За триене!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: проблем с некоректен подател на стока през еконт

Мнение от bum_bum » 05 Юни 2011, 13:20

Няма какво да ти каже, нито на теб, нито на Еконт. Ял съм го тоя като подател с получател тука от форума. Беше си поръчал един дебитомер, даже го сложил, покарал и решил, че не му е проблема от него, а аз плащам пробата- доставка в двете посоки :mhihi:
Остави го да се оплаква на който иска.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Юни 2011, 13:26

Ако ти се занимава му пусни една "контра оферта", че ще го съдиш за опит за измама... дето ти е пратил други маратонки, не каквото си поръчал... да не говорим, че за поръчки online имаш право да върнеш стоката в рамките на 7 дни, без дори да се обясняваш. Тоя блъфира яко, и според мен се опитва да те сплаши да не предприемаш нещо спрямо него.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 05 Юни 2011, 13:32

Не се филмирай излишно - това, че си отворил пратката, без опцията, си е проблем на Еконт, че са ти разрешили :winky: . Нищо не може да ти направи - псувай си го на воля :mhihi: и пусни сайта тук, за да знаем да не купуваме от този боклук :winky:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 05 Юни 2011, 14:40

Maverick_VS написа:Не се филмирай излишно - това, че си отворил пратката, без опцията, си е проблем на Еконт, че са ти разрешили :winky: . Нищо не може да ти направи - псувай си го на воля :mhihi: и пусни сайта тук, за да знаем да не купуваме от този боклук :winky:

Я ти го филмирай че си говорил с адвокат и ще заведеш дело срещу него за опит за измама.. все пак се е опитал да ти продаде други маратонки..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 15:03

благодаря за съветите и подкрепата!линка на който попаднах ме препращаше към 555.bg, :arrow: мъжки обувки :arrow: маратонки :arrow: adidas,nike,puma,внос от англия,мисла бяха на цена 69лв.с молба да не се прават предварителни компромати и ходове,за да изчакам идните 1-2 дни и да видя какво ще се случи,свързал съм се с познати в съда вече,търсят се контакти в еконт,в полицията имам роднина.имам доста лични,семейни и здравословни проблеми,и тая глупост ми дойде в повече,склонен съм да направа компромис,само за да не се вкарвам във филми и простотии,но ако се наложи.......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 15:06

последното което ми каза беше че е печелил такова дело,като са му платили стоката в троен размер и разходите по делото са били около 1000лв.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 05 Юни 2011, 15:34

hobotqnin написа:последното което ми каза беше че е печелил такова дело,като са му платили стоката в троен размер и разходите по делото са били около 1000лв.

нема такива работи.. глупости са :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Юни 2011, 15:37

bum_bum написа:Няма какво да ти каже, нито на теб, нито на Еконт. Ял съм го тоя като подател с получател тука от форума. Беше си поръчал един дебитомер, даже го сложил, покарал и решил, че не му е проблема от него, а аз плащам пробата- доставка в двете посоки :mhihi:

:shock: E ти кво взе обратно дебиЛомера и му даде парите ли? Или си му дал дебитомера без да ти е платил, пък после ти го е върнал?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Юни 2011, 15:42

hobotqnin написа:последното което ми каза беше че е печелил такова дело,като са му платили стоката в троен размер и разходите по делото са били около 1000лв.

хаха тоя луд ли е?даже и да си ги взел,по закон ако купиш нещо през онлаин магазин до 3 или 5 работни дни можеш да върнеш стоката!!! не знам кви дела е печлил,ама му тегли една майна и не се занимаваи с глупости
даже се учудвам за някви си маратонки тоя продавач да те вкарва в такива филми
в случая проблеми може да има куриера,че ти е дал да отвориш,ама от комисията за защита там на незнам си кво ще го изядът тоя играч с все парцалките му

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 05 Юни 2011, 16:08

Той колегата бум бум е доста свестен, съдейки по мненията му тук. Четейки и за премеждията с е36цата му, която колко пари му била излезнала вече, а дали е движение не знам :mhihi:
Ама май все попада на някви мошеници.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hobotqnin » 05 Юни 2011, 16:09

честен и коректен съм бил винаги когато съм правил някаква сделка,и във форума пазарувам и продавам понякога разни неща,за това се филмирам малко щото не съм изпадал в такива ситуации деееба

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Юни 2011, 16:18

xpl0d написа:
bum_bum написа:Няма какво да ти каже, нито на теб, нито на Еконт. Ял съм го тоя като подател с получател тука от форума. Беше си поръчал един дебитомер, даже го сложил, покарал и решил, че не му е проблема от него, а аз плащам пробата- доставка в двете посоки :mhihi:

:shock: E ти кво взе обратно дебиЛомера и му даде парите ли? Или си му дал дебитомера без да ти е платил, пък после ти го е върнал?

Не, просто го взел, покарал и видял, че нещата не се оправят с дебитомер. Вместо да вземе да плати доставката в двете посоки, защото все пак аз нямам вина за това, че вследствие пробата е преценил, че няма нужда от тоя дебитомер го върнал в Еконт и тва е..

За съжаление заради подобни измамници като тоя с маратонките сериозно се подкопава доверието в онлайн търговията, която е добра алтернатива на традиционната, особено в тая криза тъй като поради липсата на магазин, работници, заплати, наеми и т.н. може да предложи доста по-ниски цени от тези на реалните магазини.
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Юни 2011, 16:52

Няма такива работи... И да не е посочено в товарителницата, ако се разговаря с подателя и той разреши може да се отвори стоката. Не че съм го виждал черно на бяло в някакъв вътрешен правилник на Еконт, но имах такъв случай. Поръчах едни неща от форума и колегата беше забравил да отбележи опцията. Аз му звъннах от офиса, питах го, защо не я е отбелязал (не че бяха ебати частите, ама вече съм го ял това дърво и на непознати "колеги" нямам грам доверие :) ) и после дадох куриера да разговаря с подателя, питаха го - разрешавате ли да се отвори пратката, той разреши и така. Всичко си беше точно. :) Така че му кажи да не се прави много на пич и това е. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 05 Юни 2011, 17:54

Как ми се ще да се беше случило на мен това и тоя отворко да почне да ми разтяга локуми по телефона...
Към автора много пъти съм правел това ако не ми отбележат, че може да се отвори и по телефона да се дава съгласие, а иначе ако от еконт се направят не интересни и не застанат на твоя страна може да се разправя само с тях. Теб това изобщо не те бърка! Без филми пич, тоя явно така си изкарва хляба с лъжи и съдилища ама само там където мине номера.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Юни 2011, 18:00

Бъдете реалисти. Няма съд, който да образува дело за това, че някой разопаковал чифт патъци за 60лв без разрешение.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата