Интересни места за разходка/релакс в/около София.
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Интересни места за разходка/релакс в/около София.
jordanov написа:Колеги преди имаше тема за това къде водите съпругите, гаджетата и бъдещите гаджета на разходка или хапване, но не успях да я намеря, та за това пускам нова. Става въпрос за София и околностите. Трябват ми по-оригинални и нестандартни места, че нещо борисовата и южния парк, Романса, кината и т.н. ми станаха много комерсиални. Вчера в дъжда се разходихме до манастира Св. Мина, много красиво място и беше добре. Като казвам оригинални искам да попитам къде в София има хубава баничарница, искам да изведа момичето на баница с боза(споко няма малки цици), пич съм обичам романтичните места и дори в баничарница мога да накарам една жена да се чувства добре. Имаше една в подлеза на НДК, ама не знам кви са баниците - не исам да са с извара, а със сиренье! Хайде да си развинтим малко въображението.
Златните Мостове

За баничарница не знам , Воденицата не ми се видя нещо особено за сметка на това пък имаше само една манджа под 25 лв , което не се връзва с това кето предлагат . Като си ходил в Романса , отсядал ли си отсреща - в Джоревата Къща - на 2рия етаж е много тихо и уютно и се разкрива хубава гледка към София ...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Има една р.Ерма около Трън, там също е хубаво за разходки.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
((:BuKcu:)) написа:Има една р.Ерма около Трън, там също е хубаво за разходки.
Доста близо е до София
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
///peter написа:((:BuKcu:)) написа:Има една р.Ерма около Трън, там също е хубаво за разходки.
Доста близо е до София
70 км е, за да се впечатли момичето ще се пожертва човека

((:BuKcu:)) написа:Може да ходите на конната база в Банкя
Викси за "На върха" ли става въпрос? Ако е там е много приятно, аз съм ходила през деня, но вечер сигyрно е прекрасна гледката.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
((:BuKcu:)) написа:///peter написа:((:BuKcu:)) написа:Има една р.Ерма около Трън, там също е хубаво за разходки.
Доста близо е до София
70 км е, за да се впечатли момичето ще се пожертва човекаНо наистина е хубаво
Друго си е да ударят по една мазна баница

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се!
Повярвай ми, ако поднесеш ходенето до баничарницата и яденето на баница и боза по адския/правилен начин....ще зарежа и диети и всичко.Има хора /т.е мъже/, които имат адския чар и от най-обикновенното нещо могат да те спечелят по такъв начин, че и 5 звезден ресторант/хотел не може!!!
Може да ходите на конната база в Банкя или във FUNSPORT в Брезник, може да се качите до Алеко..
Приятно ми е, Иво

Влад0

Благодаря има доста интересни предложения, които със сигурност ще бъдат уважени

jordanov написа:... така че и обществени тоалетни(български) могат да бъдат романтични ...
жената, която би се съгласила с това ще да е доста извратена

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
zazomazo написа:jordanov написа:... така че и обществени тоалетни(български) могат да бъдат романтични ...
жената, която би се съгласила с това ще да е доста извратена
е това вече беше в преносен смисъл, може би трябваше в кавички да го сложа. Иначе като цяло няма значение кво се яде - черен хайвер или баница, в крайна сметка всичко ше се изака

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
След баничарницата ще се виждате още по-рядко , повярвай !
Като искаш романтика се постарай !
Иначе може ... и на шкембе чорба с много чесън да я водиш и на риба да я водиш, и на футболен мач ...
нали така ?!
Иначе може ... и на шкембе чорба с много чесън да я водиш и на риба да я водиш, и на футболен мач ...
нали така ?!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Ама що бе, право е момчето...Кво се едно жените не ядат баници и мекици, не пият бира, не обичат шкембе или не ядат лук или чесън, кво па толко
Всеки може да те заведе на ресторант, ама не всеки ще посмее да каже на една мацка "аре да ходим да хапнем по баничка за закуска". А и в крайна сметка, реалния живот не е само ресторанти и "жълтите павета".
Разбира се, че се съобразяваме повече от мъжете с тези неща, ама чак па толко префърцунени жени, аре нема нужда

Всеки може да те заведе на ресторант, ама не всеки ще посмее да каже на една мацка "аре да ходим да хапнем по баничка за закуска". А и в крайна сметка, реалния живот не е само ресторанти и "жълтите павета".

Разбира се, че се съобразяваме повече от мъжете с тези неща, ама чак па толко префърцунени жени, аре нема нужда

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Стига сте нападали момчето . На някой момичета наистина им писва от лъскави места с менюта с доста спорен вкус . Да не говорим за безкрайните диети . На всякоя и се приисква понякога хубава баничка с боза . Аз съм водил момиче на среща в проста гостилница и сме яли боб с наденица и люти чушки - няма такова преяждане .
За бургери и пържени картофки с майонеза да не говорим .
За бургери и пържени картофки с майонеза да не говорим .
„Всеки може да полее жена си с шампанско
и да я намаже със сметана.
БЪДИ БЪЛГАРИН – полей я с боб чорба
и я намажи с люти чушки!“

и да я намаже със сметана.
БЪДИ БЪЛГАРИН – полей я с боб чорба
и я намажи с люти чушки!“

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Една разходка, една раница пълна с бира, кебапчета, сиренце, лютеница, и подпечен хляб с подправки (особенно с чесън и шарена сол, и намажан с масълце)... и една тиква с много бръмбари висшисти на ръмената правят чудеса....
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
klintan66 написа:След баничарницата ще се виждате още по-рядко , повярвай !
нали така ?!
И от къде ме познаваш, та реши, че ще се виждаме още по-рядко ... даже ме караш и да вярвам

Иначе много ми допадна и идеята за конна езда. И тъй като конната база в Божурище е на световно ниво и след основен ремонт от миналата година се обадих да видя как са цените все пак. 34 лева е за 25 минути, което си е оферта. А мястото наистина е уникално! Има доста снимки в нета. А някой ако е ходил от 2010 насам ще се радвам да сподели и мнение.
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5