Бокс..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Бокс..

Мнение от boksioraE39 » 14 Юни 2011, 18:33

BorisBMW написа:За два месеца няма смисъл да се започва. Само лоша шега може да ти изиграе най-много някой път.

Ми за два месеца моя първи треньор Краси Чолаков е станал републикански шампион. :!:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 14 Юни 2011, 18:39

Абе колеги, не съм се засилил да тренирам бокс :kuku: , може по нататък една круша от големите да си купя и да я блъскам за кеф.. какъв бокс, наближавам 30-те, нали некой млад боксьор на 15г. ще ми смени физиономията :mhihi: както казах, тренирал съм друго преди време, мога да се защитавам ( поне така мисля). Не знаех, че за да харесваш бойните спортове трябва да си тренирал или да си боец на определения спорт :conf:

Навремето в залата ни водеха боксьори за спаринг, не професионален разбира се, лесно контролирах ситуацията с крака от далече, докато не се наби в мен и не размаха ония ръчища.. тогава стана много весело.. усещах как попивам всеки един удар и докато разбера какво става резулата беше 10 на 0 за боксьора :kuku: :shock: :mhihi: :lol:

Аре стига офтопик ;)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 14 Юни 2011, 21:03

Не е точно бокс но това ми харесва на мен http://www.youtube.com/watch?v=hzPWCd6JoHs и http://www.youtube.com/watch?v=6EqLcJ-K4NY

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Юни 2011, 21:51

BorisBMW написа:За два месеца няма смисъл да се започва. Само лоша шега може да ти изиграе най-много някой път.

Точно за 2-3 месеца се влиза у час на бокса.

А това да тренираш боен спорт, за да го ползваш на улицата просто нема го коментирам... Все си мислех че тука възрастта е 18+++ , ама това е изказване за детски форум :roll:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 15 Юни 2011, 0:09

На бокса не съм му чак такъв фен да го гледам, но съм се убедил, че няма по-добро средство за отслабване и 'влизане във форма'! И то само за удоволствие да го тренираш, наторварването е супер!
Даже днес намерих една заличка до нас и мисля да почвам отново, че станах 100 кила... :mhihi:

Друго по темата да питам, сега с тая Олимпиада догодина - какво става с нашия бокс? Едно време бяхме световна сила, сега нищо не се чува...? :confused:
21/02/08...speechless

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 15 Юни 2011, 0:35

Друго по темата да питам, сега с тая Олимпиада догодина - какво става с нашия бокс? Едно време бяхме световна сила, сега нищо не се чува...?

И аз това се питам :confused:

Имаме добри треньори и боксьори, но явно има някаква пречка да се уреждат мачове за титлата, Кубрат има големи шансове, но гледам че има малко мачове, 12 но пък всичките са му победи, не знам дали ше му уредят такъв мач за титлата, защото тия пусти пари проклеха всичко.. :banghead:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Потребител
Аватар

Мнение от Pavel Marinov » 15 Юни 2011, 1:21

kriso85 написа:

Стига глупости...!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 15 Юни 2011, 12:59

Не ме разбра, колега! Не съм казал, че като тренираш, трябва да вървиш по улиците и да се заяждаш с всеки, и който ти се опъне да му покажеш колко си голям...и ограничен явно, ако има такива хора...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 15 Юни 2011, 14:06

За 2-3 месеца е абсурд да влезеш в час.За 2 месеца ще е добре ако си се научил да удряш правилно крушата...а после идва дишането, движението и разни други тънкости.Глупаво е човек да учи боен спорт за да се бие по улиците, но е важно всеки мъж да може да защитава себе си и жената до себе си.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 15 Юни 2011, 14:24

Pavel Marinov написа:
kriso85 написа:

Стига глупости...!!!

Едно зависи какво значи да влезеш в час, друго е, че доста зависи от това колко си схватлив и кой те тренира! Такива щуротии с еди-кой-си станал републикански за 2 месеца като е почнал от кота 0, са несериозни изказвания!

Иначе велики боксьори много - Али, Тайсън, Фрейзър, Марсиано, Ла Мота...то не са 1 и 2 имената, а и списъка продължава.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 15 Юни 2011, 14:33

Това за 2-та месеца са пълни глупости, най-много след тях ако си по-тъп да си повярваш че си голяма нинджа и да станеш за смях някъде :mhihi: Аз тренирам бокс от 4 месеца, напредък определено имам, но си трябва време ,желание, и най-вече психика за да станат нещата.., за 2-3години може да се направи нещо, но пак си зависи много от човека.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 15 Юни 2011, 14:45

Витанов написа:
http://www.youtube.com/watch?v=U78gVgYb ... re=related

35-я нокаут е много интересен Роки Марсиано поваля Джо Люис.. :shock: :bowdown: Марсиано ми е един от фаворитите.. човек който има 49 официални мача и от тях 49 са победи, 43 с нокаут, единствения човек без загуба.. :twisted:

Бъркаш се, колега. Едно от големите имена в лека категория Флойд Мейуедър също е с 40+ (колко точно не знам) мача и без загуба. Уникално техничен състезател!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Юни 2011, 15:35

Pitbull_Germany написа:
Pavel Marinov написа:
kriso85 написа:

Стига глупости...!!!

Едно зависи какво значи да влезеш в час, друго е, че доста зависи от това колко си схватлив и кой те тренира! Такива щуротии с еди-кой-си станал републикански за 2 месеца като е почнал от кота 0, са несериозни изказвания!

Иначе велики боксьори много - Али, Тайсън, Фрейзър, Марсиано, Ла Мота...то не са 1 и 2 имената, а и списъка продължава.

Ти явно си по сериозните изказвания и ги разбираш нещата,ама първо влез в залата и после се изказваи неподготвен,защото има доста българи/цигани който много бързо хващат за какво става въпрос. Залата имам предвид боксовата не тая на здравите.. :!: :!: :!: :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 15 Юни 2011, 16:33

Pitbull_Germany написа:
Витанов написа:
http://www.youtube.com/watch?v=U78gVgYb ... re=related

35-я нокаут е много интересен Роки Марсиано поваля Джо Люис.. :shock: :bowdown: Марсиано ми е един от фаворитите.. човек който има 49 официални мача и от тях 49 са победи, 43 с нокаут, единствения човек без загуба.. :twisted:

Бъркаш се, колега. Едно от големите имена в лека категория Флойд Мейуедър също е с 40+ (колко точно не знам) мача и без загуба. Уникално техничен състезател!

Не го бях чувал този :yes: имах предвид в тежката категория че е единствения, за леката не съм се интересувал, но като гледам и там интересът е доста голям и има много добри играчи :)

доста добър е http://www.youtube.com/watch?v=78-LjNI9B8U малко нокаути от Флоид..

видях че ще има мач на 19/9/11, ще се гледа, дано го дават по евроспорт :D
I am beton!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 15 Юни 2011, 16:49

boksioraE39 написа:Ти явно си по сериозните изказвания и ги разбираш нещата,ама първо влез в залата и после се изказваи неподготвен,защото има доста българи/цигани който много бързо хващат за какво става въпрос. Залата имам предвид боксовата не тая на здравите.. :!: :!: :!: :kuku:

Абе, батка, колко време го тренираш тоя спорт, а? Ей, така информативно да ми кажеш. Не ми обяснявай как да влизам в залата, щото 8 години съм се събуждал и заспивал с тоя спорт, ходил съм по турнири, печелил съм медали и т.н. Не познавам 1 и 2ма настоящи състезатели, а да не говорим, че познавам и са ме тренирали някои от големите ни треньорски имена. Явно се бараш парче биткаджия - вземи питай Пепи Лесов колко време средно трябва на едно момче, което не е слагало ръкавици да стане републикански шампион. Да не говорим, че Ники Джелатов е всеобщо признат от всички в тоя спорт като човек, който това му вродено. А и не знам доколо го познаваш, но надали скоро ще се пръкне някой боксьор с мотивацията на Ники и който да бачка нон-стоп от сутрин до вечер в залата. Ей, за това ти говоря, че много зависи от човека. Вземи едно нормално момче от някое даскало, което гледа клипчета на Тайсън с овиснало чене, закарай го в залата и нека видим колко време ще му трябва да влезе в състезателна форма, а да не говорим за нещо повече!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата