го бие и дръжте ме че го смачках,широко-скроения пич му даде един шамар и боримиров бега,пък на края му скача и в гръб-трагедия,иначе добър пример дава на децата,що после се чудиме че са гамени

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Май 2011, 10:58

Много ясно, че ще му скочи в гръб, иначе Боримирката ще напълни гащите след 2-3 цигански шамара :mhihi: Което пък щеше да разгони тълпата по- бързо от всякаква полицейска намеса :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Май 2011, 11:01

е така се прави:
http://vbox7.com/play:936a0085

или така:
http://vbox7.com/play:e69e84ea

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 28 Май 2011, 11:07

Ето как го правят професионалните биячи 8) http://vbox7.com/play:478c0d04

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Май 2011, 12:45

exotique написа:ако си запознат със случая резкажи за кво става дума...

zazomazo написа:Боримиров в качеството си на какъв ше слиза от трибуните да раздава правосъдие?
типично говежди манталитет..

ти явно си приженик на другите животни които стават принципоно на мезета...няма лошо. А онзи бръснатия да не би да е някакъв че да търси отговоорност. Ето да прочетете малко щото не се научихте, че аз като говоря не приказвам ;) То не може само по 1 клипче да съдите...

"На полувремето на мача някакъв родител от Варна слезе на терена, за да се разправя със съдията. Същият този ми направи впечатление още през първата част с визията си на мутра от 90-те с всичките му мускули и ланци. Освен това не спря да псува гаменски децата на Левски и съдиите. Отначало само слушах, но не издържах и слязох на терена, за да питам съдиите като какъв този тип идва да им търси отговорност. Варненецът започна да ме обижда и заплашва. Явно другите родители осъзнаха, че има сериозно напрежение и също слязоха на терена. Онзи чобанин почти моментално налетя на бой на другите, а аз, като ни скача, няма да седя със скръстени ръце. Впоследствие разбрах, че не за първи път този малоумник прави скандали на детски мачове. Така е било и предната година, когато същият тип е налитал на бой на всички.
Това са думи на Боримиров които според мен се връзват 1:1 с клипа. Не че подрепям такъв бой, ама понякога такива царе на село просто си заслужават един хубав шамар
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Май 2011, 12:52

^ а милицията къде е в цялата ситуация,като е бил толкова изнервен,да се обърне към милицията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Май 2011, 12:57

Е.Димитров написа:^ а милицията къде е в цялата ситуация,като е бил толкова изнервен,да се обърне към милицията

прави си няма я. Ако е имало милиция ония местен дуче изобщо не е трябвало да стигне до съдията.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Май 2011, 12:59

ineedmoney написа:...... Ето да прочетете малко щото не се научихте, че аз като говоря не приказвам ;) То не може само по 1 клипче да съдите...

"На полувремето на мача някакъв родител от Варна слезе на терена, за да се разправя със съдията. Същият този ми направи впечатление още през първата част с визията си на мутра от 90-те с всичките му мускули и ланци. Освен това не спря да псува гаменски децата на Левски и съдиите. Отначало само слушах, но не издържах и слязох на терена, за да питам съдиите като какъв този тип идва да им търси отговорност. Варненецът започна да ме обижда и заплашва. Явно другите родители осъзнаха, че има сериозно напрежение и също слязоха на терена. Онзи чобанин почти моментално налетя на бой на другите, а аз, като ни скача, няма да седя със скръстени ръце. Впоследствие разбрах, че не за първи път този малоумник прави скандали на детски мачове. Така е било и предната година, когато същият тип е налитал на бой на всички.
Това са думи на Боримиров които според мен се връзват 1:1 с клипа. Не че подрепям такъв бой, ама понякога такива царе на село просто си заслужават един хубав шамар

ето ти да прочетеш и ти нещо, дето също се връзва с клипа...за да не съдиш само по думите на говедото :winky:
Код: Избери целия код
"На полувремето отидох при съдиите на пистата, за да ги помоля през втората част децата да играят с двете топки - тяхната и нашата. През първото полувреме ритаха с една оранжева, тяхната. Молбата ми беше половината първо полувреме да е с оранжевата, а другата половина с нашата. В това време идва Боримиров и ме удря в груб. И докато го питаме кой си ти, удари още едно момче - Весо. Тогава стана масово меле. Мишката Боримиров избяга, даже докато бягаше едно от нашите деца го ритна", разказа пред "Варна спорт" Иван Михайлов.

И.Михайлов е другия участник в екшъна

четеш твърде избирателно и само това, дето ти изнася...ама нали казах вече-манталитет :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Май 2011, 13:01

С мутри се сроди, мутра стана.. кво се чудите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 28 Май 2011, 13:03

Хахахахахахахаха! Пълноценно обучение по български футбол! :) Малките ще станат истински наши звезди след някоя и друга година! БИАД, оле!
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата