За мечтите :)
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: За мечтите :)
Ми мечтая за собствен бизнес(до 23-та годишнина), хубава къщурка и семейство(до към 27-та годишнина) с което да я превърнем в дом
За 2-ро и 3-то има време, ама за 1-то закъснявам с графика
Помежду тия работи искам и мега-брутално Е34 със официален статут "Edition" и номерация "1/1"

За 2-ро и 3-то има време, ама за 1-то закъснявам с графика

Помежду тия работи искам и мега-брутално Е34 със официален статут "Edition" и номерация "1/1"

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
SPEED_GABROVO написа:Аз мечтая да си имам автоморга само за BMW автомобили,да намеря точното момиче,да си имам спретната къщурка с поне две лапета,и разбира се ,поне две стари BMWта отпреди Е36.Смятам,че не летя в небесата откъм мечти,ако съм упорит,имам шанс.
с цялото си сърце ти го пожелавам !

Мисля че едната мечта съм си я осъществил ( надявам се и за напред )

- Bъ3eLa_csl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e12 525
искам само 2 неща, да съм заможен, ама заможен като ричард брансън и да имам повече жени от хю хефнър 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- А.Марчев
- ентусиаст
-
acer написа:искам само 2 неща, да съм заможен, ама заможен като ричард брансън и да имам повече жени от хю хефнър
по скоромен човек от теб не съм виждал

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз пък мечтая да заживеем и ние в нормална държава, в която не само мутри и политици да ограбват населението и да сме им роби, всичко друго ще си дойде само на мястото.
При прочита на първа и втора страница, всички мечтаете за неща които в нормалните държави хората ги получават, като просто ходят на работа
При прочита на първа и втора страница, всички мечтаете за неща които в нормалните държави хората ги получават, като просто ходят на работа

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Dirty M5 driveR написа:Най-просто казано - мечтая да изживея живота си по начин, който ще ми харесаМечтая да се занимавам с автомобили (за сега само с гуми, джанти, и окачване. Иначе главната ми цел са двигатели, модификации, МНОГО турбини и яко бууст
). Искам да намеря половинката си, понеже ми писна да съм сам. Имам нужда от сериозно момиче до себе си. Абе дето се вика искам след години да се обърна назад, да видя постиженията си, и да се чувствам удовлетворен от живота си. Не смятам че искам много, ама времетата са такива, че тия най-прости неща често са толкова трудно осъществими. За това трябва да се борим, и да не спираме да мечтаем. Мен лично мечтите ме водят напред.
Мислиш точно като мен.

vld написа:Аз пък мечтая да заживеем и ние в нормална държава, в която не само мутри и политици да ограбват населението и да сме им роби, всичко друго ще си дойде само на мястото.
Много ми се иска да успея ,да постигна нещо в нашата родина,но със всеки изминат ден,бягството в чужбина ми се вижда все по съблазняващо.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
SPEED_GABROVO написа:Dirty M5 driveR написа:Най-просто казано - мечтая да изживея живота си по начин, който ще ми харесаМечтая да се занимавам с автомобили (за сега само с гуми, джанти, и окачване. Иначе главната ми цел са двигатели, модификации, МНОГО турбини и яко бууст
). Искам да намеря половинката си, понеже ми писна да съм сам. Имам нужда от сериозно момиче до себе си. Абе дето се вика искам след години да се обърна назад, да видя постиженията си, и да се чувствам удовлетворен от живота си. Не смятам че искам много, ама времетата са такива, че тия най-прости неща често са толкова трудно осъществими. За това трябва да се борим, и да не спираме да мечтаем. Мен лично мечтите ме водят напред.
Мислиш точно като мен.
vld написа:Аз пък мечтая да заживеем и ние в нормална държава, в която не само мутри и политици да ограбват населението и да сме им роби, всичко друго ще си дойде само на мястото.
Много ми се иска да успея ,да постигна нещо в нашата родина,но със всеки изминат ден,бягството в чужбина ми се вижда все по съблазняващо.
Не се чуди......... ако си нормален човек, просто се махни и си живей. Тва е.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Bъ3eLa_csl написа:Да съм собственик на петролна компания.
Осъществиш ли мечтата си, моята мечта на най-преден план ще стане да ти бъда най-добрият приятел

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
pepitoooooooooo написа:
Не се чуди......... ако си нормален човек, просто се махни и си живей. Тва е.
Засега на преден план е ,да завърша средно образование,изобщо нямам желание да се махам от Бг,обичам си Габрово,макар да запада доста,но ако ножа опре до кокала,ще си бия шута при майка ми в Кипър,но до последно ще се боря ,да си остана тук.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Бил съм в Габрово, колега. Било е много, много хубаво градче. Но е било... сега просто..... умря..
Не, че Кипър е за предпочитане, но ако определено искаш да живееш нормално и си напълно нормален, не ти е мястото в тая държава. Учи и се махни, да живееш нормално.
Не, че Кипър е за предпочитане, но ако определено искаш да живееш нормално и си напълно нормален, не ти е мястото в тая държава. Учи и се махни, да живееш нормално.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
pepitoooooooooo написа: Не се чуди......... ако си нормален човек, просто се махни и си живей. Тва е.
не е толкова лесно смисъл ще ти е гадно за приятели роднини трудно ще е ,но щом отидеш 1 път и останеш там връщане няма !

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
pepitoooooooooo написа:Бил съм в Габрово, колега. Било е много, много хубаво градче. Но е било... сега просто..... умря..
Мда било е,заводи,работа,пък сега на умиране,но тук съм си израснал и винаги ще ми е на сърце.Иначе,наистина Кипър не е от най-удачните,но поне имам роднина и ако ще се бяга ,първо ще е там.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
Aз не мечтая, аз си поставям цели 

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4