bmw vs. cadillac (или случката с колата на обама в ирландия)
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: bmw vs. cadillac
Бронираният Кадилак на Обама, носещ прякора "Звярът", е създаден да устои на всякакъв вид атака и да запази живота на пътниците си. Едва ли обаче някой е предвиждал това, което се случи в американското посолство в Дъблин.
Оказа се, че Кадилакът е твърде нисък и се е закачил в парче метал от заключващия механизъм на портата на посолството. Това внезапно стопиране на предницата я е залепило на асфалта!
Оказа се, че Кадилакът е твърде нисък и се е закачил в парче метал от заключващия механизъм на портата на посолството. Това внезапно стопиране на предницата я е залепило на асфалта!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
http://www.youtube.com/watch?v=mKym-Zi3 ... re=related
Е на тоя клип се чува как и 7-цата преди кадилака опира и тълпата притаява дъх ...
Е на тоя клип се чува как и 7-цата преди кадилака опира и тълпата притаява дъх ...

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-

Каква машина, а едно джилязо я закова като плюнка!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Баси - не съм и предполагал, че това чудо ще е на нафта.... 

Si non confectus, non reficiat.
- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Zagy написа:Баси - не съм и предполагал, че това чудо ще е на нафта....
А аз не съм и очаквал да е бензин... това тегло просто си иска дизел с много тяга... или бензинов мотор с духалки де, ама хАмериканците тея работи не ги разбират просто...
ПС: и ако беше на бензин тоя камион само щяха да си мечтаят за 8 мили с галон- като нищо щяха да го докарат разхода до 100/100

това е или някаква авария в хидравликата на "колата" или някаква (фалшиво активирана) защитна реакция колата да "пада" на асфалта ако усети ще нещо се случва отдолу (примерно има вибрации характерни за възпламеняване на взрив).
аз лично мисля, че това гостуване на обама не е било изпипано оперативно. едно че подпряха колата така, две че при същото гостуване целия кортеж е спирал случайно на най-обикновена бензиностанция да зарежда.. при положение че обикновено сикрет сървис си носи всичкото гориво което им трябва като са на "излет". "импровизация" не е в дума в речника на тая организация
аз лично мисля, че това гостуване на обама не е било изпипано оперативно. едно че подпряха колата така, две че при същото гостуване целия кортеж е спирал случайно на най-обикновена бензиностанция да зарежда.. при положение че обикновено сикрет сървис си носи всичкото гориво което им трябва като са на "излет". "импровизация" не е в дума в речника на тая организация
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
ама беше сигурен, че ще мине
не че нещо, но трябваше да предположи как ще се развият нещата 

Абе колата си минаваше просто забележете ,че точно когато предните гуми минаха и колата изведнъж падна без да е закачала.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
POL_Starshi написа:Оказа се, че Кадилакът е твърде нисък и се е закачил в парче метал от заключващия механизъм на портата на посолството!
Това не съм си гo измислил или предположил, а цитирам официален материал!

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
alx написа:това е или някаква авария в хидравликата на "колата" или някаква (фалшиво активирана) защитна реакция колата да "пада" на асфалта ако усети ще нещо се случва отдолу (примерно има вибрации характерни за възпламеняване на взрив)....
Най-много ми допада като теория ! И на мен ми мина същата идея през главата

от свинята лебед не става...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: bmw vs. cadillac (или случката с колата на обама в ирландия)
то и на мен най-много ми пасва авария като версия за случката, но официално ще остане версията дето е дал Старшия- абсурд е да си признаят за проблем с колата...
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4