Шок! Осъдиха Мануела Горсова да плати 21000 лв. на максим!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Re: Шок! Осъдиха Мануела Горсова да плати 21000 лв. на максим!!!

Мнение от PIONEER » 14 Юни 2011, 17:59

Аз не мога да разбера Стависки и Великов (http://www.standartnews.com/news/details/id/52592/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D0%B1%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%87) какво правят на свобода още...Това момче,което се предполага,че е убило сестрите Белнейски го осъдиха на доживотна,а тия ги бавят още.А случаите са от ясни по ясни.Обстоятелствата са известни,шофьорите са известни,но присъди няма.Дано Господ си свърши работата по-скоро от българския съд :!:
Изображение
8.32

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 14 Юни 2011, 18:28

Mollov написа:
Alpina_Johnnie написа:СМЪРТ за тоя руски педал!!!

:censored: :ranting:

Nikito_nn написа:made in bulgaria :kuku:

Боклуци, не ги е срам, тоз долен руски пердашко осакати момичето и кво, той навънка, тя осакатена че и да плаща.....дае***, мръсните им боклуци :evil: . Това само тука го има.

По 1 седмица почивка... ако има и други желаещи - да заповядат....

Понякога малко прекаляваш!!!
Тук малко се получава, както каза Влади Въргала - "Това е все едно да осъдят евреите да платят за газта на Хитлер, щото все пак разходи, нали..."
Не виждам защо се учудвате - за кражба на два хляба - 6 месеца пандиз. За убийство - две години и половина условно. Е, какво повече да го обсъждаме.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Юни 2011, 18:41

Не, не прекалявам... в този форум трябва да се държи прилично ниво на словоизлияние (т.е. да се поддържа "добрият тон")... подобни простотии са не само нежелани, но и както виждаш наказуеми...

В случая не ме интересува по чий адрес се изказват и дали го е заслужил или не... да не говорим, че един като си позволи да изпростее, след него (както виждаш) се почва и от останалите.... два от постовете ги изтрих, тия останаха...

P.S. Намалих им наказанието на по 24ч.... ама при следващ случай няма да минат само с 1 седмица.

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 14 Юни 2011, 18:42

Значи 5 хляба = 1 човешки живот в България :wave: :bowdown: :censored: :dummy: :ranting:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 14 Юни 2011, 19:36

Не че го оправдавам,но доколкото каза адвоката му няма да вземе и стотинка от споменатата сума.А и обективно си е правилно/според мен това решение/ за разлика от присъдата която получи самия Стависки.Дано се възтанови момичето,това е важното!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 14 Юни 2011, 19:56

Аз думи нямам ... Най-правилното според мен при първа възможност да се вкарат някви пари за оправяне на документи и отказване от Българско гражданство и молба за Английско поданство , чак след това да се предприемат съдебни дела , иначе в тая държавичка българия (не заслужава да я напиша с голяма) няма как да стане , гарван на гарван око не вади .... при нас е двойно ! Като се замисля колко хора са дали живота си през вековете да съществува тази пародия дето имаме днес за държава лошо ми става .... В мен седи само родовюбието и твърде против съм да има държава българия
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Юни 2011, 20:06

Вземи се изнасяй на някъде тогава или просто спри да пишеш такива хейтърски постове, че ти станаха доста напоследък и е твърде дразнещо :censored: . Ама ако си мислиш, че те чакат в "белите" страни с отворени обятия да те залеят с кинти и да си живееш страхотно....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Юни 2011, 20:34

Аз не мога да разбера що почвате старата песен на нов глас... по-добре ли ви става, кефи ви да хейтите и да псувате, вероятно ще промени нещата... страшна работа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 15 Юни 2011, 0:12

Maverick_VS написа:Вземи се изнасяй на някъде тогава или просто спри да пишеш такива хейтърски постове, че ти станаха доста напоследък и е твърде дразнещо :censored: . Ама ако си мислиш, че те чакат в "белите" страни с отворени обятия да те залеят с кинти и да си живееш страхотно....

Не съм егоист и имам ангажименти към семейство , а ако това може да стане да избягам с всички няма по-хубаво нещо ! Нз дали те дразни теб ,а и хич не ми пука понеже това е мое мнение ,и то ми е разрешено от първата поправка в конституцията ,още далечната 91ва година , а именно свободата на словото , вярно че тука думата закон няма значение , но нека поне ние обикновенните хора я спазваме малко от малко ... Никъде не те чакат с отворени ръце да те затрупват с пари , но поне в чужбина знаеш за какво работиш , знаеш че евентуално имаш права , знаеш че закона е закон , и дребните неща в ежедневието не ти се трупат толкова на главата че на 23 като се прибереш да те цепи тиква от мисли за неуредици в наща татковина .....Иначе виж и къв народ сме , почнаха веднага нападки срещу мен ,а в горния си пост споменах че съм родолюбец :clap: :clap: :clap:
I'm slowly drifting
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Юни 2011, 0:17

Болна държава...кво очаквате.
Ако беше с акъла си тоа Ставииски отдавна щеше да търка наровете.
Турците не ги бивало..е да ама в Турция тоа леден играч отдавна хълката отздад щеше да е охлабена в Диарбекир защото ПИЯН Е УБИЛ ЧОВЕК...
лека вечер на всички :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 15 Юни 2011, 1:02

Май излезе,че и Максимчо ще изпъне още някой лев за пиячка :arrow:
Горсова, която е представена чрез настойник - майка й Диана, е осъдена да заплати направените от застрахователя разноски - 12 120 лева, както и да заплати на Максим Стависки направените по делото разноски - 8 660 лева.

http://www.standartnews.com/news/details/id/106605/
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 15 Юни 2011, 3:15

DirtySouth написа:. Никъде не те чакат с отворени ръце да те затрупват с пари , но поне в чужбина знаеш за какво работиш , знаеш че евентуално имаш права , знаеш че закона е закон , и дребните неща в ежедневието не ти се трупат толкова на главата че на 23 като се прибереш да те цепи тиква от мисли за неуредици в наща татковина .....

Съгласен съм с мнението на колегата. Може и в чужбина работата да не е лека, дори понякога да е "къртовски труд", но разликата е, че си мотивиран да се трудиш много, защото знаеш, че ще получиш много. В България има различни длъжности и работи, изискващи умствен труд, на които хората буквално се разболяват от претоварване, недоспиване и нервно напрежение и взимат символичните суми от 500-600лв. месечно. Именно затова при нас липсва мотивация, затова в някои сфери работата се върши наполовина, дори и поради тази причина корупцията и кражбите са повече. Задайте си въпроса дали българинът ще е толкова корумпиран и склонен към присвоявания, ако получава европейски заплати и води европейски начин на живот? Ще кажете: "Пак ще е, това си му е в кръвта и в манталитета". Така е, но защо? Защото от край време положението със стандарта ни и със заплатите си е такова и искрено се надявам в близко бъдеще това да се промени.
На всеки биха минали "незаконни мисли" през главата, когато е висшист, получава 500 лв месечно, издържа семейство, плаща сметки и т.н

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 15 Юни 2011, 8:43

Тука е заложен малко моралния момент, където независимо дали е заведено дело за имуществени или каквито и да е щети, Ставински осъкати това момиче за цял живот! Не стига, че не го прибраха зад решетките, ами има и наглостта да се съди.
Отделно тия 21 000 лв разноски по дела ме съмняват....
Могат да обжалват пред Върховен съд, но каквото пак да е решението Ставински трябва да има морален дълг към това момиче до края на живота й!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Юни 2011, 9:02

Боже колко красиво момиче е била. Нямам думи в каква държава живеем. :censored: :censored: Просто е недопустимо това.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 15 Юни 2011, 9:02

surfboard написа:..........

И аз съм съгласен с вас, човек наистина ако получава това за което е учил и това за което работи, незаконни мисли едва ли ще има, а и да има винаги ще се замисля, какво може да загуби, а сега се замисля какво може да спечели, защото за губене няма нищо.
А по темата - трябва да си някакво безгръбначно мекотело за да търсиш пари за разходи от хора които едвам свързват двата края с дете на легло. В смисъл , колкото и да си беден , ако си ЧОВЕК това никога не можеш да си го и помислиш , камо ли да го направиш...К'ви разходи, к'ви пет лева бе, тия трябва да се обесят за такова нещо. Отвращават ме такива неща, отвращава ме цялата държава.
Последна промяна Fixxxer на 15 Юни 2011, 9:26, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата