Street Fighter ... ама на живо!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Street Fighter ... ама на живо!
Боримиров ку*воооо 

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Пълен смешник е тоя, даже не може и да се бие, чичката му раздаде некви.... А иначе полицията е виновна, нали тва им е работата - да охраняват мача, ама то е по-лесно да се гледа сеира от страни.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Най- сетне да видя нещо интересно на български стадион 

Никой не мое ма връне на селу!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
той боримирката да не е от желязо.кой знае какви простотии е изцепил батката със зеленото?за толкова години е пример боримиров в нашият футбол,докато не се разбере как е станало всичко само ще си коментираме е тука.поне ги натръшка тея лоени бицепси там
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
ineedmoney написа:нормално е да се изнерви при положение че ония дебелак там от ч.море слиза да иска обяснение от съдията и то като никакъв....и аз да съм и аз бих му набил тупалка. Тия селяци тряя се научат къде им е мястото. Като не си от треньорите а си просто публика седиш и гледаш и толкова....ааааааре
ти осъзнаваш ли се кви глупости си написал?
Боримиров в качеството си на какъв ше слиза от трибуните да раздава правосъдие?
типично говежди манталитет..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Обаче "бараба",ходи напереш,ше го бие и дръжте ме че го смачках,широко-скроения пич му даде един шамар и боримиров бега,пък на края му скача и в гръб-трагедия,иначе добър пример дава на децата,що после се чудиме че са гамени
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Много ясно, че ще му скочи в гръб, иначе Боримирката ще напълни гащите след 2-3 цигански шамара
Което пък щеше да разгони тълпата по- бързо от всякаква полицейска намеса 

- saleen
- старши ентусиаст
-
Ето как го правят професионалните биячи
http://vbox7.com/play:478c0d04

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
exotique написа:ако си запознат със случая резкажи за кво става дума...
zazomazo написа:Боримиров в качеството си на какъв ше слиза от трибуните да раздава правосъдие?
типично говежди манталитет..
ти явно си приженик на другите животни които стават принципоно на мезета...няма лошо. А онзи бръснатия да не би да е някакъв че да търси отговоорност. Ето да прочетете малко щото не се научихте, че аз като говоря не приказвам

"На полувремето на мача някакъв родител от Варна слезе на терена, за да се разправя със съдията. Същият този ми направи впечатление още през първата част с визията си на мутра от 90-те с всичките му мускули и ланци. Освен това не спря да псува гаменски децата на Левски и съдиите. Отначало само слушах, но не издържах и слязох на терена, за да питам съдиите като какъв този тип идва да им търси отговорност. Варненецът започна да ме обижда и заплашва. Явно другите родители осъзнаха, че има сериозно напрежение и също слязоха на терена. Онзи чобанин почти моментално налетя на бой на другите, а аз, като ни скача, няма да седя със скръстени ръце. Впоследствие разбрах, че не за първи път този малоумник прави скандали на детски мачове. Така е било и предната година, когато същият тип е налитал на бой на всички.
Това са думи на Боримиров които според мен се връзват 1:1 с клипа. Не че подрепям такъв бой, ама понякога такива царе на село просто си заслужават един хубав шамар
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^ а милицията къде е в цялата ситуация,като е бил толкова изнервен,да се обърне към милицията
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Е.Димитров написа:^ а милицията къде е в цялата ситуация,като е бил толкова изнервен,да се обърне към милицията
прави си няма я. Ако е имало милиция ония местен дуче изобщо не е трябвало да стигне до съдията.
ineedmoney написа:...... Ето да прочетете малко щото не се научихте, че аз като говоря не приказвамТо не може само по 1 клипче да съдите...
"На полувремето на мача някакъв родител от Варна слезе на терена, за да се разправя със съдията. Същият този ми направи впечатление още през първата част с визията си на мутра от 90-те с всичките му мускули и ланци. Освен това не спря да псува гаменски децата на Левски и съдиите. Отначало само слушах, но не издържах и слязох на терена, за да питам съдиите като какъв този тип идва да им търси отговорност. Варненецът започна да ме обижда и заплашва. Явно другите родители осъзнаха, че има сериозно напрежение и също слязоха на терена. Онзи чобанин почти моментално налетя на бой на другите, а аз, като ни скача, няма да седя със скръстени ръце. Впоследствие разбрах, че не за първи път този малоумник прави скандали на детски мачове. Така е било и предната година, когато същият тип е налитал на бой на всички.
Това са думи на Боримиров които според мен се връзват 1:1 с клипа. Не че подрепям такъв бой, ама понякога такива царе на село просто си заслужават един хубав шамар
ето ти да прочетеш и ти нещо, дето също се връзва с клипа...за да не съдиш само по думите на говедото

- Код: Избери целия код
"На полувремето отидох при съдиите на пистата, за да ги помоля през втората част децата да играят с двете топки - тяхната и нашата. През първото полувреме ритаха с една оранжева, тяхната. Молбата ми беше половината първо полувреме да е с оранжевата, а другата половина с нашата. В това време идва Боримиров и ме удря в груб. И докато го питаме кой си ти, удари още едно момче - Весо. Тогава стана масово меле. Мишката Боримиров избяга, даже докато бягаше едно от нашите деца го ритна", разказа пред "Варна спорт" Иван Михайлов.
И.Михайлов е другия участник в екшъна
четеш твърде избирателно и само това, дето ти изнася...ама нали казах вече-манталитет

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хахахахахахахаха! Пълноценно обучение по български футбол!
Малките ще станат истински наши звезди след някоя и друга година! БИАД, оле!

Без страх, без спирачка!
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5