Пичове,сезонът на моторите дойде,,,,
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Пичове,сезонът на моторите дойде,,,,
madpetio написа:Mamouk написа:http://www.btv.bg/videos/ekskluzivno-video/video/532077007-Mototsikletist_se_blasna_v_taksi_ostana_na_myasto.html
.
по същия начин стана и моита катастрофа - обратен на двоина непрекъсната
Е сега, пред мен на Раковска един бакшиш същото, обратен, запуши 2те платна, щеше на мм да удари една мацка с колело....аз ако бях..камери...глобички...колко гориво е да обърнеш през пряката

пс.Това е всеки ден....

Много като тебе вече плакаха ...
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Аз ако бях нарочно щях да се изсиля и във вратите на това говедо мръсно..
(естествено ако съм с кола ).... 

- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
eraziel написа:Krassi_kn написа:Онзи ден бяхме излезли да покараме с един френд и на Орлов мост ни засича някакъв пишлигар с 20 годишно Пежо с десен волани ни вика "Е вие защо не пуснахте мигачи".Ние че не бяхме пуснали мигачите не бяхме ама той пък щото беше
Брао бе, играчи.
???
39-годишен мотоциклетист без книжка,загина при пътен инцидент във Великотърновското село Родина, съобщиха от Областна дирекция на полицията.
Инцидента е станал в петък вечер около 23.00 часа в село Родина на остър завой.
Мотоциклет „Ямаха”, управляван от неправоспособния водач, вследствие на висока скорост губи контрол над мотоциклета и излита извън пътното платно.
Водачът е бил без предпазна каска.След катастрофата той е откаран в болницата във Велико Търново.
Там е установено, че мъжът е получил черепно-мозъчна травма и въпреки намесата на лекарите тази нощ е починал.
Инцидента е станал в петък вечер около 23.00 часа в село Родина на остър завой.
Мотоциклет „Ямаха”, управляван от неправоспособния водач, вследствие на висока скорост губи контрол над мотоциклета и излита извън пътното платно.
Водачът е бил без предпазна каска.След катастрофата той е откаран в болницата във Велико Търново.
Там е установено, че мъжът е получил черепно-мозъчна травма и въпреки намесата на лекарите тази нощ е починал.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Сега какво, ще вадим черна хроника ли....
Мен ме интересува колко колко умират от цироза...
Стига...големи хора сте, всеки си носи глава на рамената, наистина една идея по-предпазливо, ама няма смисъл да се оплюва..идиоти навсякъде, не само по таксита и мотори...
Пазете колегите моторджии и те нас и така

И каквато и сила да има да ни пази...
Мен ме интересува колко колко умират от цироза...

Стига...големи хора сте, всеки си носи глава на рамената, наистина една идея по-предпазливо, ама няма смисъл да се оплюва..идиоти навсякъде, не само по таксита и мотори...
Пазете колегите моторджии и те нас и така

И каквато и сила да има да ни пази...

Последна промяна Ronka на 28 Май 2011, 16:24, променена общо 1 път

Много като тебе вече плакаха ...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
madpetio написа:Mamouk написа:http://www.btv.bg/videos/ekskluzivno-video/video/532077007-Mototsikletist_se_blasna_v_taksi_ostana_na_myasto.html
.
Аз си спомням, когато стана

Да сме концентирани постоянно, да се пазим сами и да пазим другите участници в движението и да имаме късмет дано.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
За мотористите се разправя, че са донори. Самите те много обичат поговорката, че колата вози тялото, а мотора вози душата
Кефя се на моторите иначе, но не е изобщо практично да се качиш в 3 чифта кожа върху теб, каска - да ти развали перчема, ръкавици и ботуши и то лятото. После като ги свалят и сигурно миришат на 3 вида цигани
(лаф да става, да не се обиди ся някой моторджия).
Друго си е с колата, сядаш си с дрехите, които са ти удобни в рекарцето и заспиваш
Еле па ако караш 300+ hp кола, за какво ти е мАтор ?
A и с мотора донътите не са толкова зрелищни 

Друго си е с колата, сядаш си с дрехите, които са ти удобни в рекарцето и заспиваш

И кола 1000 коня да караш.... Няма нищо общо с усещането на мотора. Хората не карат мотори защото са по- практични или излиза по- евтин транспорта. Хората карат мотори защото мотора предлага неща на нервните ти окончания които нищо друго не може.
Наистина трябва обаче много да се внимава... Аз като карам мотор винаги имам усещането, че правя нещо незаконно. Това е най- лесния начин да си фокусиран и да внимаваш в картинката. Особенно ако караш някой голям мотор при които се изисква известна доза планиране на всичко което правиш като си на пътя...
Наистина трябва обаче много да се внимава... Аз като карам мотор винаги имам усещането, че правя нещо незаконно. Това е най- лесния начин да си фокусиран и да внимаваш в картинката. Особенно ако караш някой голям мотор при които се изисква известна доза планиране на всичко което правиш като си на пътя...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
alx истината е, че и аз се кефя на моторите и на всичките не практични неща, които изброих.
Ако трябва да съм по-конкретен ме кефят пистарките, т.е. всички мотори са хубави, но бих искал да си взема пистарка - сигурно щото съм на 23 още и за това, като поулегна може и да си променя мнението.
Въпреки че ми харесват ме е страх от тях. Просто защото една грешка при висока скорост може да ти струва живота, а всеки обича да кара бързо
В един моторджийски форум пишеха, че то няма как да не паднеш - просто се надяваш като паднеш първия път да е леко и за друг път да внимаваш....
Ако трябва да съм по-конкретен ме кефят пистарките, т.е. всички мотори са хубави, но бих искал да си взема пистарка - сигурно щото съм на 23 още и за това, като поулегна може и да си променя мнението.
Въпреки че ми харесват ме е страх от тях. Просто защото една грешка при висока скорост може да ти струва живота, а всеки обича да кара бързо

В един моторджийски форум пишеха, че то няма как да не паднеш - просто се надяваш като паднеш първия път да е леко и за друг път да внимаваш....
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
пожелавам на всички моторджии да мислят като карат ,да се пазят и да не очакват другите да ги пазят и да имат безпроблемен и безавариен сезон.... 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Mamouk написа:madpetio написа:Mamouk написа:http://www.btv.bg/videos/ekskluzivno-video/video/532077007-Mototsikletist_se_blasna_v_taksi_ostana_na_myasto.html
.
Аз си спомням, когато стана![]()
Да сме концентирани постоянно, да се пазим сами и да пазим другите участници в движението и да имаме късмет дано.
Теб Пеца,те върнахме тогава!!! Да си жив и здрав братле и да се пазиш много !!! Това е един от готините ми спомени от форума,,, Първо и най-главно ,ти се оправи и второ, клубът показа какво означава сплотеност и обединение,,,,

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Разкажете за този случай
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
който има ще кара ,който няма ще гледа само как някой хора си правят кефаа

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
The 5th element написа:Mamouk написа:madpetio написа:Mamouk написа:http://www.btv.bg/videos/ekskluzivno-video/video/532077007-Mototsikletist_se_blasna_v_taksi_ostana_na_myasto.html
.
Теб Пеца,те върнахме тогава!!! Да си жив и здрав братле и да се пазиш много !!! Това е един от готините ми спомени от форума,,, Първо и най-главно ,ти се оправи и второ, клубът показа какво означава сплотеност и обединение,,,,

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
madpetio написа:The 5th element написа:Mamouk написа:madpetio написа:Mamouk написа:http://www.btv.bg/videos/ekskluzivno-video/video/532077007-Mototsikletist_se_blasna_v_taksi_ostana_na_myasto.html
.
![]()
![]()

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3