Интересни места за разходка/релакс в/около София.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Интересни места за разходка/релакс в/около София.

Мнение от acho.rs » 04 Юли 2011, 21:33

jordanov написа:Колеги преди имаше тема за това къде водите съпругите, гаджетата и бъдещите гаджета на разходка или хапване, но не успях да я намеря, та за това пускам нова. Става въпрос за София и околностите. Трябват ми по-оригинални и нестандартни места, че нещо борисовата и южния парк, Романса, кината и т.н. ми станаха много комерсиални. Вчера в дъжда се разходихме до манастира Св. Мина, много красиво място и беше добре. Като казвам оригинални искам да попитам къде в София има хубава баничарница, искам да изведа момичето на баница с боза(споко няма малки цици), пич съм обичам романтичните места и дори в баничарница мога да накарам една жена да се чувства добре. Имаше една в подлеза на НДК, ама не знам кви са баниците - не исам да са с извара, а със сиренье! Хайде да си развинтим малко въображението.

Златните Мостове :roll: Хубава пътека е , има пейки тук-там .
За баничарница не знам , Воденицата не ми се видя нещо особено за сметка на това пък имаше само една манджа под 25 лв , което не се връзва с това кето предлагат . Като си ходил в Романса , отсядал ли си отсреща - в Джоревата Къща - на 2рия етаж е много тихо и уютно и се разкрива хубава гледка към София ...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юли 2011, 21:55

Има една р.Ерма около Трън, там също е хубаво за разходки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юли 2011, 21:57

((:BuKcu:)) написа:Има една р.Ерма около Трън, там също е хубаво за разходки.

Доста близо е до София

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юли 2011, 21:59

///peter написа:

Доста близо е до София

70 км е, за да се впечатли момичето ще се пожертва човека :P Но наистина е хубаво

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 04 Юли 2011, 22:25

((:BuKcu:)) написа:Може да ходите на конната база в Банкя :paranoid:

Викси за "На върха" ли става въпрос? Ако е там е много приятно, аз съм ходила през деня, но вечер сигyрно е прекрасна гледката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юли 2011, 22:38

((:BuKcu:)) написа:
///peter написа:

Доста близо е до София

70 км е, за да се впечатли момичето ще се пожертва човека :P Но наистина е хубаво

Друго си е да ударят по една мазна баница :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Юли 2011, 22:53

((:BuKcu:)) написа:
vlad0 написа:искам момичето, което смята за романтично - баничарница - ще се дам заклевам се! :mhihi:

Повярвай ми, ако поднесеш ходенето до баничарницата и яденето на баница и боза по адския/правилен начин....ще зарежа и диети и всичко. :mhihi: Има хора /т.е мъже/, които имат адския чар и от най-обикновенното нещо могат да те спечелят по такъв начин, че и 5 звезден ресторант/хотел не може!!!

Може да ходите на конната база в Банкя или във FUNSPORT в Брезник, може да се качите до Алеко.. :paranoid:

Приятно ми е, Иво :winky:

Влад0 :) всичко е "маркетинг" и от теб зависи как ще пресъздадеш ситуацията, дано разбираш тази метафора. Мацката е на 23, малко по-голяма от мен и има доста кинти(аз нямам) :) Секви "пичове" са я водили по ресторанти, а пък ние така или иначе ходим от време на време. Просто искам да внеса малко разнообразие. А и мисля, че шанса й да бъде заведена на баничарница е в мои ръце. Това ми хрумна на момента като нестандартно и оригинално. Не разбирам много, ама романтиката май не зависи 100% от мястото, а и от отношението, така че и обществени тоалетни(български) могат да бъдат романтични :) въпрос на фантазия. На мен ми се получава.

Благодаря има доста интересни предложения, които със сигурност ще бъдат уважени :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 04 Юли 2011, 23:05

jordanov написа:... така че и обществени тоалетни(български) могат да бъдат романтични ...

жената, която би се съгласила с това ще да е доста извратена :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Юли 2011, 23:23

zazomazo написа:
jordanov написа:... така че и обществени тоалетни(български) могат да бъдат романтични ...

жената, която би се съгласила с това ще да е доста извратена :mhihi:

е това вече беше в преносен смисъл, може би трябваше в кавички да го сложа. Иначе като цяло няма значение кво се яде - черен хайвер или баница, в крайна сметка всичко ше се изака :) Сега некой ще каже, че има значение ... ама за мен жените, които се впечатляват от скъпи ресторанти, 5 звездни хотели и т.н. не си заслужават. Не само там се готви хубаво и не само там може да се изкара добре. Не казвам, че стават :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Юли 2011, 0:00

След баничарницата ще се виждате още по-рядко , повярвай !
Като искаш романтика се постарай !

Иначе може ... и на шкембе чорба с много чесън да я водиш и на риба да я водиш, и на футболен мач ...
нали така ?!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 05 Юли 2011, 0:08

Ама що бе, право е момчето...Кво се едно жените не ядат баници и мекици, не пият бира, не обичат шкембе или не ядат лук или чесън, кво па толко :mhihi:
Всеки може да те заведе на ресторант, ама не всеки ще посмее да каже на една мацка "аре да ходим да хапнем по баничка за закуска". А и в крайна сметка, реалния живот не е само ресторанти и "жълтите павета". :roll:

Разбира се, че се съобразяваме повече от мъжете с тези неща, ама чак па толко префърцунени жени, аре нема нужда :mhihi:

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Юли 2011, 0:11

Стига сте нападали момчето . На някой момичета наистина им писва от лъскави места с менюта с доста спорен вкус . Да не говорим за безкрайните диети . На всякоя и се приисква понякога хубава баничка с боза . Аз съм водил момиче на среща в проста гостилница и сме яли боб с наденица и люти чушки - няма такова преяждане .
За бургери и пържени картофки с майонеза да не говорим .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 05 Юли 2011, 0:23

„Всеки може да полее жена си с шампанско
и да я намаже със сметана.
БЪДИ БЪЛГАРИН – полей я с боб чорба
и я намажи с люти чушки!“

:mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 05 Юли 2011, 0:23

Една разходка, една раница пълна с бира, кебапчета, сиренце, лютеница, и подпечен хляб с подправки (особенно с чесън и шарена сол, и намажан с масълце)... и една тиква с много бръмбари висшисти на ръмената правят чудеса....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 05 Юли 2011, 13:24

klintan66 написа:След баничарницата ще се виждате още по-рядко , повярвай !
Като искаш романтика се постарай !

Иначе може ... и на шкембе чорба с много чесън да я водиш и на риба да я водиш, и на футболен мач ...
нали така ?!

И от къде ме познаваш, та реши, че ще се виждаме още по-рядко ... даже ме караш и да вярвам :) Ходили сме на шкембе в Петревене и не само. Ама какво ли ти обеснявам. Принципно всички имаме комплекси, ама моите и нейните не са такива, за щастие. Мога да се постарая и в баничарница и на бесетката пред блока и където и да било. Не ми нужно бмв, ключодържател на бмв, ланец и лъскави заведения, за да зарадвам някоя жена, просто имам какво да покажа, както се казва. Ама ти си шефче, колега ... баниците и шкембетата са под твоето ниво как не се сетих ...

Иначе много ми допадна и идеята за конна езда. И тъй като конната база в Божурище е на световно ниво и след основен ремонт от миналата година се обадих да видя как са цените все пак. 34 лева е за 25 минути, което си е оферта. А мястото наистина е уникално! Има доста снимки в нета. А някой ако е ходил от 2010 насам ще се радвам да сподели и мнение.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата