Една тема за жените след раждането ...
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: Една тема за жените след раждането ...
Ronka написа:Аз искам да знам колко от вас родиха напоследък, дето писахте...
Ма кво имам да раждам за да знам, как някой си търси причина да се сдъвка с някой друг... Тва с раждането си е ваша грижа, ние ако трябва освен всичко друго и да раждаме, вие за кво сте ни...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Nasti написа:Основния проблем на цялата работа е тъща ти (май така се водеше), малко по-гявол е и не ти влиза на първа директно на тебе, а ти играе от зад. Като са сами двете и оная дъртата и намила видя ли колко си тъпа, един мъж като хората не намери, до кога ще живеете тук, ти си ми дете, малкия ми е внуче, ама тоя хрантутник, няма да го търпя, да го пера, да му готвя, а той като ми се прибере да ми пърди пред телевизора, аз баща ти го отучих от тия неща, та тоя ли... и така. После тъпото парче, щото жената си е тъпо парче по дифолт, без да мисли ти се пуска като обезомял пес и ръси мозък, играе го нервна, като я натиснеш вечер в леглото ти вика, че я боли главата или че детето спи и ще го събудите и така. Без да съм го играл тоя филм съм ги видял нещата. Хвани намери некво жилище някъде, стегни го колкото можеш и се местете овреме, защото или ще го гризнеш и дъртия дзвер ще те напъди чрез жена ти или ще ти прави разнообразно и ще препрограмира домашния ти любимец в твой постоянен обвинител за всичко.
А ето го и пояснението, което ме мързеше да напиша в предното ми мнение

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Има една теза според ,която брака е 3 лъжици мед в каца с катран
Най вероятно сте изяли меда.........
Като човек ,които има 20 години брак ще ти кажа ,че момичето за което си се оженил все по малко ще го познаваш.
Но това не е задължително да е лошо ,просто явно очакваш да се държи ,както когато сте биле гаджета.А това все повече няма да се случва ,особено сега когато е майка ,нейния приоритет е детето (говоря по принцип) а мъжо минава на задна позиция.
Семейния живот далеч не е "чаша чай" ,така ,че в името на детето си струва човек да е търпелив и сколен на компромиси.....
И само не си мисли ,че като я оставиш ще намериш идеалната ,от това по голяма заблуда няма .......

Най вероятно сте изяли меда.........
Като човек ,които има 20 години брак ще ти кажа ,че момичето за което си се оженил все по малко ще го познаваш.
Но това не е задължително да е лошо ,просто явно очакваш да се държи ,както когато сте биле гаджета.А това все повече няма да се случва ,особено сега когато е майка ,нейния приоритет е детето (говоря по принцип) а мъжо минава на задна позиция.
Семейния живот далеч не е "чаша чай" ,така ,че в името на детето си струва човек да е търпелив и сколен на компромиси.....
И само не си мисли ,че като я оставиш ще намериш идеалната ,от това по голяма заблуда няма .......
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Кръстник написа:възможно ли е нещо незнам на хормонална основа ли на какво дотолкова да се промени тази жена че изобщо да немога да позная човека с който съм ?
бинго пич! всичко е хормон...в момента организма й е коктейл от хормони и това придружено със самия факт че е жена е довело до резултата. И да наистина хормоните могат да са причина човек да се измени достатъчно че да не го познаеш.
Имам добра новина за теб....след известно време ще отшуми и всичко ще си дойде на място. Идеята сега е да си мълчиш, да се кротнеш и да си свиеш семейното гнездо, в което да отгледаш тва дете! Жената е много капризно животно особенно в тоя период и иска обгрижване така че успех!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
CONAN написа:......
+ 1, и вярно, че е добре да се изнесете, но не си мисли, че проблемите ше минат, ше оправите едни, ще дойдат нови..
Както се казва брака е компромиси и от двете страни.
А за хормоните по мои наблюдения се променят през бременноста, след раждането се нормализират, а след 1г си е баш каквато си е /ама пак, пмс смс тъща и т.н

Кръстник написа:... просто си регистрирах друг ник защото искам да питам някакви работи тука а има хора в форума дето ме познават и не искам да разбират каквви работи ми се случват щото е малко лично...
Само да не почнеш да си отговаряш от другия ник, че тогава наистина е зле работата

По темата - не сдавай багажа - щом търсиш решение , значи има смисъл.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
брато най лесно се тръгва ,но нищо не приключва всичко остава ,до някъде проблемите се задълбават ,пробвай да отидете поне за 14 дена на почивка сами и ще си отговориш сам на всичко ,освен ако няма любовник ,,,, успех за да не си един от нас дето имаме деца от друг барак
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
E, ти намери в кой форум да пуснеш подобна тема, честно
Добре, че тука си има доста капацитети, врели и кипели в тия работи, та ще получиш про информация
Иначе успех, ако не си некой сеирджия, дето няма кво да прави в четвъртък вечер 

Аз съм млад баща и искам да кажа, че депресията май аз я изкарвам
Така де ... тая след родилната 
Определено човек като види това малко същество с всеки изминал ден, започва да си дава сметка, за какво става дума. Т.е. нещата, за които мислим вече са много по-различни от мислите преди това дете. На мен ми е идвало на моменти да си хвана раничката и айде на некъде, но това не е оправия. Човеците сме създадени да се мъчим и да си караме баварците и май е нужно да положим усилия.
Смятам, че нещата се оправят с разговор - директен разговор. Face to face. Изяснявате си позициите, без задръжки, изкоренявате плесентта и се съсредоточавате върху развитието на чавето. Проблеми от рода: "няма пари за бенз", "днеска ми написаха АКТ - май не ми върви", "любовницата какво ли прави", "стига с тоя шопинг" ... това е ежедневие, а не проблем.
Хареса ми изказването на един колега по-горе: "Направете си 2-ро за да ресетне софта" . Бих казал най-доброто хапче.

Определено човек като види това малко същество с всеки изминал ден, започва да си дава сметка, за какво става дума. Т.е. нещата, за които мислим вече са много по-различни от мислите преди това дете. На мен ми е идвало на моменти да си хвана раничката и айде на некъде, но това не е оправия. Човеците сме създадени да се мъчим и да си караме баварците и май е нужно да положим усилия.
Смятам, че нещата се оправят с разговор - директен разговор. Face to face. Изяснявате си позициите, без задръжки, изкоренявате плесентта и се съсредоточавате върху развитието на чавето. Проблеми от рода: "няма пари за бенз", "днеска ми написаха АКТ - май не ми върви", "любовницата какво ли прави", "стига с тоя шопинг" ... това е ежедневие, а не проблем.
Хареса ми изказването на един колега по-горе: "Направете си 2-ро за да ресетне софта" . Бих казал най-доброто хапче.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
[quote="Pin2"]Аз съм млад баща и искам да кажа, че депресията май аз я изкарвам
Така де ... тая след родилната 
и преди и сега --- кисела работа е "ЖЕНА" ама не може без нея и БМВ то сега пак ще съм татко от втората ми жена , кво да кажа нервна работа ,ама вече си знам и казвам "кисалчоо" и се нормализират работите

и преди и сега --- кисела работа е "ЖЕНА" ама не може без нея и БМВ то сега пак ще съм татко от втората ми жена , кво да кажа нервна работа ,ама вече си знам и казвам "кисалчоо" и се нормализират работите
заврян зет.
оправи го това, после като не се наместят нещата- ще търсиш другите проблеми.
оправи го това, после като не се наместят нещата- ще търсиш другите проблеми.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
CONAN написа:Като човек ,които има 20 години брак ще ти кажа ,че момичето за което си се оженил все по малко ще го познаваш.
Това старите, мъдри хора са го формулирали по следния начин : Браковете се разпадат защото жените си мислят, че след сватбата ще могат да променят мъжете си, а мъжете си мислят, че след сватбата жените им ще си останат каквито са си били.
Личен опит с конкретния проблем нямам, но човек трябва да се учи от опита и грешките на другите, така че ето ти още нещо да поразмишляваш. Преди 3-4 години чета следния виц :
"Учени са открили хранителен продукт, който намалява желанието на жените за секс с 90%. Името му е сватбена торта."
Пращам вица на приятел, който по това време имаше сериозни семейни проблеми и той ми отговаря : "Ще трябва още да поработят. Тортата го намалява с около 50%, останалите изчезват с първото дете."
Последна промяна AGD на 02 Юни 2011, 22:43, променена общо 1 път
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
AGD написа:......
"Учени са открили хранителен продукт, който намалява желанието на жените за секс с 90%. Името му е свадбена торта."
Пращам вица на приятел, който по това време имаше сериозни семейни проблеми и той ми отговаря : "Ще трябва още да поработят. Тортата го намалява с около 50%, останалите изчезват с първото дете."
сори за ОФ-а, ама не е баш така
намалява желанието с въпросните проценти, ама само за секс със законната половинка...
същите тия проценти се прехвърлят към желанието за секс с любовник...

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ineedmoney написа:Кръстник написа:възможно ли е нещо незнам на хормонална основа ли на какво дотолкова да се промени тази жена че изобщо да немога да позная човека с който съм ?
бинго пич! всичко е хормон...в момента организма й е коктейл от хормони и това придружено със самия факт че е жена е довело до резултата. И да наистина хормоните могат да са причина човек да се измени достатъчно че да не го познаеш.
Имам добра новина за теб....след известно време ще отшуми и всичко ще си дойде на място. Идеята сега е да си мълчиш, да се кротнеш и да си свиеш семейното гнездо, в което да отгледаш тва дете! Жената е много капризно животно особенно в тоя период и иска обгрижване така че успех!
Колега много грешно разсъждаваш, предполагам че не си женен и нямаш приятелка с бебе

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Ivo_Borisov написа:Колега много грешно разсъждаваш, предполагам че не си женен и нямаш приятелка с бебе
Моля всички доктори по психология, които ще отсичат "много грешно разсъждаваш", да аргументират детайлно диагнозата си, за да е разбираемо за всички!

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4