Какво мразите да ви пипат (вещи разбира се )
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Какво мразите да ви пипат (вещи разбира се )
Най-мразим да ми пипат нещо, което току що съм залепил или боядисал
, а относно храната, гнуслив съм, но не виждам нищо лошо жената или дъщерята да ми бъркат в чинията
, колата и без това трудно ще я запалят.

Мразя да ми пипат стола когато седя на него, някой да ми се облегне на него и да гледа какво правя. Мразя също и самото стоене до мен, да ме гледат в ръцете какво правя и как го правя. А относно стола пак да кажа - мразя и когато го докосват само , независимо с какво , с крак , ръка, само да усетя някаква вибрация и откачам. Ми общо взето май е това, гледам уж да съм спокоен човек, но това със стола ме изкарва от равновесие 

мноо сте нервни уе
само на мен ли не ми пука кво пипат (стига да не е с цел да ме дразнят де
)

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
В повечето пъти даже и впечетление не ми прави какво ми пипат
все ми е тая безотговорен съм си и за това повечето пъти аз си патя и направо полудявам като ми вземат нещо и ми го върнат преебано
което е 90% от случейте.

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Много мразя като си подреда нещо на точно определено място на бюрото, някой да започне да го пипа и да го разглежда! Без значение какво е. Направо ме изкарва извън нерви. Работя с умни, възпитани и узряли хора, но ЗАЩО ТРЯБВА КАТО МАЛКИ ДЕЦА ДА ИДВАТ И ДА БАРАТ КЪДЕТО НЕ ИМ Е РАБОТАТА
.
Поздрави.

Поздрави.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
по скоро мразя като съм си оставил нещо някъде и после да го намеря другаде предпочитам всичко да си е там където съм си го оставил ,а също и за Момичето ми
все още нямам кола но мисля нея да не я пипат много 

Последна промяна А.Марчев на 15 Юни 2011, 17:51, променена общо 1 път

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Хрната.
Много рядко давам от нея, и като цяло съм много чувствителен като се храня, не обичам да ме прекъсват, докато се храня.
Компютри, телефони е ясно, все пак на тях си имаш лични неща, никой не обича да му ги пипат.
Не обичам някой да ми кара колата повече от един път, защото съм си "опърдял" всичко, дето се вика - знам си нещата къде са, настроил съм си седалки, огледала и т.н., а и просто не съм спокоен като някой друг ми я кара. Не обичам да й се облягат, било то на врати, калници и т.н., а като видя някой да е седнал / облегнал / подпрял настрани на седалката и по този начин страницата на рекарото да е под напрежение, направо ми става лошо.
И другото, което мразя да ми пипат е примерно като се занимавам с дадено нещо - или го оправям или нещо такова и някой да почне да ми се меси и да пипа, направо полудявам.

Компютри, телефони е ясно, все пак на тях си имаш лични неща, никой не обича да му ги пипат.
Не обичам някой да ми кара колата повече от един път, защото съм си "опърдял" всичко, дето се вика - знам си нещата къде са, настроил съм си седалки, огледала и т.н., а и просто не съм спокоен като някой друг ми я кара. Не обичам да й се облягат, било то на врати, калници и т.н., а като видя някой да е седнал / облегнал / подпрял настрани на седалката и по този начин страницата на рекарото да е под напрежение, направо ми става лошо.

И другото, което мразя да ми пипат е примерно като се занимавам с дадено нещо - или го оправям или нещо такова и някой да почне да ми се меси и да пипа, направо полудявам.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Koлата, въздушната пушка, рибарските такъми 

Никой не мое ма връне на селу!
Май мразя да си наглася огледалата, седалката и волана и да си ги запиша и след това някой да си запише нещо друго върху моя номер. Позиция номер 1 е моя бе хора. Разберете... Аман от палави пръстчета... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ето защо аз винаги записвам на позиция 3 (или най-последната възможна). 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
err0r написа:Ето защо аз винаги записвам на позиция 3 (или най-последната възможна).
И трите позиции са си мои, за различни начини на шофиране, който иска да си я гласи, но да не запаметява

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alX3m написа:мноо сте нервни уесамо на мен ли не ми пука кво пипат (стига да не е с цел да ме дразнят де
)
+1

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
_65536_kb_sec_ написа:err0r написа:Ето защо аз винаги записвам на позиция 3 (или най-последната възможна).
И трите позиции са си мои, за различни начини на шофиране, който иска да си я гласи, но да не запаметява

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3