Помощ за академията на МВР
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Re: Помощ за академията на МВР
ms написа:просто нема начин да не лъжеш, важното е да помниш на какъв въпрос какво си лъгал

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
"Който не става за нищо, става бакшиш, който и за бакшиш не става - става ушев." 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Така колеги бях и не успях
Теста се състоеше от тест за интелигентност и след това психо тест от 170-80 въпроса времето за изпита беше 2часа /10мин почивка/+ 40 мин за психо теста ,въпроси всякъкви

Теста се състоеше от тест за интелигентност и след това психо тест от 170-80 въпроса времето за изпита беше 2часа /10мин почивка/+ 40 мин за психо теста ,въпроси всякъкви

Последна промяна Tipche на 15 Юни 2011, 12:02, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
значи по логиката на колегата от теб и чеп за зеле не става
аз лично не мога да разбера мотивите на който и да е да става полицай в тая държава, ама...

аз лично не мога да разбера мотивите на който и да е да става полицай в тая държава, ама...
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
ms написа:значи по логиката на колегата от теб и чеп за зеле не става![]()
Колега нищо лично към теб, но много повърхнотно се изказваш.
1. МВР академията доста трудно се завърша.
2. Веднъж като я завършиш не ставаш полицая който те спира за аптечка, пожароасител и т.н.
3. Полицай в таз държава не означава катаджия с хранилка в ръка.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
полицай се става,заради сигурната работа.не всички са некадърници и тъпанари.а и възможностите в бг не са никак много,че да е срамно да учиш за ченге
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BAHKATA_TDI написа:ms написа:значи по логиката на колегата от теб и чеп за зеле не става![]()
Колега нищо лично към теб, но много повърхнотно се изказваш.
1. МВР академията доста трудно се завърша.
2. Веднъж като я завършиш не ставаш полицая който те спира за аптечка, пожароасител и т.н.
3. Полицай в таз държава не означава катаджия с хранилка в ръка.
що повърхностно- аз ли съм написал "Който не става за нищо, става бакшиш, който и за бакшиш не става - става ушев."

1: знам как се завършва, имам пресни примери под носа ми- не е лесно, но не е и толкова трудно...
2: е то оставаше и академия да завършваш за да си патрул

3: аз полицай знам к'во е, ама полицаите (тея завършили академията, не катаджиите) дали знаят какво е да си такъв

Аз просто не мога да ги разбера мотивите да ставаш полицай...
ПС: разбира се, че не е срамно да учиш за полицай- то срамна работа няма... проблемът е точно тази "сигурна работа"- не им стигат хората и поне аз не знам да са изгонили някой щото е некадърен... не щото се е издънил, а просто щото не става за тая работа да е уволнен... и понеже работата им е сигурна на голяма част хич не им дреме дали ще свършат нещо или не и просто отбиват номера...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сигурна работа, държавна, добре платена, елементарна, щото който не ставал за нищо го вземали полицай, явно там са само олигофрени по тази логика... да се чуди човек, защо са на едно от първите места по разбити семейства, защо има такова текучество и защо мине не мине време и някой си тегли куршума.
По темата-колегата няма защо да се коси, че не са го приели, нормално е да е разочарован, но нищо читаво не е изтървал, за да съжалява, даже така е по- добре, щото днешното МВР няма нищо общо с това преди 20 години и е едно голяяяяяямо разочарование
По темата-колегата няма защо да се коси, че не са го приели, нормално е да е разочарован, но нищо читаво не е изтървал, за да съжалява, даже така е по- добре, щото днешното МВР няма нищо общо с това преди 20 години и е едно голяяяяяямо разочарование

Никой не мое ма връне на селу!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2