Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки

Мнение от Fear » 21 Юни 2011, 14:53

Dimitroff написа:Днес и аз минах точно от там...отвратителна история...няма значение кой е виновен...човека го няма.
Бях в лява лента и нямаше как да не видя, че беше с жилетката (облечена), не хвърлена върху него...нямам думи...по-долу друг пресичаше малко след Плиска...асоциацията е ясна мисля... :no:

Погледни снимката от колегата, пуснал темата. Жилетката не е облечена. ;)
Лично видях, как я извадиха от колата на bTV. Допреди това, тялото лежа близо час непокрито.

Не, че това има особено значение, човека няма какво да го върне. :|

Що се отнася до "несъобразената скорост", то тя май няма нужда да се доказва. Несъобразена скорост може да е и 1км/ч., a както добре знаем, в такъв случай, ще трябва да се движиш с 0км/ч. :banghead:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Юни 2011, 15:01

M3 E92 написа:
zzuzi написа:
goguma написа:След като пешеходецът е пресичал неправилно, шофьорът би трябвало да е невинен...

Но сме в българия и шофьора винаги е виновен за всичко и ще го съдят все едно е избил 30 човека с пушка и както винаги ще се оправдаят с "несъобразена скорост"

А тая "несъобразена скорост" как ще я докажат :kuku:

нещо обърка държавите май... тук шофьора Е виновен... "Несъобразена скорост" е ВСЯКА скорост довела до инцидент- щом не си се съобразил със самоубийствените наклонности на някои пешеходци да пресичат на магистрала значи си виновен :roll: нищо, че си карал с 60-70км/ч- виновен си и толкова...
заради такава ситуация (убит човек пресичащ дето не трябва и скорост под ограничението) преди доста години (97-98 някъде) един познат си отнесе условната присъда- тук просто шофьора е директно виновен...

ПС: жалко за загиналия, но по-жалко за шофьора...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 21 Юни 2011, 15:25

Искренно съчувствам на шофьора, аз като се сетя през какъв ад минах, при положение че в моя случай пешеходеца оцеля... И всички, полицаи, дознатели и т.н. все ми разправяха колко голям "късмет" съм извадил, че момчето е оцеляло... И всички те ти съчувстват, и сами признават че при нас законите са сбъркани..
Дано има свидетели, че не е имало как да го види навреме, че в обратен случай му предстои много тежко дело..

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 21 Юни 2011, 15:49

боже колко прост народ има може ли да преси4аш от бе .........ццццц
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 21 Юни 2011, 16:01

няма оправия с тия българи...ти му говориш ,оно рупа ли ,рупа и пак си прави каквото си иска...и после някои друг му е виновен...... :banghead: :banghead: :banghead:
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Юни 2011, 16:07

Трябва да се засили контрола върху пешеходците и яко глоби за такива безумни пресичания, не може шофьора винаги да е виновен за простотията на пешеходец, без елентарен разсъдък и инстинкт за самосъхранение, както и не може на тази отсечка да караш със съобразената скорост от 30км/ч, щото някой такъв тарикат може да реши, че не може да пресече през подлеза, да не говорим каква предпоставка за още ударени и ранени е едно екстремно спиране на автомобил на тази отсечка.
Никой не мое ма връне на селу!

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 21 Юни 2011, 16:11

Много жалко за пешеходеца, и още по-жалко за шофьора. :( А още по-гадно е, че хората няма да си вземат поука от това и всеки си пресича както си иска. Постоянно ги наблюдавам, никой не ебава подлези и светофари... :confused:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 21 Юни 2011, 16:30

Кошмар!
Да чукна на дърво, онзи ден щях да съм в същата ситуация, но ми се размина. На голям булевард с по-голяма позволена скорост и на зелен светофар. Някакъв ИДИОТ изтича от някъде и скочи точно пред колата. Аз си карах нормално с около 50 км/ч и не зная как успях да избегна сблъсъка. Предбледнях като платно. Размина се и аз не знам на какъв късмет, чак не можах да го напсувам или да свирна или каквото и да било. Омръзна ми от такива малоумни самоубийци. Преди ми се беше случила една подобна случка на Орлов мост, даже тема бях пуснала тук. Няма ли най-после да се вземат някакви мерки за подобни индивиди?

Горкия шофьор!

Потребител
Аватар
Кара: e34 525tds
Мечтае да кара: m5 e60

Мнение от mom4eto » 21 Юни 2011, 17:13

Дано сега господата от мвр-то да обърнат повече внимание на пешеходците , а не да се заяждат с нас , понеже не сме си отлепили старата лепенка на гражданската ... Жалко за човечеца , такава нелепа смърт , но това не е оправдание ...
Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 21 Юни 2011, 17:56

zzuzi написа:И естествено шофера ще го отнесе,та и в затвора може да го пратят,щото някой е решил,че е безсмъртен и може да лети.

А, що ве :shock: Ако не е употребил алкохол и се е движил със съобразена скорост щего оправдаят. Я, ский онази мастита ледена нинджа Ставийски. Само с условна за един отнет и един провален живот. То, това и ако можеш да го наречеш живот... Що, за него да може условна, при положение че си е за затвора, ама отвсякъде, а за тоя човек да има ефективна, ъ???
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 21 Юни 2011, 18:01

rado_rf написа:
zzuzi написа:И естествено шофера ще го отнесе,та и в затвора може да го пратят,щото някой е решил,че е безсмъртен и може да лети.

А, що ве :shock: Ако не е употребил алкохол и се е движил със съобразена скорост щего оправдаят. Я, ский онази мастита ледена нинджа Ставийски. Само с условна за един отнет и един провален живот. То, това и ако можеш да го наречеш живот... Що, за него да може условна, при положение че си е за затвора, ама отвсякъде, а за тоя човек да има ефективна, ъ???

Защото сме в България - тук всичко е възможно!
Все едно за откраднати два хляба и едно мляко или нещо такова, не дадоха ефективна присъда на един гладен човечец. :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Юни 2011, 18:02

Правосъдието за богатите и силните на деня, не е правосъдието, с което съдят обикновените хора, ако шофера няма вуйчо владика голяма хурка го чака.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 21 Юни 2011, 18:22

Защото в БГ винаги ТИ си виновен.Може шофьора да не е чувал за алкохол,да е карал с 50 на фарове,пешеходеца да е паднал от небето върху предния му капак и пак ще е виновен,ако не е мутра или не е известен.Ако е такъв дори да е пиян на кирка с 200+ в насрещното и да избие половин село най-много да го глобят.За това и шофьора на буса върху който падна детето от Борис не е спрял,а си е заминал-знае какво го чака.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 21 Юни 2011, 18:46

Много жалко за загиналия,дано някои си вземат поука,че не се пресича дето ти падне.Съчувствам искрено на шофьора,макар да не е виновен,ще изпитва гадното чувство,че е отнел живот.Лично на мен ,ако ми се случи това ,няма да погледна повече кола. :(
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 21 Юни 2011, 19:09

E защо да е виновен шофьора? Какво прави тоя пешеходец на цариградско, това да не е някой парк? Дори и да е карал по-бързо от ограничението - да му пишат акт за несъобразена скорост. Даже камера имаше там, до колкото си спомням.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата